sanitair met korting en voordeel : Douchekraan

BWS Afbouwdeel Cemal Douche Thermostaat 2-Weg Rond Geborsteld Messing Goud

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan

Douchekraan

Boss & Wessing

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Goud

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304717713

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan
  BWS Afbouwdeel Cemal Douche Thermostaat 2-Weg Rond Geborsteld Messing Goud Dit BWS Afbouwdeel Cemal Douche Thermostaat 2-Weg Rond Geborsteld Messing Goud is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design. Deze goudkleurige thermostatische douchekraan is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere goudkleurige elementen creŽert u een badkamer rijk aan design! De thermostaat bestaat uit twee bedieningen: een bediening is voor de thermostaat en de andere bediening gebruikt u om de kraan mee aan of uit te zetten en u kunt bepalen welke van de twee aansluitingen u wilt gebruiken. Bijvoorbeeld om de handdouche of de hoofddouche aan te zetten. Deze luxe is ideaal voor als u even heerlijk wilt ontspannen. De aftappunten zijn niet tegelijkertijd te gebruiken. Omdat de kraan thermostatisch is heeft de kraan een temperatuurbegrenzer. Dit is ideaal, omdat u de kans op verbranding bij bijvoorbeeld kleine kinderen voorkomt. Met de temperatuurregelaar zet u de kraan aan en het water is de temperatuur zoals u die heeft ingesteld. Via thermostatische kleppen wordt het koude en hete water zo gemengd dat het water een constante temperatuur heeft. Let op: dit betreft het afbouwdeel voor het inbouwdeel douchethermostaat, dit inbouwdeel dient los besteld te worden. Let bij het installeren van dit product op het oppervlak van de onderdelen. De gouden afwerking is erg krasgevoelig. Als er gereedschap op de onderdelen moet worden gebruikt om te installeren, zorg voor enige bescherming op deze onderdelen voordat u het product aandraait. Specificaties BWS Afbouwdeel Cemal Douche Thermostaat 2-Weg Rond Geborsteld Messing Goud: Kwaliteit en design Thermostatisch afbouwdeel Cemal Voorzien van 2-weg omstel Temperatuurbegrenzer Temperatuurregelaar Diameter: 20 cm Diepte: 4.5 cm Kleur: Goud Afwerking: Geborsteld Vorm: Rond Materiaal: Messing Exclusief inbouwdeel Garantie: 2 jaar Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantisch. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "BWS".

  157.50 Euro

  Ga naar BWS Afbouwdeel Cemal Douche Thermostaat 2-Weg Rond Geborsteld Messing Goud


BWS Afbouwdeel Cemal Douche Thermostaat 2-Weg Rond Chroom

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan

Douchekraan

Boss & Wessing

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304717737

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan
  BWS Afbouwdeel Cemal Douche Thermostaat 2-Weg Rond Chroom Dit BWS Afbouwdeel Cemal Douche Thermostaat 2-Weg Rond Chroom is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design. Deze chrome thermostatische douchekraan is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere chrome elementen creŽert u een badkamer rijk aan design! De thermostaat bestaat uit twee bedieningen: een bediening is voor de thermostaat en de andere bediening gebruikt u om de kraan mee aan of uit te zetten en u kunt bepalen welke van de twee aansluitingen u wilt gebruiken. Bijvoorbeeld om de handdouche of de hoofddouche aan te zetten. Deze luxe is ideaal voor als u even heerlijk wilt ontspannen. De aftappunten zijn niet tegelijkertijd te gebruiken. Omdat de kraan thermostatisch is heeft de kraan een temperatuurbegrenzer. Dit is ideaal, omdat u de kans op verbranding bij bijvoorbeeld kleine kinderen voorkomt. Met de temperatuurregelaar zet u de kraan aan en het water is de temperatuur zoals u die heeft ingesteld. Via thermostatische kleppen wordt het koude en hete water zo gemengd dat het water een constante temperatuur heeft. Let op: dit betreft het afbouwdeel voor het inbouwdeel douchethermostaat, dit inbouwdeel dient los besteld te worden. Let bij het installeren van dit product op het oppervlak van de onderdelen. De gouden afwerking is erg krasgevoelig. Als er gereedschap op de onderdelen moet worden gebruikt om te installeren, zorg voor enige bescherming op deze onderdelen voordat u het product aandraait. Specificaties BWS Afbouwdeel Cemal Douche Thermostaat 2-Weg Rond Chroom: Kwaliteit en design Thermostatisch afbouwdeel Cemal Voorzien van 2-weg omstel Temperatuurbegrenzer Temperatuurregelaar Diameter: 20 cm Diepte: 4.5 cm Kleur: Chroom Afwerking: Glans Vorm: Rond Materiaal: Messing Exclusief inbouwdeel Garantie: 2 jaar Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantisch. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "BWS".

  85.50 Euro

  Ga naar BWS Afbouwdeel Cemal Douche Thermostaat 2-Weg Rond Chroom


BWS Afbouwdeel Cemal Douche Thermostaat Inbouw 2-Weg Gunmetal

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche

Douchekraan

Boss & Wessing

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Gunmetal

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304718116

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche
  BWS Afbouwdeel Cemal Douche Thermostaat Inbouw 2-Weg Gunmetal Dit BWS Afbouwdeel Cemal Douche Thermostaat 2-Weg Gunmetal is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design. Deze gunmetal thermostatische douchekraan is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere elementen in de kleur gunmetal creŽert u een badkamer rijk aan design! De thermostaat bestaat uit 2 bedieningen: een bediening is voor de thermostaat en de andere bediening gebruikt u om de kraan mee aan of uit te zetten en u kunt bepalen welke van de twee aansluitingen u wilt gebruiken. Bijvoorbeeld om de handdouche of de hoofddouche aan te zetten. Deze luxe is ideaal voor als u even heerlijk wilt ontspannen. De aftappunten zijn niet tegelijk te gebruiken. Omdat de kraan thermostatisch is heeft de kraan een temperatuurbegrenzer. Dit is ideaal, omdat u de kans op verbranding bij bijvoorbeeld kleine kinderen voorkomt. Met de temperatuurregelaar zet u de kraan aan en het water is de temperatuur zoals u die heeft ingesteld. Via thermostatische kleppen wordt het koude en hete water zo gemengd dat het water een constante temperatuur heeft. Let op; dit betreft het afbouwdeel voor het inbouwdeel douchethermostaat, dit inbouwdeel dient los besteld te worden. Let bij het installeren van dit product op het oppervlak van de onderdelen. De gunmetal afwerking is krasgevoelig. Als er gereedschap op de onderdelen moet worden gebruikt om te installeren, zorg voor enige bescherming op deze onderdelen voordat u het product aandraait. Specificaties BWS Afbouwdeel Cemal Douche Thermostaat Inbouw 2-Weg Gunmetal: Boss & Wessing Afbouwdeel Douchekraan Hoogte: 18.5 cm Breedte: 12.5 cm Diepte: 4.8 cm Thermostatisch Voorzien van 2-weg omstel Temperatuurbegrenzer Temperatuurregelaar Kleur: Gunmetal Materiaal: Messing Exclusief inbouwdeel Garantie: 2 jaar Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantisch. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "BWS".

  134.00 Euro

  Ga naar BWS Afbouwdeel Cemal Douche Thermostaat Inbouw 2-Weg Gunmetal


Inbouw Thermostaat Brauer Rond Geborsteld Nikkel

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche

Douchekraan

Brauer

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : nikkel

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4260483795466

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche
  Inbouw Thermostaat Brauer Rond Geborsteld Nikkel De thermostatisch inbouwkraan van het merk Brauer bevat een ronde rozet en knoppen en is gemaakt van messing met een geborstelde nikkelkleurige afwerking. Het wordt voor gemonteerd geleverd met een montagehandleiding voor een soepele installatie. De wateraansluiting op de thermostaat is 3/4 en de uitgangen van de thermostaat zijn ook 3/4. De ronde achterplaat heeft een diameter van 12.5 cm. De douchekraan heeft een inbouwdiepte van 6.7 cm. De inbouwthermostaat wordt inclusief afbouwdelen geleverd. Specificaties Inbouw Thermostaat Brauer Rond Geborsteld Nikkel: Diameter: 12.5 cm Inbouwdiepte: 6.7 cm Materiaal: Messing Kleur: Nikkel Afwerking: Geborsteld Meng of Thermostatisch: Thermostatisch Opbouw of inbouw: Inbouw Incl inbouwdeel: Ja Met rozet: Ja Fabrieks Garantie: 5 jaar Omstel inrichting: Nee

  358.00 Euro

  Ga naar Inbouw Thermostaat Brauer Rond Geborsteld Nikkel


Douche-Arm Wiesbaden Rond Muurbevestiging 45 cm Gunmetal

Kranen/Douchekraan

Douchekraan

Wiesbaden

Kranen

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719956089367

Kranen/Douchekraan
  Douche-Arm Wiesbaden Rond Muurbevestiging 45 cm Gunmetal Deze douche-arm is van het merk Wiesbaden en staat garant voor kwaliteit en design. Het betreft een gebogen douche-arm die aan het de muur bevestigd dient te worden. Het artikel heeft een ronde vorm en beschikt over een lengte van 45 cm. De afwerking van de Wiesbaden douche-arm is in de fraaie kleur gunmetal, wat dit artikel een directe eyecatcher in uw doucheruimte maakt. Specificaties Douche-Arm Wiesbaden Rond Muurbevestiging 45 cm Gunmetal: Luxe douche-arm Merk: Wiesbaden Gebogen Lengte: 45 cm Aansluiting: 1/2'' Vorm: rond Materiaal: Messing Kleur: Gunmetal Muurbevestiging Fabrieksgarantie: 2 jaar

  75.00 Euro

  Ga naar Douche-Arm Wiesbaden Rond Muurbevestiging 45 cm Gunmetal


Douchethermostaat Hotbath Cobber Onderaansluiting 2-knop Glans Nikkel

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche

Douchekraan

Hotbath

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Glans Nikkel

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8720143166143

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche
  Douchethermostaat Hotbath Cobber Onderaansluiting 2-knop Glans Nikkel Deze hotbath douchekraan is van de serie Cobber en staat garant voor hoge kwaliteit en een lange levensduur. Deze kraan is universeel en ruimtebesparend. Door het keramische binnenwerk behoud deze kraan jarenlang zijn kwaliteit. Het glanzend nikkel zorgt ervoor dat de kraan een luxe uitstraling krijgt. De praktische douchekraan voorzien van thermostaatfunctie. Het fijne van een thermostaatkraan, is dat het door u ingestelde temperatuur van het water exact gelijk blijft. Via thermostatische kleppen wordt het koude en hete water zo gemengd dat het water een constante temperatuur heeft. Wanneer de watertoevoer wijzigt, reageert de thermostaat direct. 'De kleurrijke serie' Wie zoekt naar een kleurrijke kraan kan niet om Cobber heen! Het is de trendy designkraan waarin vorm, kleur en innovatie samenkomen. Een groot assortiment kranen, douchesets en accessoires beschikbaar in 15 originele finishes, waaronder 3 unieke PVD kleuren. Een PVD coating is nog duurzamer, krasbestendiger en wordt geleverd met 10 jaar garantie! Liever wat meer leven in de badkamer? Kies dan voor ťťn van onze bijzondere 'living colour' finishes. 'FlŁhs inside' Hoogwaardige Hotbath kwaliteit kenmerkt zich door het kiezen van de juiste partners. Op alle keramische binnenwerken en omstellen van FlŁhs verleent Hotbath dan ook 10 jaar garantie! Deze unieke, gepatenteerde productie binnenwerken, cartridges en omstellingen bestaan uit een volledig messing cartridge met keramische schijven (wit en bruin) vervaardigd uit aluminiumoxide. Deze combinatie zorgt voor een uitstekende bediening van het sluiten, regelen en omstellen van de waterstroom. Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie van producten van Hotbath volledig in ItaliŽ plaats simpelweg, omdat Hotbath van mening is dat daar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. De producten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijn metaal bewerking, glans nikkel, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen. Specificaties Douchethermostaat Hotbath Cobber Onderaansluiting 2-knop Glans Nikkel: Merk: Hotbath Serie: Cobber Materiaal: Messing Kleur: Glans nikkel Breedte kraan: 29.2 cm Afmeting rozetten: 6.4 x 6.4 cm Maat draadaansluiting (inch): 1/2" H.o.H.: 15 cm - 17 cm Vorm: Rond Soort kraan: Thermostaatkraan Kraan montagewijze: Opbouw Inclusief vergrendeling knop: Ja Fabrieksgarantie: 5 jaar 10 jaar garantie op het keramisch binnenwerk

  439.00 Euro

  Ga naar Douchethermostaat Hotbath Cobber Onderaansluiting 2-knop Glans Nikkel


Inbouw Douchemengkraan Hotbath Cobber 1-hendel Geborsteld Messing PVD

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan

Douchekraan

Hotbath

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Geborsteld Messing PVD

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719874200981

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan
  Inbouw Douchemengkraan Hotbath Cobber 1-hendel Geborsteld Messing PVD Op zoek naar een design inbouw douchekraan? Kies dan voor deze beauty van het merk Hotbath! Deze geborsteld messing PVD inbouw mengkraan is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere geborsteld messing elementen creŽert u een badkamer rijk aan design! Bij deze mengkraan bedien je de hendel om zo het warme en koude leidingwater te mengen. Het mengen doe je dus handmatig waardoor je zelf de temperatuur van het water kan aanpassen. Deze 1 greeps mengkraan is gemakkelijk te bedienen met 1 hendel. Dit houdt in dat je de hendel op 2 manieren kan draaien. Naar links of rechts draaien geeft dan warmer of kouder water, en door de hendel de andere kant op te bedienen om de kraan harder en zachter zetten Let op! De kraan wordt geleverd exclusief inbouwdeel, deze kunt u bij verwante producten erbij selecteren. 'De kleurrijke serie' Wie zoekt naar een kleurrijke kraan kan niet om Cobber heen! Het is de trendy designkraan waarin vorm, kleur en innovatie samenkomen. Een groot assortiment kranen, douchesets en accessoires beschikbaar in 15 originele finishes, waaronder 3 unieke PVD kleuren. Een PVD coating is nog duurzamer, krasbestendiger en wordt geleverd met 10 jaar garantie! Liever wat meer leven in de badkamer? Kies dan voor ťťn van onze bijzondere 'living colour' finishes. Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie van producten van Hotbath volledig in ItaliŽ plaats simpelweg, omdat Hotbath van mening is dat daar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. De producten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijn metaal bewerking, geborsteld messing PVD, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen. Specificaties Inbouw Douchemengkraan Hotbath Cobber 1-hendel Geborsteld Messing PVD: Merk: Hotbath Serie: Cobber Materiaal: Messing Kleur: Geborsteld messing PVD Afmeting afdekplaat: 7 x 7 cm Maat draadaansluiting (inch): 1/2" Vorm: Rond Bediening: 1 hendel Soort kraan: Mengkraan Kraan montagewijze: Inbouw Fabrieksgarantie: 5 jaar 10 jaar garantie op de finish!

  179.00 Euro

  Ga naar Inbouw Douchemengkraan Hotbath Cobber 1-hendel Geborsteld Messing PVD


Inbouw Douchemengkraan Hotbath Cobber 1-hendel Mat Zwart

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan

Douchekraan

Hotbath

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Mat Zwart

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719638626217

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan
  Inbouw Douchemengkraan Hotbath Cobber 1-hendel Mat Zwart Op zoek naar een design inbouw douchekraan? Kies dan voor deze beauty van het merk Hotbath! Deze mat zwarte inbouw mengkraan is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere mat zwarte elementen creŽert u een badkamer rijk aan design! Bij deze mengkraan bedien je de hendel om zo het warme en koude leidingwater te mengen. Het mengen doe je dus handmatig waardoor je zelf de temperatuur van het water kan aanpassen. Deze 1 greeps mengkraan is gemakkelijk te bedienen met 1 hendel. Dit houdt in dat je de hendel op 2 manieren kan draaien. Naar links of rechts draaien geeft dan warmer of kouder water, en door de hendel de andere kant op te bedienen om de kraan harder en zachter zetten Let op! De kraan wordt geleverd exclusief inbouwdeel, deze kunt u bij verwante producten erbij selecteren. 'De kleurrijke serie' Wie zoekt naar een kleurrijke kraan kan niet om Cobber heen! Het is de trendy designkraan waarin vorm, kleur en innovatie samenkomen. Een groot assortiment kranen, douchesets en accessoires beschikbaar in 15 originele finishes, waaronder 3 unieke PVD kleuren. Een PVD coating is nog duurzamer, krasbestendiger en wordt geleverd met 10 jaar garantie! Liever wat meer leven in de badkamer? Kies dan voor ťťn van onze bijzondere 'living colour' finishes. Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie van producten van Hotbath volledig in ItaliŽ plaats simpelweg, omdat Hotbath van mening is dat daar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. De producten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijn metaal bewerking, mat zwart, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen. Specificaties Inbouw Douchemengkraan Hotbath Cobber 1-hendel Mat Zwart: Merk: Hotbath Serie: Cobber Materiaal: Messing Kleur: Mat zwart (3-componentenlak) Afmeting afdekplaat: 7 x 7 cm Maat draadaansluiting (inch): 1/2" Vorm: Rond Bediening: 1 hendel Soort kraan: Mengkraan Kraan montagewijze: Inbouw Fabrieksgarantie: 5 jaar

  130.00 Euro

  Ga naar Inbouw Douchemengkraan Hotbath Cobber 1-hendel Mat Zwart


Inbouw Douchemengkraan Hotbath Cobber 1-hendel Chroom

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan

Douchekraan

Hotbath

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719638626132

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan
  Inbouw Douchemengkraan Hotbath Cobber 1-hendel Chroom Op zoek naar een design inbouw douchekraan? Kies dan voor deze beauty van het merk Hotbath! Deze glanzend chromen inbouw mengkraan is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere chromen elementen creŽert u een badkamer rijk aan design! Bij deze mengkraan bedien je de hendel om zo het warme en koude leidingwater te mengen. Het mengen doe je dus handmatig waardoor je zelf de temperatuur van het water kan aanpassen. Deze 1 greeps mengkraan is gemakkelijk te bedienen met 1 hendel. Dit houdt in dat je de hendel op 2 manieren kan draaien. Naar links of rechts draaien geeft dan warmer of kouder water, en door de hendel de andere kant op te bedienen om de kraan harder en zachter zetten Let op! De kraan wordt geleverd exclusief inbouwdeel, deze kunt u bij verwante producten erbij selecteren. 'De kleurrijke serie' Wie zoekt naar een kleurrijke kraan kan niet om Cobber heen! Het is de trendy designkraan waarin vorm, kleur en innovatie samenkomen. Een groot assortiment kranen, douchesets en accessoires beschikbaar in 15 originele finishes, waaronder 3 unieke PVD kleuren. Een PVD coating is nog duurzamer, krasbestendiger en wordt geleverd met 10 jaar garantie! Liever wat meer leven in de badkamer? Kies dan voor ťťn van onze bijzondere 'living colour' finishes. Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie van producten van Hotbath volledig in ItaliŽ plaats simpelweg, omdat Hotbath van mening is dat daar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. De producten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijn metaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen. Specificaties Inbouw Douchemengkraan Hotbath Cobber 1-hendel Chroom: Merk: Hotbath Serie: Cobber Materiaal: Messing Kleur: Chroom Afmeting afdekplaat: 7 x 7 cm Maat draadaansluiting (inch): 1/2" Vorm: Rond Bediening: 1 hendel Soort kraan: Mengkraan Kraan montagewijze: Inbouw Fabrieksgarantie: 5 jaar

  90.00 Euro

  Ga naar Inbouw Douchemengkraan Hotbath Cobber 1-hendel Chroom


Inbouw Douchemengkraan Hotbath Cobber 1-hendel Geborsteld Nikkel

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan

Douchekraan

Hotbath

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Geborsteld Nikkel

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719638626149

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan
  Inbouw Douchemengkraan Hotbath Cobber 1-hendel Geborsteld Nikkel Op zoek naar een design inbouw douchekraan? Kies dan voor deze beauty van het merk Hotbath! Deze geborsteld nikkel inbouw mengkraan is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere geborsteld nikkel elementen creŽert u een badkamer rijk aan design! Bij deze mengkraan bedien je de hendel om zo het warme en koude leidingwater te mengen. Het mengen doe je dus handmatig waardoor je zelf de temperatuur van het water kan aanpassen. Deze 1 greeps mengkraan is gemakkelijk te bedienen met 1 hendel. Dit houdt in dat je de hendel op 2 manieren kan draaien. Naar links of rechts draaien geeft dan warmer of kouder water, en door de hendel de andere kant op te bedienen om de kraan harder en zachter zetten Let op! De kraan wordt geleverd exclusief inbouwdeel, deze kunt u bij verwante producten erbij selecteren. 'De kleurrijke serie' Wie zoekt naar een kleurrijke kraan kan niet om Cobber heen! Het is de trendy designkraan waarin vorm, kleur en innovatie samenkomen. Een groot assortiment kranen, douchesets en accessoires beschikbaar in 15 originele finishes, waaronder 3 unieke PVD kleuren. Een PVD coating is nog duurzamer, krasbestendiger en wordt geleverd met 10 jaar garantie! Liever wat meer leven in de badkamer? Kies dan voor ťťn van onze bijzondere 'living colour' finishes. Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie van producten van Hotbath volledig in ItaliŽ plaats simpelweg, omdat Hotbath van mening is dat daar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. De producten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijn metaal bewerking, geborsteld nikkel, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen. Specificaties Inbouw Douchemengkraan Hotbath Cobber 1-hendel Geborsteld Nikkel: Merk: Hotbath Serie: Cobber Materiaal: Messing Kleur: Geborsteld nikkel Afmeting afdekplaat: 7 x 7 cm Maat draadaansluiting (inch): 1/2" Vorm: Rond Bediening: 1 hendel Soort kraan: Mengkraan Kraan montagewijze: Inbouw Fabrieksgarantie: 5 jaar

  130.00 Euro

  Ga naar Inbouw Douchemengkraan Hotbath Cobber 1-hendel Geborsteld Nikkel


Inbouw Douchemengkraan Hotbath Cobber 1-hendel Vierkant Verouderd IJzer

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan

Douchekraan

Hotbath

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Verouderd IJzer

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719638627252

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan
  Inbouw Douchemengkraan Hotbath Cobber 1-hendel Vierkant Verouderd IJzer Op zoek naar een design inbouw douchekraan? Kies dan voor deze beauty van het merk Hotbath! Deze verouderd ijzer inbouw mengkraan is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere verouderd ijzeren elementen creŽert u een badkamer rijk aan design! Bij deze mengkraan bedien je de hendel om zo het warme en koude leidingwater te mengen. Het mengen doe je dus handmatig waardoor je zelf de temperatuur van het water kan aanpassen. Deze 1 greeps mengkraan is gemakkelijk te bedienen met 1 hendel. Dit houdt in dat je de hendel op 2 manieren kan draaien. Naar links of rechts draaien geeft dan warmer of kouder water, en door de hendel de andere kant op te bedienen om de kraan harder en zachter zetten Let op! De kraan wordt geleverd exclusief inbouwdeel, deze kunt u bij verwante producten erbij selecteren. 'De kleurrijke serie' Wie zoekt naar een kleurrijke kraan kan niet om Cobber heen! Het is de trendy designkraan waarin vorm, kleur en innovatie samenkomen. Een groot assortiment kranen, douchesets en accessoires beschikbaar in 15 originele finishes, waaronder 3 unieke PVD kleuren. Een PVD coating is nog duurzamer, krasbestendiger en wordt geleverd met 10 jaar garantie! Liever wat meer leven in de badkamer? Kies dan voor ťťn van onze bijzondere 'living colour' finishes. Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie van producten van Hotbath volledig in ItaliŽ plaats simpelweg, omdat Hotbath van mening is dat daar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. De producten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijn metaal bewerking, verouderd ijzer, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen. Specificaties Inbouw Douchemengkraan Hotbath Cobber 1-hendel Vierkant Verouderd IJzer: Merk: Hotbath Serie: Cobber Materiaal: Messing Kleur: Verouderd ijzer Afmeting afdekplaat: 9 x 9 cm Maat draadaansluiting (inch): 1/2" Vorm: Vierkant Bediening: 1 hendel Soort kraan: Mengkraan Kraan montagewijze: Inbouw Fabrieksgarantie: 5 jaar

  190.00 Euro

  Ga naar Inbouw Douchemengkraan Hotbath Cobber 1-hendel Vierkant Verouderd IJzer


Inbouw Douchemengkraan Hotbath Cobber 1-hendel Vierkant Glans Nikkel

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan

Douchekraan

Hotbath

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Glans Nikkel

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719638627337

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan
  Inbouw Douchemengkraan Hotbath Cobber 1-hendel Vierkant Glans Nikkel Op zoek naar een design inbouw douchekraan? Kies dan voor deze beauty van het merk Hotbath! Deze glanzend nikkel inbouw mengkraan is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere glanzend nikkel elementen creŽert u een badkamer rijk aan design! Bij deze mengkraan bedien je de hendel om zo het warme en koude leidingwater te mengen. Het mengen doe je dus handmatig waardoor je zelf de temperatuur van het water kan aanpassen. Deze 1 greeps mengkraan is gemakkelijk te bedienen met 1 hendel. Dit houdt in dat je de hendel op 2 manieren kan draaien. Naar links of rechts draaien geeft dan warmer of kouder water, en door de hendel de andere kant op te bedienen om de kraan harder en zachter zetten Let op! De kraan wordt geleverd exclusief inbouwdeel, deze kunt u bij verwante producten erbij selecteren. 'De kleurrijke serie' Wie zoekt naar een kleurrijke kraan kan niet om Cobber heen! Het is de trendy designkraan waarin vorm, kleur en innovatie samenkomen. Een groot assortiment kranen, douchesets en accessoires beschikbaar in 15 originele finishes, waaronder 3 unieke PVD kleuren. Een PVD coating is nog duurzamer, krasbestendiger en wordt geleverd met 10 jaar garantie! Liever wat meer leven in de badkamer? Kies dan voor ťťn van onze bijzondere 'living colour' finishes. Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie van producten van Hotbath volledig in ItaliŽ plaats simpelweg, omdat Hotbath van mening is dat daar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. De producten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijn metaal bewerking, glans nikkel, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen. Specificaties Inbouw Douchemengkraan Hotbath Cobber 1-hendel Vierkant Glans Nikkel: Merk: Hotbath Serie: Cobber Materiaal: Messing Kleur: Glans nikkel Afmeting afdekplaat: 9 x 9 cm Maat draadaansluiting (inch): 1/2" Vorm: Vierkant Bediening: 1 hendel Soort kraan: Mengkraan Kraan montagewijze: Inbouw Fabrieksgarantie: 5 jaar

  155.00 Euro

  Ga naar Inbouw Douchemengkraan Hotbath Cobber 1-hendel Vierkant Glans Nikkel


Inbouw Douchemengkraan Hotbath Cobber 1-hendel Vierkant Roze Goud

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan

Douchekraan

Hotbath

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Roze Goud

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719638627344

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan
  Inbouw Douchemengkraan Hotbath Cobber 1-hendel Vierkant Roze Goud Op zoek naar een design inbouw douchekraan? Kies dan voor deze beauty van het merk Hotbath! Deze roze gouden inbouw mengkraan is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere roze gouden elementen creŽert u een badkamer rijk aan design! Bij deze mengkraan bedien je de hendel om zo het warme en koude leidingwater te mengen. Het mengen doe je dus handmatig waardoor je zelf de temperatuur van het water kan aanpassen. Deze 1 greeps mengkraan is gemakkelijk te bedienen met 1 hendel. Dit houdt in dat je de hendel op 2 manieren kan draaien. Naar links of rechts draaien geeft dan warmer of kouder water, en door de hendel de andere kant op te bedienen om de kraan harder en zachter zetten Let op! De kraan wordt geleverd exclusief inbouwdeel, deze kunt u bij verwante producten erbij selecteren. 'De kleurrijke serie' Wie zoekt naar een kleurrijke kraan kan niet om Cobber heen! Het is de trendy designkraan waarin vorm, kleur en innovatie samenkomen. Een groot assortiment kranen, douchesets en accessoires beschikbaar in 15 originele finishes, waaronder 3 unieke PVD kleuren. Een PVD coating is nog duurzamer, krasbestendiger en wordt geleverd met 10 jaar garantie! Liever wat meer leven in de badkamer? Kies dan voor ťťn van onze bijzondere 'living colour' finishes. Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie van producten van Hotbath volledig in ItaliŽ plaats simpelweg, omdat Hotbath van mening is dat daar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. De producten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijn metaal bewerking, roze goud, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen. Specificaties Inbouw Douchemengkraan Hotbath Cobber 1-hendel Vierkant Roze Goud: Merk: Hotbath Serie: Cobber Materiaal: Messing Kleur: Roze goud Afmeting afdekplaat: 9 x 9 cm Maat draadaansluiting (inch): 1/2" Vorm: Vierkant Bediening: 1 hendel Soort kraan: Mengkraan Kraan montagewijze: Inbouw Fabrieksgarantie: 5 jaar

  190.00 Euro

  Ga naar Inbouw Douchemengkraan Hotbath Cobber 1-hendel Vierkant Roze Goud


Afbouwdeel Wiesbaden Caral Thermostaat 2 Weg Rond Mat Zwart

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche

Douchekraan

Wiesbaden

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Mat Zwart

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719956089572

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche
  Afbouwdeel Wiesbaden Caral Thermostaat 2 Weg Rond Mat Zwart Bent u op zoek naar een design inbouw douchekraan? Kies dan voor deze beauty! Een mat zwarte douchekraan met inbouwthermostaat is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere mat zwarte elementen creŽert u een badkamer rijk aan design! De thermostaat bestaat uit 2 bedieningen. Een bediening is voor de thermostaat en de andere gebruikt u om de kraan mee aan of uit te zetten en u kunt bepalen welke van de twee aansluitingen u wilt gebruiken. Bijvoorbeeld om de handdouche of de hoofddouche aan te zetten. Deze luxe is ideaal voor als u even heerlijk wilt ontspannen. De aftappunten zijn niet tegelijk te gebruiken. Omdat de kraan thermostatisch is heeft de kraan een temperatuurbegrenzer. U voorkomt daardoor kans op verbranding bij bijvoorbeeld kleine kinderen. Daarnaast heeft de temperatuurregelaar een praktische eigenschap. U zet namelijk de kraan aan en het water krijgt de temperatuur, zoals u die heeft ingesteld. De temperatuur blijft exact gelijk. Via thermostatische kleppen wordt het koude en hete water zo gemengd dat het water een constante temperatuur heeft. Specificaties Afbouwdeel Wiesbaden Caral Thermostaat 2 Weg Rond Mat Zwart: Afbouwdeel douchekraan Inbouwthermostaat Temperatuurbegrenzer: Ja Diameter: 20 cm Diepte: 4.5 cm Kleur: Mat Zwart Vorm: Rond

  145.50 Euro

  Ga naar Afbouwdeel Wiesbaden Caral Thermostaat 2 Weg Rond Mat Zwart


Thermostatisch Inbouwdoucheset BWS Muuruitloop Rond 30 cm Geborsteld Koper

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan

Douchekraan

BWS

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Koper

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304716150

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan
  Thermostatisch Inbouwdoucheset BWS Muuruitloop Rond 30 cm Geborsteld Koper Deze inbouwthermostaatset van het merk Boss & Wessing bevat alle onderdelen voor een fijne douche! De inbouwset bestaat uit een hoofddouche, muuruitloop, afbouwdeel inbouwthermostaat, handdouche, wandhouder, doucheslang en douchethermostaat. De set heeft een prachtige koperen kleur met een geborstelde afwerking. Let op bij het installeren van de set op het oppervlak van de onderdelen. De koperen afwerking is erg krasgevoelig. Als er gereedschap op de onderdelen moet worden gebruikt om te installeren, zorg voor enige bescherming op deze onderdelen voordat u het product aandraait. Specificaties Thermostatisch Inbouwdoucheset BWS Muuruitloop Rond 30 cm Geborsteld Koper: Afbouwdeel inbouwthermostaat Breedte: 12.5 cm Hoogte: 18.5 cm Diepte: 4.8 cm Hoofddouche Diameter: 30 cm Vorm: Rond 2-wegs douchethermostaat Handdouche Staafmodel Diameter: 2.8 cm Lengte: 19.4 cm 1/2" aansluiting Wandhouder Diepte: 6 cm 1/2" aansluiting Doucheslang Lengte: 150 cm Muuruitloop Gebogen Vorm: Rond Lengte: 45 cm Diameter rozet: 5 cm Inbouwdiepte: 4.5 cm 1/2" aansluiting Kleur: Koper Afwerking: Geborsteld

  899.90 Euro

  Ga naar Thermostatisch Inbouwdoucheset BWS Muuruitloop Rond 30 cm Geborsteld Koper


Thermostatisch Inbouwdoucheset BWS Muuruitloop Rond 30 cm Mat Zwart

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan

Douchekraan

BWS

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Mat Zwart

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304716235

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan
  Thermostatisch Inbouwdoucheset BWS Muuruitloop Rond 30 cm Mat Zwart Deze inbouwthermostaatset van het merk Boss & Wessing bevat alle onderdelen voor een fijne douche! De inbouwset bestaat uit een hoofddouche, muuruitloop, afbouwdeel inbouwthermostaat, handdouche, wandhouder, doucheslang en douchethermostaat. De set heeft een prachtige mat zwarte afwerking. Let op bij het installeren van de set op het oppervlak van de onderdelen. De mat zwarte afwerking is erg krasgevoelig. Als er gereedschap op de onderdelen moet worden gebruikt om te installeren, zorg voor enige bescherming op deze onderdelen voordat u het product aandraait. Specificaties Thermostatisch Inbouwdoucheset BWS Muuruitloop Rond 30 cm Mat Zwart: Afbouwdeel inbouwthermostaat Breedte: 12.5 cm Hoogte: 18.5 cm Diepte: 4.8 cm Hoofddouche Diameter: 30 cm Vorm: Rond 2-wegs douchethermostaat Handdouche Staafmodel Diameter: 2.4 cm Lengte: 20.3 cm 1/2" aansluiting Wandhouder Diepte: 6 cm 1/2" aansluiting Doucheslang Lengte: 150 cm Muuruitloop Vorm: Rond Lengte: 45 cm Diameter rozet: 5 cm Inbouwdiepte: 4.5 cm 1/2" aansluiting Kleur: Zwart Afwerking: Mat

  812.90 Euro

  Ga naar Thermostatisch Inbouwdoucheset BWS Muuruitloop Rond 30 cm Mat Zwart


Thermostatisch Inbouwdoucheset BWS Plafonduitloop Rond 30 cm Geborsteld RVS

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan

Douchekraan

BWS

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : RVS Look

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304716280

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan
  Thermostatisch Inbouwdoucheset BWS Plafonduitloop Rond 30 cm Geborsteld RVS Deze inbouwthermostaatset van het merk Boss & Wessing bevat alle onderdelen voor een fijne douche! Het betreft een complete regendoucheset met een thermostatische kraan. De inbouwset bestaat uit een hoofddouche, plafonduitloop, afbouwdeel inbouwthermostaat, handdouche, wandhouder, doucheslang en douchethermostaat. De bedieningsplaat beschikt over twee knoppen waarmee de douche aan- en uit wordt gezet. Ook is er een omstelknop aanwezig om van hoofddouche naar handdouche te switchen en andersom. De set heeft een prachtige geborstelde RVS afwerking. Specificaties Thermostatisch Inbouwdoucheset BWS Plafonduitloop Rond 30 cm Geborsteld RVS: Afbouwdeel inbouwthermostaat Breedte: 12.5 cm Hoogte: 18.5 cm Diepte: 4.8 cm Hoofddouche Diameter: 30 cm Vorm: Rond 2-wegs douchethermostaat Handdouche Staafmodel Diameter: 2.5 cm Lengte: 19.8 cm 1/2" aansluiting Wandhouder Diepte: 6 cm 1/2" aansluiting Doucheslang Lengte: 150 cm Plafonduitloop Vorm: Rond Lengte uitloop: 23 cm Diameter rozet: 6 cm 1/2" aansluiting Kleur: RVS look Afwerking: Geborsteld

  544.50 Euro

  Ga naar Thermostatisch Inbouwdoucheset BWS Plafonduitloop Rond 30 cm Geborsteld RVS


Douchekraan Aqualisa Classic Smart Inbouw Met Glijstangset 70x32 cm Chroom

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan

Douchekraan

Aqualisa

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304901556

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan
  Douchekraan Aqualisa Classic Smart Inbouw Met Glijstangset 70x32 cm Chroom Wilt u een woning ingericht op alle gemakken van Smart Living? Dan is de Aqualisa Classic douchekraan de ideale toevoeging aan uw badkamer. Deze smart shower kan met remote control worden geactiveerd. Hierdoor is het water precies de juiste temperatuur zodra u onder de douche stapt. Naast de mobiele app, is het ook mogelijk om deze kraan via Amazon Alexa te besturen. De smart functie op zich maakt deze douche al bijzonder. Maar een andere belangrijke toevoeging is dat u met de douche tot 33 procent kan besparen op waterverbruik. Dit wordt mogelijk gemaakt door de unieke Eco-mode die u via de app kan activeren. In deze modus kunt u een maximale douchetijid instellen, zodat u nooit te lang doucht. Ook kan de temperatuur van het water exact ingesteld worden. U krijgt een melding zodra het water op temperatuur is. Dit zorgt ervoor dat uw hele familie veilig kan douchen en stapt u nooit onder een te koude of te warme douche. Deze Aqualisa Classic smart douche wordt geleverd met koppelstukken en Push fit-connecties. De douche is combineerbaar met de meeste watersystemen. Ook zorgt de compactheid van de douchekraan ervoor dat deze weinig vereist voor de inbouw installatie. De glijstang is 70 cm lang. De douchekop komt 32 cm van de glijstang af. De douchekop heeft een diameter van 9 cm en heeft vier verschillende spuitpatronen, inclusief een waterbesparende optie. De Quartz Classic Controller bedieningsknop is 12 cm breed en komt 4.2 cm van de muur af. Specificaties Douchekraan Aqualisa Classic Smart Inbouw Met Glijstangset: Hoogte: 70 cm Diepte: 32 cm Kleur: Chroom Meng of Thermostatisch: Thermostatisch Incl inbouwdeel: Ja Met rozetten: Ja Fabrieks Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie Incl s koppelingen: Ja Omstel inrichting: Alleen voor douchekraan

  1107.15 Euro

  Ga naar Douchekraan Aqualisa Classic Smart Inbouw Met Glijstangset 70x32 cm Chroom


Inbouw Douchekraan BWS Thermostaat Afbouwdeel 3-Weg Geborsteld Messing Goud

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche

Douchekraan

Boss & Wessing

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Goud

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304717331

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche
  Inbouw Douchekraan BWS Thermostaat Afbouwdeel 3-Weg Geborsteld Messing Goud Het afbouwdeel voor het inbouwdeel douchethermostaat van het merk Boss & Wessing heeft een luxe afwerking en zal uw douche in de badkamer een moderne uitstraling geven. Het afbouwdeel is gemaakt van het materiaal messing. Deze afbouwset heeft een volledige finish van geborsteld koper. Dit afbouwdeel betreft een 3-wegs thermostaat. Dit houdt in dat er 3 functies op aangesloten kunnen worden. Dit artikel betreft dus enkel het afbouwdeel voor het inbouwdeel douchethermostaat. Let op: Het inbouwdeel dient apart besteld te worden! Het afbouwdeel bestaat uit een thermostaatknop, een omstelknop(pen) en een bodemplaat. De bovenste knop is een omstelknop. Op de middenstand staat de knop op gesloten stand, rechts en links kunt u een functie op aansluiten. Deze functies kunnen dus niet tegelijkertijd aan. Daar is de onderste knop voor bestemd. Op deze onderste knop kunt u een derde functie aansluiten die tegelijkertijd met de ťťn van de functies van de bovenste knop aan kan. Met de middelste knop regelt u de temperatuur. Deze thermostaat 3-weg is erg gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te monteren. Specificaties Inbouw Douchekraan BWS Thermostaat Afbouwdeel 3-Weg Geborsteld Messing Goud: Inbouw douchekraan Thermostatisch 3-wegs Boss & Wessing Materiaal: Messing Kleur: Goud Afwerking: Geborsteld Hoogte: 32 cm Breedte: 12.5 cm Diepte: 4.8 cm Betreft afbouwdeel, inbouwdeel dient apart besteld te worden!

  196.95 Euro

  Ga naar Inbouw Douchekraan BWS Thermostaat Afbouwdeel 3-Weg Geborsteld Messing Goud


Douchekraan Inbouw Sapho Mixona Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel)

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan

Douchekraan

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913825767

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan
  Douchekraan Inbouw Sapho Mixona Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel) Op zoek naar een design inbouw douchekraan? Kies dan voor deze beauty! Deze chromen mengkraan is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere chromen elementen creŽert u een badkamer rijk aan design! De mengkraan bestaat uit 2 bedieningen. Met de hendel bedien je de mengkraan, naar links of rechts draaien geeft dan warmer of kouder water, en door de hendel de andere kant op te bedienen om de kraan harder en zachter zetten. De knop erboven gebruik je om te wisselen van de handdouche naar de hoofddouche en weer terug. Deze luxe is ideaal voor als u even heerlijk wilt ontspannen. De aftappunten zijn niet gelijktijdig te gebruiken. Door het keramische binnenwerk behoud deze kraan jarenlang zijn kwaliteit. Het glanzend chroom zorgt ervoor dat de kraan een luxe uitstraling krijgt. Specificaties Douchekraan Inbouw Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel) Sapho Mixona: - Merk: Sapho - Serie: Mixona - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom - Afbouwdeel hoogte: 20 cm - Afbouwdeel breedte: 11 cm - Afbouwdeel diepte: 2 cm - Maat draadaansluiting (inch): 1/2 - Vorm afbouwdeel: Rechthoekig - Vorm knoppen: Vierkant - Soort kraan: Mengkraan - Inclusief inbouwdeel - Fabrieksgarantie: 6 jaar

  159.00 Euro

  Ga naar Douchekraan Inbouw Sapho Mixona Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel)


Douchekraan Inbouw Sapho Dandy Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel)

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan

Douchekraan

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913859687

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan
  Douchekraan Inbouw Sapho Dandy Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel) Op zoek naar een design inbouw douchekraan? Kies dan voor deze beauty! Deze chromen mengkraan is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere chromen elementen creŽert u een badkamer rijk aan design! De mengkraan bestaat uit 2 bedieningen. Met de hendel bedien je de mengkraan, naar links of rechts draaien geeft dan warmer of kouder water, en door de hendel de andere kant op te bedienen om de kraan harder en zachter zetten. De knop erboven gebruik je om te wisselen van de handdouche naar de hoofddouche en weer terug. Deze luxe is ideaal voor als u even heerlijk wilt ontspannen. De aftappunten zijn niet gelijktijdig te gebruiken. Door het keramische binnenwerk behoud deze kraan jarenlang zijn kwaliteit. Het glanzend chroom zorgt ervoor dat de kraan een luxe uitstraling krijgt. Specificaties Douchekraan Inbouw Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel) Sapho Dandy: - Merk: Sapho - Serie: Dandy - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom - Maat draadaansluiting (inch): 1/2' & 3/8' - Vorm afbouwdeel: Rond - Vorm knoppen: Rond - Soort kraan: Mengkraan - Inclusief inbouwdeel - Fabrieksgarantie: 6 jaar

  179.00 Euro

  Ga naar Douchekraan Inbouw Sapho Dandy Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel)


Douchekraan Thermostatisch Plieger Napoli HOH 15cm Cool Body Chroom

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche

Douchekraan

Plieger

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8711238398464

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche
  Douchekraan Thermostatisch Plieger Napoli HOH 15cm Cool Body Chroom Deze Napoli thermostaatkraan is van het merk Plieger en is onwijs handig voor in uw badkamer. Het fijne van een thermostaatkraan, is dat het door u ingestelde temperatuur van het water gelijk blijft. Via thermostatische kleppen wordt koud en warm water gemengd, zodat het water op een constante temperatuur blijft. Wanneer de watertoevoer wijzigt, reageert de thermostaat direct waardoor de temperatuur van het water gelijk blijft. De douchekraan is ook voorzien van een temperatuurbegrenzer waardoor u gevaar op verbranding voorkomt. De kraan zorgt er voor dat het water niet warmer dan 38 graden Celsius wordt. De douchekraan beschikt verder nog over een koele behuizing wat betekent dat u ook hier niet bang hoeft te zijn dat u of uw kind per ongeluk tegen een gloeiende kraan aankomen. De thermostaatkraan wordt inclusief s-koppelingen geleverd. Specificaties Douchekraan Thermostatisch Plieger Napoli HOH 15cm Cool Body Chroom: - Breedte: 30.2 cm - Diepte: 8.5 cm - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom - H.O.H.: 15 cm - Meng of Thermostatisch: Thermostatisch - Afmeting gat: 1/2 aansluiting - Met rozetten: Ja - Fabrieks Garantie: 5 jaar - Incl. S-koppelingen: Ja - Cool body: Ja - Omstel inrichting: Nee

  179.00 Euro

  Ga naar Douchekraan Thermostatisch Plieger Napoli HOH 15cm Cool Body Chroom


Douchekraan Sapho Mixona Mengkraan 1-hendel 24 cm Chroom (incl. handdouchehouder)

Kranen/Douchekraan/Douchemengkraan

Douchekraan

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913851308

Kranen/Douchekraan/Douchemengkraan
  Douchekraan Sapho Mixona Mengkraan 1-hendel 24 cm Chroom (incl. handdouchehouder) Douchemengkranen van het merk Sapho staan garant voor hoge kwaliteit en een lange levensduur. Deze kraan is universeel en ruimtebesparend. Door het keramische binnenwerk behoud deze kraan jarenlang zijn kwaliteit. Het glanzend chroom zorgt ervoor dat de kraan een luxe uitstraling krijgt. De twee kranen voor warm en koud water zijn hier vervangen door een mechaniek waarin de doorstroming van het koude en warme water met een hefboom wordt bedient. Door de hendel aan de bovenkant horizontaal te bewegen reguleert u de verandering van de temperatuur van het water terwijl de verticale beweging de stroomsnelheid bepaalt. Omlaag om de kraan te sluiten, omhoog om hem te openen. De kraan heeft aan de rechterkant een houder voor de handdouche. (de handdouche en doucheslang zijn niet inbegrepen) Specificaties Douchekraan Mengkraan 1-hendel 24 cm Chroom (incl. handdouchehouder) Sapho Mixona: - Merk: Sapho - Serie: Mixona - Hoogte: 4.2 cm - Breedte: 24 cm - Diepte: 8.7 cm - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom - Kraan binnenwerk: Keramisch - Meng of thermostatisch: Mengkraan - Maat draadaansluiting (inch): 1/2' - H.o.H: 15 cm - Kraan montagewijze: Opbouw - Exclusief handdouche en doucheslang - Fabrieksgarantie: 6 jaar

  198.00 Euro

  Ga naar Douchekraan Sapho Mixona Mengkraan 1-hendel 24 cm Chroom (incl. handdouchehouder)


Douchekraan Inbouw Sapho Latus Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel)

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan

Douchekraan

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913825873

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan
  Douchekraan Inbouw Sapho Latus Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel) Op zoek naar een design inbouw douchekraan? Kies dan voor deze beauty! Deze chromen mengkraan is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere chromen elementen creŽert u een badkamer rijk aan design! De mengkraan bestaat uit 2 bedieningen. Met de hendel bedien je de mengkraan, naar links of rechts draaien geeft dan warmer of kouder water, en door de hendel de andere kant op te bedienen om de kraan harder en zachter zetten. De knop erboven gebruik je om te wisselen van de handdouche naar de hoofddouche en weer terug. Deze luxe is ideaal voor als u even heerlijk wilt ontspannen. De aftappunten zijn niet gelijktijdig te gebruiken. Door het keramische binnenwerk behoud deze kraan jarenlang zijn kwaliteit. Het glanzend chroom zorgt ervoor dat de kraan een luxe uitstraling krijgt. Specificaties Douchekraan Inbouw Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel) Sapho Latus: - Merk: Sapho - Serie: Latus - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom - Hoogte afdekplaat: 22 cn - Breedte afdekplaat: 14 cm - Complete diepte: 11 cm - Maat draadaansluiting: 1/2' - Vorm: Rechthoekig - Soort kraan: Mengkraan - Inclusief inbouwdeel - Fabrieksgarantie: 6 jaar

  208.00 Euro

  Ga naar Douchekraan Inbouw Sapho Latus Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel)


Luxe Douche-Arm Wiesbaden Rond Plafondbevestiging 30 cm Geborsteld Koper

Kranen/Douchekraan

Douchekraan

Wiesbaden

Kranen

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719956083501

Kranen/Douchekraan
  Luxe Douche-Arm Wiesbaden Rond Plafondbevestiging 30 cm Geborsteld Koper Deze luxe douche-arm is van het merk Wiesbaden en staat garant voor kwaliteit en design. Het betreft een douche-arm die aan het plafond bevestigd dient te worden. Het artikel heeft een ronde vorm en beschikt over een lengte van 30 cm. De afwerking van de Wiesbaden douche-arm is in de fraaie kleur geborsteld koper, wat dit artikel een directe blikvanger in uw doucheruimte maakt. Specificaties Luxe Douche-Arm Wiesbaden Rond 30 cm: - Luxe douche-arm - Merk: Wiesbaden - Lengte: 30 cm - Aansluiting: 1/2'' - Vorm: rond - Kleur: geborsteld koper - Plafondbevestiging - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  59.00 Euro

  Ga naar Luxe Douche-Arm Wiesbaden Rond Plafondbevestiging 30 cm Geborsteld Koper


Douchekraan Inbouw Sapho Antea Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan

Douchekraan

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913860348

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan
  Douchekraan Inbouw Sapho Antea Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom Op zoek naar een retro inbouw douchekraan met een tikkeltje ouderwets? Kies dan voor deze beauty! Deze chromen mengkraan is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere chromen elementen creŽert u een badkamer rijk aan design! De mengkraan bestaat uit 3 bedieningen. Met de kruisgrepen bedien je de mengkraan, met de rechter bedient u het koude water en met de linker bedient u het warme water. Zo kunt u gemakkelijk de juiste temperatuur bepalen. De hendel in het midden gebruikt u om te wisselen van de handdouche naar de hoofddouche en weer terug. Deze luxe is ideaal voor als u even heerlijk wilt ontspannen. Let op! De aftappunten zijn niet gelijktijdig te gebruiken. Door het keramische binnenwerk behoud deze kraan jarenlang zijn kwaliteit. Het glanzend chroom zorgt ervoor dat de kraan een luxe uitstraling krijgt. Specificaties Douchekraan Inbouw Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom Sapho Antea: - Merk: Sapho - Serie: Antea - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom / wit - Maat draadaansluiting (inch): 1/2' - Vorm kruisgrepen: Rond - Soort kraan: Mengkraan - Schakelaar voor twee uitgangen - Waterstroom bij 3 bar: 30 l / min, bij 2 bar: 20 l / min - Fabrieksgarantie: 6 jaar

  259.00 Euro

  Ga naar Douchekraan Inbouw Sapho Antea Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom


Douchekraan Inbouw Sapho Antea Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Rose Goud

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan

Douchekraan

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Rose Goud

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913860386

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan
  Douchekraan Inbouw Sapho Antea Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Rose Goud Op zoek naar een retro inbouw douchekraan met een tikkeltje ouderwets? Kies dan voor deze beauty! Deze rose gouden mengkraan is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere rose gouden elementen creŽert u een badkamer rijk aan design! De mengkraan bestaat uit 3 bedieningen. Met de kruisgrepen bedien je de mengkraan, met de rechter bedient u het koude water en met de linker bedient u het warme water. Zo kunt u gemakkelijk de juiste temperatuur bepalen. De hendel in het midden gebruikt u om te wisselen van de handdouche naar de hoofddouche en weer terug. Deze luxe is ideaal voor als u even heerlijk wilt ontspannen. Let op! De aftappunten zijn niet gelijktijdig te gebruiken. Door het keramische binnenwerk behoud deze kraan jarenlang zijn kwaliteit. Het rose goud zorgt ervoor dat de kraan een luxe uitstraling krijgt. Specificaties Douchekraan Inbouw Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Rose Goud Sapho Antea: - Merk: Sapho - Serie: Antea - Materiaal: Messing - Kleur: Rose goud / wit - Maat draadaansluiting (inch): 1/2' - Vorm kruisgrepen: Rond - Soort kraan: Mengkraan - Schakelaar voor twee uitgangen - Waterstroom bij 3 bar: 30 l / min, bij 2 bar: 20 l / min - Fabrieksgarantie: 6 jaar

  388.00 Euro

  Ga naar Douchekraan Inbouw Sapho Antea Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Rose Goud


Douchekraan Inbouw Sapho Kimura Thermostatisch Afbouwdeel 3-weg Chroom (incl. inbouwdeel)

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan

Douchekraan

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913824975

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan
  Douchekraan Inbouw Sapho Kimura Thermostatisch Afbouwdeel 3-weg Chroom (incl. inbouwdeel) Op zoek naar een design inbouw douchekraan? Kies dan voor deze beauty! Een chromen thermostatische douchekraan is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere chromen elementen creŽert u een badkamer rijk aan design! De thermostaat bestaat uit 3 bedieningen. Een bediening is voor de thermostaat, een bediening om te wisselen naar 3 verschillende uitgangen en de andere gebruikt u om de kraan mee aan of uit te zetten. Deze luxe is ideaal voor als u even heerlijk wilt ontspannen. De aftappunten zijn niet gelijktijdig te gebruiken. Omdat de kraan thermostatisch is heeft de kraan een temperatuurbegrenzer. U voorkomt daardoor kans op verbranding bij bijvoorbeeld kleine kinderen. Daarnaast heeft de temperatuurregelaar een praktische eigenschap. U zet namelijk de kraan aan en het water krijgt de temperatuur zoals u die heeft ingesteld. De temperatuur blijft exact gelijk. Via thermostatische kleppen wordt het koude en hete water zo gemengd, dat het water een constante temperatuur heeft. Door het keramische binnenwerk behoud deze kraan jarenlang zijn kwaliteit. Het glanzend chroom zorgt ervoor dat de kraan een luxe uitstraling krijgt. Specificaties Douchekraan Inbouw Thermostatisch Afbouwdeel 3-weg Chroom (incl. inbouwdeel) Sapho Kimura: - Merk: Sapho - Serie: Kimura - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom - Afbouwdeel hoogte: 20 cm - Afbouwdeel breedte: 12 cm - Maat draadaansluiting (inch): 1/2' - Vorm afbouwdeel: Rechthoek - Vorm knoppen: Rond - Soort kraan: Thermostatisch - Inclusief inbouwdeel: Ja - Voorzien van temperatuurbegrenzer: voorkomt verbranding - Temperatuurregelaar: temperatuur blijft exact gelijk - Fabrieksgarantie: 6 jaar

  355.00 Euro

  Ga naar Douchekraan Inbouw Sapho Kimura Thermostatisch Afbouwdeel 3-weg Chroom (incl. inbouwdeel)


Douchekraan Inbouw Sapho Rhapsody Thermostatisch Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel)

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan

Douchekraan

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913840760

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan
  Douchekraan Inbouw Sapho Rhapsody Thermostatisch Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel) Op zoek naar een design inbouw douchekraan? Kies dan voor deze beauty! Een chromen thermostatische douchekraan is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere chromen elementen creŽert u een badkamer rijk aan design! De thermostaat bestaat uit 3 bedieningen. Een bediening is voor de thermostaat, een bediening om te wisselen van hoofddouche naar handdouche en de andere gebruikt u om de kraan mee aan of uit te zetten. Deze luxe is ideaal voor als u even heerlijk wilt ontspannen. De aftappunten zijn niet gelijktijdig te gebruiken. Omdat de kraan thermostatisch is heeft de kraan een temperatuurbegrenzer. U voorkomt daardoor kans op verbranding bij bijvoorbeeld kleine kinderen. Daarnaast heeft de temperatuurregelaar een praktische eigenschap. U zet namelijk de kraan aan en het water krijgt de temperatuur zoals u die heeft ingesteld. De temperatuur blijft exact gelijk. Via thermostatische kleppen wordt het koude en hete water zo gemengd, dat het water een constante temperatuur heeft. Door het keramische binnenwerk behoud deze kraan jarenlang zijn kwaliteit. Het glanzend chroom zorgt ervoor dat de kraan een luxe uitstraling krijgt. Specificaties Douchekraan Inbouw Thermostatisch Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel) Sapho Rhapsody: - Merk: Sapho - Serie: Rhapsody - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom - Afbouwdeel hoogte: 22 cm - Afbouwdeel breedte: 11 cm - Maat draadaansluiting (inch): 1/2' - Vorm afbouwdeel: Ovaal - Vorm knoppen: Rond - Soort kraan: Thermostatisch - Inclusief inbouwdeel: Ja - Voorzien van temperatuurbegrenzer: voorkomt verbranding - Temperatuurregelaar: temperatuur blijft exact gelijk - Fabrieksgarantie: 5 jaar

  379.00 Euro

  Ga naar Douchekraan Inbouw Sapho Rhapsody Thermostatisch Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel)


Inbouw Bad- en Douchemengkraan Herzbach Design New Chroom

Kranen/Douchekraan/Douchemengkraan

Douchekraan

Herzbach

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4039139258392

Kranen/Douchekraan/Douchemengkraan
  Inbouw Bad- en Douchemengkraan Herzbach Design New Chroom De Design New badmengkraan is van het merk Herzbach en staat garant voor een hoogwaardige kwaliteit en design. Dit artikel bestaat uit een bad uitloop en een inbouw douchemengkraan, waardoor dit product zeer multifunctioneel te noemen is. Met behulp van de omstelknop bepaalt u welke kraan in gebruik wordt genomen. De Design New bad- en douchemengkraan is gemaakt van messing en kent een afwerking in de kleur chroom. Specificaties Inbouw Bad- en Douchemengkraan Herzbach Design New Chroom: - Bad- en douchemengkraan - Merk: Herzbach - Serie: Design New - Kleur: chroom - Materiaal: messing - Breedte: 15 cm - 1/2'' aansluiting - Inclusief omstelknop - Metalen rozet t.b.v. koppelingen

  242.00 Euro

  Ga naar Inbouw Bad- en Douchemengkraan Herzbach Design New Chroom


Inbouw Douchekraan Herzbach Design New met Metalen Rozet ō15 cm Chroom

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan

Douchekraan

Herzbach

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4039139258408

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan
  Inbouw Douchekraan Herzbach Design New met Metalen Rozet ō15 cm Chroom De Design New inbouw douchekraan van het merk Herzbach is een luxe uitvoering. De mengkraan is rond van vorm en heeft diameter van 15 cm. Aan de voorzijde is de kraan voorzien van een hendel waarmee u zowel de temperatuur als de kracht van de waterstraal eenvoudig naar wens in kunst stellen. De inbouw douchekraan is gemaakt van verchroomd messing. Met behulp van de standaard meegeleverde bevestigingsset monteert u de inbouwkraan eenvoudig in de muur. Specificaties Inbouw Douchekraan Herzbach Design New Chroom: - Inbouw douchekraan - Merk: Herzbach - Serie: Design New - Materiaal: messing - Kleur: chroom - Inclusief montageset - Keramische cartouche - Voorzien van terugstroombeveiliging - Metalen rozet ō15 cm

  203.00 Euro

  Ga naar Inbouw Douchekraan Herzbach Design New met Metalen Rozet ō15 cm Chroom


Douchekraan Opbouw Herzbach Living Thermostatisch Rond Chroom

Kranen/Douchekraan/Douchemengkraan

Douchekraan

Herzbach

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4039139258477

Kranen/Douchekraan/Douchemengkraan
  Douchekraan Opbouw Herzbach Living Thermostatisch Rond Chroom Op zoek naar een douchekraan voor in uw doucheruimte? Kies dan voor deze opbouw douchekraan van het merk Herzbach! Het betreft een opbouw douchekraan die behoort tot de serie Living. De thermostatische kraan is gemaakt van messing en afgewerkt in de kleur chroom. De kraan is voorzien van een veiligheidsbegrenzer op 38 graden Celsius en van een terugstroombeveiliging. De kraan is rond van vorm en beschikt over een 1/2''-aansluiting. Specificaties Douchekraan Opbouw Herzbach Living Thermostatisch Chroom: - Opbouw douchekraan - Thermostatisch - Merk: Herzbach - Serie: Living - Materiaal: messing - Kleur: chroom - Veiligheidsbegrenzer op 38įC - Terugstroombeveiliging - 1/2''-aansluiting voor doucheslang - Keramische cartouche - S-koppelingen

  189.00 Euro

  Ga naar Douchekraan Opbouw Herzbach Living Thermostatisch Rond Chroom


Inbouw Thermostaatkraan Herzbach Living Rond met Veiligheidsbegrenzer Chroom

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche

Douchekraan

Herzbach

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4039139258491

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche
  Inbouw Thermostaatkraan Herzbach Living Rond met Veiligheidsbegrenzer Chroom Deze inbouw thermostaatkraan is van het merk Herzbach en behoort tot de Living-serie. De inbouw douchekraan is gemaakt van messing en kent een afwerking in de kleur chroom. Het artikel is rond van vorm en is voorzien van een veiligheidsbegrenzer bij een temperatuur van 38 graden. De Living inbouw douchekraan is uitgerust met twee hendels waarmee u zowel de kracht als de temperatuur van de waterstraal eenvoudig in kunt stellen. Specificaties Inbouw Thermostaatkraan Herzbach Living Rond Chroom: - Ronde inbouw thermostaatkraan - Merk: Herzbach - Serie: Living - Materiaal: messing - Kleur: chroom - Met afsluitklep - Snel sluitende cartouche 90į - Veiligheidsbegrenzer op 38įC - Voorzien van terugstroombeveiliging - Inclusief metalen rozet t.b.v. koppelingen (ō 15 cm)

  398.00 Euro

  Ga naar Inbouw Thermostaatkraan Herzbach Living Rond met Veiligheidsbegrenzer Chroom


Inbouw Thermostaatkraan Herzbach Living Rechthoek met Veiligheidsbegrenzer Chroom

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche

Douchekraan

Herzbach

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4039139258507

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche
  Inbouw Thermostaatkraan Herzbach Living Rechthoek met Veiligheidsbegrenzer Chroom Deze inbouw thermostaatkraan is van het merk Herzbach en behoort tot de Living-serie. De inbouw douchekraan is gemaakt van messing en kent een afwerking in de kleur chroom. Het artikel kent een rechthoekige vorm en is voorzien van een veiligheidsbegrenzer bij een temperatuur van 38 graden. De Living inbouw douchekraan is uitgerust met twee hendels waarmee u zowel de kracht als de temperatuur van de waterstraal eenvoudig in kunt stellen. Specificaties Inbouw Thermostaatkraan Herzbach Living Rechthoek Chroom: - Rechthoekige inbouw thermostaatkraan - Merk: Herzbach - Serie: Living - Materiaal: messing - Kleur: chroom - Met afsluitklep - Snel sluitende cartouche 90į - Veiligheidsbegrenzer op 38įC - Voorzien van terugstroombeveiliging - Inclusief metalen rozet t.b.v. koppelingen

  419.00 Euro

  Ga naar Inbouw Thermostaatkraan Herzbach Living Rechthoek met Veiligheidsbegrenzer Chroom


Inbouw Thermostaatkraan Herzbach Living Rond 2-Weg Omstel Chroom

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche

Douchekraan

Herzbach

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4039139258538

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche
  Inbouw Thermostaatkraan Herzbach Living Rond 2-Weg Omstel Chroom Deze inbouw thermostaatkraan is van het merk Herzbach en behoort tot de Living-serie. De inbouw douchekraan is gemaakt van messing en kent een afwerking in de kleur chroom. Het artikel kent een ronde vorm en is voorzien van een veiligheidsbegrenzer bij een temperatuur van 38 graden. De Living inbouw douchekraan is uitgerust met twee ronde hendels waarmee u zowel de kracht als de temperatuur van de waterstraal eenvoudig in kunt stellen. Specificaties Inbouw Thermostaatkraan Herzbach Living Rond Chroom: - Ronde inbouw thermostaatkraan - Merk: Herzbach - Serie: Living - Materiaal: messing - Kleur: chroom - Montageset meegeleverd (voor aansluiten twee uitgangen) - Veiligheidsbegrenzer op 38įC - Voorzien van terugstroombeveiliging - Inclusief metalen rozet t.b.v. koppelingen - Thermostaat cartouche

  419.00 Euro

  Ga naar Inbouw Thermostaatkraan Herzbach Living Rond 2-Weg Omstel Chroom


Douchekraan Inbouw Sapho Rhapsody Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel)

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan

Douchekraan

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913863172

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan
  Douchekraan Inbouw Sapho Rhapsody Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel) Op zoek naar een design inbouw douchekraan? Kies dan voor deze beauty! Deze chromen mengkraan is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere chromen elementen creŽert u een badkamer rijk aan design! De mengkraan bestaat uit 2 bedieningen. Met de hendel bedien je de mengkraan, naar links of rechts draaien geeft dan warmer of kouder water, en door de hendel de andere kant op te bedienen om de kraan harder en zachter zetten. De knop erboven gebruik je om te wisselen van de handdouche naar de hoofddouche en weer terug. Deze luxe is ideaal voor als u even heerlijk wilt ontspannen. De aftappunten zijn niet gelijktijdig te gebruiken. Door het keramische binnenwerk behoud deze kraan jarenlang zijn kwaliteit. Het glanzend chroom zorgt ervoor dat de kraan een luxe uitstraling krijgt. Specificaties Douchekraan Inbouw Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel) Sapho Rhapsody: - Merk: Sapho - Serie: Rhapsody - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom - Maat draadaansluiting: 1/2' - Vorm: Rond - Soort kraan: Mengkraan - Inclusief inbouwdeel - Fabrieksgarantie: 6 jaar

  188.00 Euro

  Ga naar Douchekraan Inbouw Sapho Rhapsody Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel)


Opbouw Douchekraan Sapho Jumper Mengkraan 1-hendel Rechts Chroom

Kranen/Douchekraan/Douchemengkraan

Douchekraan

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913862960

Kranen/Douchekraan/Douchemengkraan
  Opbouw Douchekraan Sapho Jumper Mengkraan 1-hendel Rechts Chroom Douchemengkranen van het merk Sapho staan garant voor hoge kwaliteit en een lange levensduur. Deze kraan is universeel en ruimtebesparend. Door het keramische binnenwerk behoud deze kraan jarenlang zijn kwaliteit. Het glanzend chroom zorgt ervoor dat de kraan een luxe uitstraling krijgt. De twee kranen voor warm en koud water zijn hier vervangen door een mechaniek waarin de doorstroming van het koude en warme water met een hendel wordt bedient. Door de hendel aan de zijkant horizontaal te bewegen reguleert u de verandering van de temperatuur van het water terwijl de verticale beweging de stroomsnelheid bepaalt. Omlaag om de kraan te sluiten, omhoog om hem te openen. Specificaties Opbouw Douchekraan Mengkraan 1-hendel Rechts Chroom Sapho Jumper: - Merk: Sapho - Serie: Jumper - Breedte: 24.6 cm - Diepte: 14.5 cm - Diepte aansluiting doucheslang: 5.3 cm - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom - Kraan binnenwerk: Keramisch - Meng of thermostatisch: Mengkraan - Maat draadaansluiting (inch): 1/2 - H.o.H: 15 cm (+ 2 cm) - Kraan montagewijze: Opbouw - Fabrieksgarantie: 6 jaar

  188.00 Euro

  Ga naar Opbouw Douchekraan Sapho Jumper Mengkraan 1-hendel Rechts Chroom


Luxe Douche-Arm Wiesbaden Rond Plafondbevestiging 15 cm Geborsteld Messing

Kranen/Douchekraan

Douchekraan

Wiesbaden

Kranen

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719956083396

Kranen/Douchekraan
  Luxe Douche-Arm Wiesbaden Rond Plafondbevestiging 15 cm Geborsteld Messing Deze luxe douche-arm is van het merk Wiesbaden en staat garant voor kwaliteit en design. Het betreft een douche-arm die aan het plafond bevestigd dient te worden. Het artikel heeft een ronde vorm en beschikt over een lengte van 15 cm. De afwerking van de Wiesbaden douche-arm is in de fraaie kleur geborsteld messing, wat dit artikel een directe blikvanger in uw doucheruimte maakt. Specificaties Luxe Douche-Arm Wiesbaden Rond 15 cm: - Luxe douche-arm - Merk: Wiesbaden - Lengte: 15 cm - Aansluiting: 1/2'' - Vorm: rond - Kleur: geborsteld messing - Plafondbevestiging - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  49.00 Euro

  Ga naar Luxe Douche-Arm Wiesbaden Rond Plafondbevestiging 15 cm Geborsteld Messing


Luxe Douche-Arm Wiesbaden Rond Muurbevestiging 35 cm Geborsteld Messing

Kranen/Douchekraan

Douchekraan

Wiesbaden

Kranen

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719956083426

Kranen/Douchekraan
  Luxe Douche-Arm Wiesbaden Rond Muurbevestiging 35 cm Geborsteld Messing Deze luxe douche-arm is van het merk Wiesbaden en staat garant voor kwaliteit en design. Het betreft een douche-arm die aan het de muur bevestigd dient te worden. Het artikel heeft een ronde vorm en beschikt over een lengte van 35 cm. De afwerking van de Wiesbaden douche-arm is in de fraaie kleur geborsteld messing, wat dit artikel een directe blikvanger in uw doucheruimte maakt. Specificaties Luxe Douche-Arm Wiesbaden Rond 35 cm: - Luxe douche-arm - Merk: Wiesbaden - Lengte: 35 cm - Aansluiting: 1/2'' - Vorm: rond - Kleur: geborsteld messing - Muurbevestiging - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  69.00 Euro

  Ga naar Luxe Douche-Arm Wiesbaden Rond Muurbevestiging 35 cm Geborsteld Messing


Wiesbaden Inbouw Regendouche Set 10 Caral Muuruitloop Geborsteld Koper

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche

Douchekraan

Wiesbaden

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Geborsteld Koper

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304512158

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche
  Wiesbaden Inbouw Regendouche Set 10 Caral Muuruitloop Geborsteld Koper Met deze complete inbouw regendoucheset van het populaire merk Wiesbaden haalt u absolute kwaliteit ťn design in huis. Deze set bevat alles wat nodig is om uw douche compleet te maken. Het design wordt gekenmerkt door de geborsteld koperen afwerking, wat deze regendoucheset geschikt maakt voor zowel de moderne als de klassieke badkamer. Specificaties Wiesbaden Inbouw Regendoucheset Set 10 Geborsteld Koper: - Regendouche inbouwset - Merk: Wiesbaden - Serie: Caral - Kleur: geborsteld koper - Keramische schijven - Thermostatisch - 1/2''-aansluiting - Fabrieksgarantie: 2 jaar Set bestaat uit: - 1x Caral 2-weg inbouwthermostaat - 1x Caral afbouwdeel 2-wegs douchethermostaat - 1x Muuraansluiting handdouchehouder - 1x Handdouche - 1x Doucheslang - 1x Hoofddouche rond (20 of 30 cm) - 1x Muuruitloop

  840.00 Euro

  Ga naar Wiesbaden Inbouw Regendouche Set 10 Caral Muuruitloop Geborsteld Koper


Douchekraan Inbouw Sapho Vanity Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Brons (incl. inbouwdeel)

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan

Douchekraan

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Brons

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913859823

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan
  Douchekraan Inbouw Sapho Vanity Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Brons (incl. inbouwdeel) Op zoek naar een design inbouw douchekraan? Kies dan voor deze beauty! Deze bronzen mengkraan is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere bronzen elementen creŽert u een badkamer rijk aan design! De mengkraan bestaat uit 2 bedieningen. Met de hendel bedien je de mengkraan, naar links of rechts draaien geeft dan warmer of kouder water, en door de hendel de andere kant op te bedienen om de kraan harder en zachter zetten. De knop erboven gebruik je om te wisselen van de handdouche naar de hoofddouche en weer terug. Deze luxe is ideaal voor als u even heerlijk wilt ontspannen. De aftappunten zijn niet gelijktijdig te gebruiken. Door het keramische binnenwerk behoud deze kraan jarenlang zijn kwaliteit. Het brons zorgt ervoor dat de kraan een luxe uitstraling krijgt. Specificaties Douchekraan Inbouw Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Brons (incl. inbouwdeel) Sapho Vanity: - Merk: Sapho - Serie: Vanity - Materiaal: Messing - Kleur: Brons - Maat draadaansluiting (inch): 1/2' - Vorm afbouwdeel: Rond - Vorm knoppen: Rond - Soort kraan: Mengkraan - Inclusief inbouwdeel - Fabrieksgarantie: 6 jaar

  239.00 Euro

  Ga naar Douchekraan Inbouw Sapho Vanity Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Brons (incl. inbouwdeel)


Douchekraan Inbouw Sapho Belinda Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel)

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan

Douchekraan

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8028358121910

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan
  Douchekraan Inbouw Sapho Belinda Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel) Op zoek naar een design inbouw douchekraan? Kies dan voor deze beauty! Deze chromen mengkraan is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere chromen elementen creŽert u een badkamer rijk aan design! De mengkraan bestaat uit 2 bedieningen. Met de hendel bedien je de mengkraan, naar links of rechts draaien geeft dan warmer of kouder water, en door de hendel de andere kant op te bedienen om de kraan harder en zachter zetten. De knop erboven gebruik je om te wisselen van de handdouche naar de hoofddouche en weer terug. Deze luxe is ideaal voor als u even heerlijk wilt ontspannen. De aftappunten zijn niet gelijktijdig te gebruiken. Door het keramische binnenwerk behoud deze kraan jarenlang zijn kwaliteit. Het glanzend chroom zorgt ervoor dat de kraan een luxe uitstraling krijgt. Specificaties Douchekraan Inbouw Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel) Sapho Belinda: - Merk: Sapho - Serie: Belinda - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom - Afbouwdeel hoogte: 17 cm - Afbouwdeel breedte: 17 cm - Maat draadaansluiting (inch): 1/2' - Vorm afbouwdeel: Rond - Vorm knoppen: Rond - Soort kraan: Mengkraan - Inclusief inbouwdeel - Fabrieksgarantie: 10 jaar

  285.00 Euro

  Ga naar Douchekraan Inbouw Sapho Belinda Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel)


Douchekraan Inbouw Sapho Antea Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom / Goud

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan

Douchekraan

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913860355

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan
  Douchekraan Inbouw Sapho Antea Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom / Goud Op zoek naar een retro inbouw douchekraan met een tikkeltje ouderwets? Kies dan voor deze beauty! Deze chroom met gouden mengkraan is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere gouden elementen creŽert u een badkamer rijk aan design! De mengkraan bestaat uit 3 bedieningen. Met de kruisgrepen bedien je de mengkraan, met de rechter bedient u het koude water en met de linker bedient u het warme water. Zo kunt u gemakkelijk de juiste temperatuur bepalen. De hendel in het midden gebruikt u om te wisselen van de handdouche naar de hoofddouche en weer terug. Deze luxe is ideaal voor als u even heerlijk wilt ontspannen. Let op! De aftappunten zijn niet gelijktijdig te gebruiken. Door het keramische binnenwerk behoud deze kraan jarenlang zijn kwaliteit. Het glanzend chroom met goud zorgt ervoor dat de kraan een luxe uitstraling krijgt. Specificaties Douchekraan Inbouw Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom / Goud Sapho Antea: - Merk: Sapho - Serie: Antea - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom goud / wit - Maat draadaansluiting (inch): 1/2' - Vorm kruisgrepen: Rond - Soort kraan: Mengkraan - Schakelaar voor twee uitgangen - Waterstroom bij 3 bar: 30 l / min, bij 2 bar: 20 l / min - Fabrieksgarantie: 6 jaar

  269.00 Euro

  Ga naar Douchekraan Inbouw Sapho Antea Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom / Goud


Douchekraan Inbouw Sapho Minimal Mengkraan Afbouwdeel 2-weg RVS (incl. inbouwdeel)

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan

Douchekraan

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : RVS

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913816079

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan
  Douchekraan Inbouw Sapho Minimal Mengkraan Afbouwdeel 2-weg RVS (incl. inbouwdeel) Op zoek naar een design inbouw douchekraan? Kies dan voor deze beauty! Deze rvs mengkraan is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere rvs elementen creŽert u een badkamer rijk aan design! De mengkraan bestaat uit 2 bedieningen. Met de hendel bedien je de mengkraan, naar links of rechts draaien geeft dan warmer of kouder water, en door de hendel de andere kant op te bedienen om de kraan harder en zachter zetten. De knop erboven gebruik je om te wisselen van de handdouche naar de hoofddouche en weer terug. Deze luxe is ideaal voor als u even heerlijk wilt ontspannen. De aftappunten zijn niet gelijktijdig te gebruiken. Door het keramische binnenwerk behoud deze kraan jarenlang zijn kwaliteit. Het geborsteld rvs zorgt ervoor dat de kraan een luxe uitstraling krijgt. Specificaties Douchekraan Inbouw Mengkraan Afbouwdeel 2-weg RVS (incl. inbouwdeel) Sapho Minimal: - Merk: Sapho - Serie: Minimal - Materiaal: Roestvrij staal - Kleur: RVS - Afbouwdeel hoogte: 16 cm - Afbouwdeel breedte: 10 cm - Maat draadaansluiting (inch): 1/2' - Vorm afbouwdeel: Rechthoek - Vorm knoppen: Rond - Soort kraan: Mengkraan - Inclusief inbouwdeel - Fabrieksgarantie: 6 jaar

  289.00 Euro

  Ga naar Douchekraan Inbouw Sapho Minimal Mengkraan Afbouwdeel 2-weg RVS (incl. inbouwdeel)


Douchekraan Inbouw Sapho Vienna Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel)

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan

Douchekraan

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913866661

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan
  Douchekraan Inbouw Sapho Vienna Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel) Op zoek naar een design inbouw douchekraan? Kies dan voor deze beauty! Deze chromen mengkraan met witte hendel is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere chromen elementen creŽert u een badkamer rijk aan design! De mengkraan bestaat uit 2 bedieningen. Met de witte hendel bedien je de mengkraan, naar links of rechts draaien geeft dan warmer of kouder water, en door de hendel de andere kant op te bedienen om de kraan harder en zachter zetten. De knop erboven gebruik je om te wisselen van de handdouche naar de hoofddouche en weer terug. Deze luxe is ideaal voor als u even heerlijk wilt ontspannen. De aftappunten zijn niet gelijktijdig te gebruiken. Door het keramische binnenwerk behoud deze kraan jarenlang zijn kwaliteit. Het glanzend chroom zorgt ervoor dat de kraan een luxe uitstraling krijgt. Specificaties Douchekraan Inbouw Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel) Sapho Vienna: - Merk: Sapho - Serie: Vienna - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom / wit - Afbouwdeel hoogte: 16 cm - Afbouwdeel breedte: 11 cm - Maat draadaansluiting (inch): 1/2' - Vorm afbouwdeel: Rechthoek - Vorm knoppen: Rond - Soort kraan: Mengkraan - Inclusief inbouwdeel - Fabrieksgarantie: 5 jaar

  305.00 Euro

  Ga naar Douchekraan Inbouw Sapho Vienna Mengkraan Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel)


Douchekraan Opbouw Sanimex Giulini Thermostatisch Kruisgreep HoH 15cm Chroom

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche

Douchekraan

Sanimex

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8029270176842

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche
  Douchekraan Opbouw Sanimex Giulini Thermostatisch Kruisgreep HoH 15cm Chroom De Giulini douchekraan van het merk Sanimex heeft een mooie chrome afwerking en beschikt over een thermostaat. De thermostatische douchekraan is hiermee ideaal voor wanneer u de temperatuur van het water constant wilt houden. De thermostaatkraan bevat twee unieke kruisgrepen. De ene gebruikt u om de temperatuur te regelen en de ander om de kraan aan en dicht te draaien. Via thermostatische kleppen wordt koud en warm water gemengd, zodat het water op een constante temperatuur blijft. Wanneer de watertoevoer wijzigt, reageert de thermostaat direct waardoor de temperatuur van het water gelijk blijft. Verder heeft de douchekraan een hartafstand van 15cm. Mocht uw badkamer een muurplaat van 12cm bevatten dan zou de Giulini douchekraan met behulp van s-koppelingen ook passen op uw muurplaat. Specificaties Douchekraan Opbouw Sanimex Thermostatisch Kruisgreep HoH 15cm Chroom: - Breedte: 30 cm - Diepte: 12.1 cm - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom - H.O.H.: 15 cm - Meng of Thermostatisch: Thermostatisch - Afmeting gat: 1/2 aansluiting - Met rozetten: Ja - Incl. S-koppelingen: Nee - Cool body: Nee - Omstel inrichting: Nee

  523.95 Euro

  Ga naar Douchekraan Opbouw Sanimex Giulini Thermostatisch Kruisgreep HoH 15cm Chroom


Inbouw Douchekraan Sanimex Giulini Thermostatisch 1-Uitgang Rechthoekig Incl. Handdouche En BOX Inbouwdeel Mat Zwart

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche

Douchekraan

Sanimex

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Mat Zwart

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8029270234016

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche
  Inbouw Douchekraan Sanimex Giulini Thermostatisch 1-Uitgang Rechthoekig Incl. Handdouche En BOX Inbouwdeel Mat Zwart Op zoek naar een design inbouw douchekraan? De Giulini douchekraan van het merk Sanimex is voorzien van een ingebouwde thermostaat. De thermostaat bestaat uit twee bedieningen. Een bediening is voor de thermostaat en de andere gebruikt u om de kraan mee aan of uit te zetten. Het fijne van een thermostaatkraan is dat het door u ingestelde temperatuur van het water gelijk blijft. Via thermostatische kleppen wordt koud en warm water gemengd, zodat het water op een constante temperatuur blijft. Wanneer de watertoevoer wijzigt, reageert de thermostaat direct waardoor de temperatuur van het water gelijk blijft. De kraan heeft een mat zwarte afwerking en is mooi te combineren met andere mat zwarte items in uw badkamer. Verder wordt bij deze douchekraan een bijbehorende handdouche geleverd. De handdouche heeft net als de douchekraan een strak design en is het hiermee geschikt voor een luxe uitstraling in uw badkamer. De douchekraan wordt ook compleet inclusief BOX inbouwdeel geleverd. Specificaties Inbouw Douchekraan Sanimex Giulini Thermostatisch 1-Uitgang Rechthoekig Incl. Handdouche En BOX Inbouwdeel Mat Zwart: - Hoogte kraan: 9 cm - Breedte: 24 cm - Inbouwdiepte: 7.5 cm - Materiaal: Messing - Kleur: Mat Zwart - Afmeting gat: 1/2 aansluiting - Meng of Thermostatisch: Thermostatisch - Incl inbouwdeel: Ja

  1584.95 Euro

  Ga naar Inbouw Douchekraan Sanimex Giulini Thermostatisch 1-Uitgang Rechthoekig Incl. Handdouche En BOX Inbouwdeel Mat Zwart


Inbouw Douchekraan Sanimex Giulini Thermostatisch 1-Uitgang Rechthoekig Incl. Handdouche En BOX Inbouwdeel Mat Wit

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche

Douchekraan

Sanimex

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Mat Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8946004235951

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche
  Inbouw Douchekraan Sanimex Giulini Thermostatisch 1-Uitgang Rechthoekig Incl. Handdouche En BOX Inbouwdeel Mat Wit Op zoek naar een design inbouw douchekraan? De Giulini douchekraan van het merk Sanimex is voorzien van een ingebouwde thermostaat. De thermostaat bestaat uit twee bedieningen. Een bediening is voor de thermostaat en de andere gebruikt u om de kraan mee aan of uit te zetten. Het fijne van een thermostaatkraan is dat het door u ingestelde temperatuur van het water gelijk blijft. Via thermostatische kleppen wordt koud en warm water gemengd, zodat het water op een constante temperatuur blijft. Wanneer de watertoevoer wijzigt, reageert de thermostaat direct waardoor de temperatuur van het water gelijk blijft. De kraan heeft een mat witte afwerking en is mooi te combineren met andere mat wit gekleurde items in uw badkamer. Verder wordt bij deze douchekraan een bijbehorende handdouche geleverd. De handdouche heeft net als de douchekraan een strak design en is het hiermee geschikt voor een luxe uitstraling in uw badkamer. De douchekraan wordt ook compleet inclusief BOX inbouwdeel geleverd. Specificaties Inbouw Douchekraan Sanimex Giulini Thermostatisch 1-Uitgang Rechthoekig Incl. Handdouche En BOX Inbouwdeel Mat Wit: - Hoogte kraan: 9 cm - Breedte: 24 cm - Inbouwdiepte: 7.5 cm - Materiaal: Messing - Kleur: Mat Wit - Afmeting gat: 1/2 aansluiting - Meng of Thermostatisch: Thermostatisch - Incl inbouwdeel: Ja

  1584.95 Euro

  Ga naar Inbouw Douchekraan Sanimex Giulini Thermostatisch 1-Uitgang Rechthoekig Incl. Handdouche En BOX Inbouwdeel Mat Wit


Inbouw Douchekraan Sanimex Giulini Thermostatisch 1-Uitgang Vierkant Incl. Handdouche En BOX Inbouwdeel Mat Wit

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche

Douchekraan

Sanimex

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Mat Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8946004235975

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche
  Inbouw Douchekraan Sanimex Giulini Thermostatisch 1-Uitgang Vierkant Incl. Handdouche En BOX Inbouwdeel Mat Wit Op zoek naar een design inbouw douchekraan? De Giulini douchekraan van het merk Sanimex is voorzien van een ingebouwde thermostaat. De thermostaat bestaat uit twee bedieningen. Een bediening is voor de thermostaat en de andere gebruikt u om de kraan mee aan of uit te zetten. Het fijne van een thermostaatkraan is dat het door u ingestelde temperatuur van het water gelijk blijft. Via thermostatische kleppen wordt koud en warm water gemengd, zodat het water op een constante temperatuur blijft. Wanneer de watertoevoer wijzigt, reageert de thermostaat direct waardoor de temperatuur van het water gelijk blijft. De kraan heeft een mat witte afwerking en is mooi te combineren met andere mat witte items in uw badkamer. Verder wordt bij deze douchekraan een bijbehorende handdouche geleverd. De handdouche heeft net als de douchekraan een strak design en is het hiermee geschikt voor een luxe uitstraling in uw badkamer. De douchekraan wordt ook compleet inclusief BOX inbouwdeel geleverd. Specificaties Inbouw Douchekraan Sanimex Giulini Thermostatisch 1-Uitgang Vierkant Incl. Handdouche En BOX Inbouwdeel Mat Wit: - Hoogte kraan: 9 cm - Breedte: 24 cm - Inbouwdiepte: 7.5 cm - Materiaal: Messing - Kleur: Mat Wit - Afmeting gat: 1/2 aansluiting - Meng of Thermostatisch: Thermostatisch - Incl inbouwdeel: Ja

  1715.95 Euro

  Ga naar Inbouw Douchekraan Sanimex Giulini Thermostatisch 1-Uitgang Vierkant Incl. Handdouche En BOX Inbouwdeel Mat Wit


Douchekraan Inbouw Sapho Spy Mengkraan Eengreeps Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel)

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan

Douchekraan

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913843679

Kranen/Douchekraan/Inbouw douchekraan
  Douchekraan Inbouw Sapho Spy Mengkraan Eengreeps Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel) Op zoek naar een design inbouw douchekraan? Kies dan voor deze beauty! Deze chromen mengkraan is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere chromen elementen creŽert u een badkamer rijk aan design! De mengkraan bestaat uit 2 bedieningen. Met de hendel bedien je de mengkraan, naar links of rechts draaien geeft dan warmer of kouder water, en door de hendel de andere kant op te bedienen om de kraan harder en zachter zetten. De knop erboven gebruik je om te wisselen van de handdouche naar de hoofddouche en weer terug. Deze luxe is ideaal voor als u even heerlijk wilt ontspannen. De aftappunten zijn niet gelijktijdig te gebruiken. Door het keramische binnenwerk behoud deze kraan jarenlang zijn kwaliteit. Het glanzend chroom zorgt ervoor dat de kraan een luxe uitstraling krijgt. Specificaties Douchekraan Inbouw Mengkraan Eengreeps Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel) Sapho Spy: - Merk: Sapho - Serie: Spy - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom - Afbouwdeel hoogte: 21 cm - Afbouwdeel breedte: 10 cm - Afbouwdeel diepte: 2 cm - Maat draadaansluiting (inch): 1/2' & 3/4' - Vorm afbouwdeel: Rechthoekig - Vorm knoppen: Rond - Soort kraan: Mengkraan - Inclusief inbouwdeel - Fabrieksgarantie: 6 jaar

  185.00 Euro

  Ga naar Douchekraan Inbouw Sapho Spy Mengkraan Eengreeps Afbouwdeel 2-weg Chroom (incl. inbouwdeel)


Douchekraan Thermostatisch Plieger Napoli HOH 15cm Cool Body RVS

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche

Douchekraan

Plieger

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : RVS Look

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8711238398488

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche
  Douchekraan Thermostatisch Plieger Napoli HOH 15cm Cool Body RVS Deze Napoli thermostaatkraan is van het merk Plieger en is onwijs handig voor in uw badkamer. Het fijne van een thermostaatkraan, is dat het door u ingestelde temperatuur van het water gelijk blijft. Via thermostatische kleppen wordt koud en warm water gemengd, zodat het water op een constante temperatuur blijft. Wanneer de watertoevoer wijzigt, reageert de thermostaat direct waardoor de temperatuur van het water gelijk blijft. De kraan heeft een stoere RVS look. De douchekraan is ook voorzien van een temperatuurbegrenzer waardoor u gevaar op verbranding voorkomt. De kraan zorgt er voor dat het water niet warmer dan 38 graden Celsius wordt. De douchekraan beschikt verder nog over een koele behuizing wat betekent - dat u ook hier niet bang hoeft te zijn dat u of uw kind per ongeluk tegen een gloeiende kraan aankomt. De thermostaatkraan wordt inclusief s-koppelingen geleverd. Specificaties Douchekraan Thermostatisch Plieger Napoli HOH 15cm Cool Body RVS: - Breedte: 30.2 cm - Diepte: 8.5 cm - Materiaal: Messing - Kleur: RVS look - H.O.H.: 15 cm - Meng of Thermostatisch: Thermostatisch - Afmeting gat: 1/2 aansluiting - Met rozetten: Ja - Fabrieks Garantie: 5 jaar - Incl. S-koppelingen: Ja - Cool body: Ja - Omstel inrichting: Nee

  269.00 Euro

  Ga naar Douchekraan Thermostatisch Plieger Napoli HOH 15cm Cool Body RVS


Douchethermostaat Eco Rombo 28cm Mat Zwart

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche

Douchekraan

Boss & Wessing

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Mat Zwart

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719956084249

Kranen/Douchekraan/Thermostaatkraan douche
  Douchethermostaat Eco Rombo 28cm Mat Zwart Deze thermostaatkraan is van het merk Boss & Wessing en staat garant voor kwaliteit en design. De keramische schijven zorgen er verder voor dat de douchethermostaat een lange levensduur heeft. De douchethermostaat heeft een hart-op- hart van 15 centimeter.†De mat zwarte coating op de douchethermostaat zorgt er voor een industriŽle look. We adviseren u wel om op te passen met gereedschap bij de montage van de mat zwarte kraan. Dit kan wat krasgevoelig zijn met metalen voorwerpen. De douchekraan heeft een een Cool-touch behuizing. Met de Cool touche zal een douchekraan nooit te heet worden om vast te pakken. De Boss & Wessing kraan is dus veiliger, omdat het bijvoorbeeld geen brandplekken meer met zich mee kan brengen. Specificaties Douche Thermostaat: - Douchekraan - Thermostatische - Cool touche - Eco - 28.1x6.1x9.6 cm - 3/4 aansluiting - Messing mat zwart - Keramische schijven - Inclusief rozetten - HOH 15cm

  209.95 Euro

  Ga naar Douchethermostaat Eco Rombo 28cm Mat Zwart


Luxe Douche-Arm Wiesbaden Rond Plafondbevestiging 20 cm Geborsteld Koper

Kranen/Douchekraan

Douchekraan

Wiesbaden

Kranen

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719956083495

Kranen/Douchekraan
  Luxe Douche-Arm Wiesbaden Rond Plafondbevestiging 20 cm Geborsteld Koper Deze luxe douche-arm is van het merk Wiesbaden en staat garant voor kwaliteit en design. Het betreft een douche-arm die aan het plafond bevestigd dient te worden. Het artikel heeft een ronde vorm en beschikt over een lengte van 20 cm. De afwerking van de Wiesbaden douche-arm is in de fraaie kleur geborsteld koper, wat dit artikel een directe blikvanger in uw doucheruimte maakt. Specificaties Luxe Douche-Arm Wiesbaden Rond 20 cm: - Luxe douche-arm - Merk: Wiesbaden - Lengte: 20 cm - Aansluiting: 1/2'' - Vorm: rond - Kleur: geborsteld koper - Plafondbevestiging - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  55.00 Euro

  Ga naar Luxe Douche-Arm Wiesbaden Rond Plafondbevestiging 20 cm Geborsteld Koper


Luxe Douche-Arm Wiesbaden Rond Plafondbevestiging 15 cm Geborsteld Koper

Kranen/Douchekraan

Douchekraan

Wiesbaden

Kranen

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719956083488

Kranen/Douchekraan
  Luxe Douche-Arm Wiesbaden Rond Plafondbevestiging 15 cm Geborsteld Koper Deze luxe douche-arm is van het merk Wiesbaden en staat garant voor kwaliteit en design. Het betreft een douche-arm die aan het plafond bevestigd dient te worden. Het artikel heeft een ronde vorm en beschikt over een lengte van 15 cm. De afwerking van de Wiesbaden douche-arm is in de fraaie kleur geborsteld koper, wat dit artikel een directe blikvanger in uw doucheruimte maakt. Specificaties Luxe Douche-Arm Wiesbaden Rond 15 cm: - Luxe douche-arm - Merk: Wiesbaden - Lengte: 15 cm - Aansluiting: 1/2'' - Vorm: rond - Kleur: geborsteld koper - Plafondbevestiging - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  49.00 Euro

  Ga naar Luxe Douche-Arm Wiesbaden Rond Plafondbevestiging 15 cm Geborsteld Koper


Gebogen Douche-Arm Wiesbaden Rond Muurbevestiging 45 cm Geborsteld Messing

Kranen/Douchekraan

Douchekraan

Wiesbaden

Kranen

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719956083433

Kranen/Douchekraan
  Gebogen Douche-Arm Wiesbaden Rond Muurbevestiging 45 cm Geborsteld Messing Deze douche-arm is van het merk Wiesbaden en staat garant voor kwaliteit en design. Het betreft een gebogen douche-arm die aan het de muur bevestigd dient te worden. Het artikel heeft een ronde vorm en beschikt over een lengte van 45 cm. De afwerking van de Wiesbaden douche-arm is in de fraaie kleur geborsteld messing, wat dit artikel een directe blikvanger in uw doucheruimte maakt. Specificaties Gebogen Douche-Arm Wiesbaden Rond 45 cm: Luxe douche-arm Merk: Wiesbaden Gebogen Lengte: 45 cm Aansluiting: 1/2'' Vorm: rond Kleur: geborsteld messing Muurbevestiging Fabrieksgarantie: 2 jaar

  79.00 Euro

  Ga naar Gebogen Douche-Arm Wiesbaden Rond Muurbevestiging 45 cm Geborsteld Messing