sanitair met korting en voordeel : Douchepaneel

Douchezuil VM Aral Thermostatisch RVS

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Go by Van Marcke

Kranen

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 5400221854997

Kranen/Douchepaneel
  Douchezuil VM Aral Thermostatisch RVS Deze douchekolom met thermostaatkraan is van het merk Wiesbaden. Erg luxe uitvoering in RVS. De douchekolom is voorzien van drie ingebouwde jetvlakken met anti-kalkmembranen. Met de thermostaatkraan kunt u het koude en warme water tot de gewenste temperatuur brengen. De douchekolom geeft een mooie uitstraling aan uw badkamer. Specificaties: - RVS paneel - Hoofddouche - 2 Omstelknoppen - Handdouche - Chroom doucheslang - B:160 x H:1720 x D: 65 mm - Inox uitvoering - Met thermostatische kraan - Ingebouwde regendouche - Flexibel en handdouche inbegrepen - 3 ingebouwde jetvlakken met antikalkmembranen - Belgaqua-gekeurd - Hoofddouche 12.1 l/min - Jets 13.1 l/min - Handdouche 10.7 l/min

  329.95 Euro

  Ga naar Douchezuil VM Aral Thermostatisch RVS


ERIE RVS Douchekolom

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Wiesbaden

Kranen

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8718053678900

Kranen/Douchepaneel
  Wiesbaden Erie RVS Douchekolom + thermostaatkraan  Deze luxe douchekolom is van het merk Wiesbaden en is stijlvol en modern. De douchekolom is voorzien van twee massagedouches en één hooddouche. de afmetingen zijn 148 x 22 cm.  De vormgeving is modern en stijlvol en zorgt voor een mooie uitstraling in uw badkamer. Douchepaneel ERIE bestaande uit: - RVS paneel - Thermostatische kraan - Hoofddouche - 2 massagedouches - Vingerafdruk-resistent - Kleur: RVS  -Afmeting: Hoogte: 148 cm Breedte: 22 cm

  425.00 Euro

  Ga naar ERIE RVS Douchekolom


Douchepaneel Creavit 160x20x7 cm Mat Chroom

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Creavit

Kranen

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8694562138107

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Creavit 160x20x7 cm Mat Chroom Het douchepaneel is een prachtig product van het merk Creavit. Dit douchepaneel beschikt over een thermostatische kraan, waterval, regendouche, massagejets en een kraantje beneden aan het paneel. Het paneel is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: RVS, zwart of wit. Tevens wordt een handleiding mee geleverd. Specificaties Douchepaneel Creavit 160x20x7 cm Mat Chroom: Merk: Creavit Materiaal: RVS Hoogte: 160 cm Breedte: 20 cm Dikte: 7 cm Soort kraan: Thermostatisch Waterval Regendouche Massagejets Handdouche met doucheslang Kraantje beneden aan het paneel Met handleiding Fabrieksgarantie: 2 jaar

  249.95 Euro

  Ga naar Douchepaneel Creavit 160x20x7 cm Mat Chroom


BWS Douchepaneel Rio 2 met Thermostaat Kraan 150x20 cm RVS

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Boss & Wessing

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : RVS

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304321439

Kranen/Douchepaneel
  BWS Douchepaneel Rio 2 met Thermostaat Kraan 150x20 cm RVS De douchekolom zorgt voor het ultieme comfort en genot onder de douche. Deze luxe douchekolom is van het merk Boss & Wessing is stijlvol en modern. Het paneel bevat een aantal functionaliteiten die onder de douche zorgen voor een prettige ervaring. Naast de stralen uit de hoofddouche zitten er ook jets in de kolom, die zorgen voor een massage of een aanvoer van heerlijk warm water. De douchekolom is voorzien van 2 verticale douches, 1 horizontale hoofddouche en een handdouche. De afmetingen zijn 150 x 22 cm. De vormgeving is modern en stijlvol en zorgt voor een mooie uitstraling in uw badkamer. Specificaties BWS Douchepaneel Rio 2 met Thermostaat kraan RVS: - RVS paneel - Thermostatische kraan - Hoofddouche - 2 Massagedouches - Handdouche - Chroom doucheslang - Vingerafdruk-resistent - Kleur: RVS - Afmeting: Hoogte: 150 cm Breedte: 22 cm Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "BWS"

  379.00 Euro

  Ga naar BWS Douchepaneel Rio 2 met Thermostaat Kraan 150x20 cm RVS


BWS Douchepaneel Haron met Thermostaat Kraan 165x20 cm RVS

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Boss & Wessing

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : RVS

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304314035

Kranen/Douchepaneel
  BWS Douchepaneel Haron met Thermostaat kraan RVS De douchekolom zorgt voor het ultieme comfort en genot onder de douche. Deze luxe douchekolom is van het merk Boss & Wessing is stijlvol en modern. Het paneel bevat een aantal functionaliteiten die onder de douche zorgen voor een prettige ervaring. Naast de stralen uit de hoofddouche zitten er ook jets in de kolom, die zorgen voor een massage of een aanvoer van heerlijk warm water. De douchekolom is voorzien van twee massagedouches en één hoofddouche. De afmetingen zijn 148 x 22 cm. De vormgeving is modern en stijlvol en zorgt voor een mooie uitstraling in uw badkamer. Specificaties BWS Douchepaneel Haron met Thermostaat kraan RVS - RVS paneel - Thermostatische kraan - Hoofddouche - 2 Massagedouches - 4 Omstelknoppen - Handdouche - Chroom doucheslang - Vingerafdruk-resistent - Kleur: RVS - Afmeting: Hoogte: 165 cm Breedte: 22 cm Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "BWS"

  425.00 Euro

  Ga naar BWS Douchepaneel Haron met Thermostaat Kraan 165x20 cm RVS


BWS Douchepaneel Rio met Thermostaat Kraan 158x20 cm RVS

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Boss & Wessing

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : RVS

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304320289

Kranen/Douchepaneel
  BWS Douchepaneel Rio met Thermostaat Kraan RVS De douchekolom zorgt voor het ultieme comfort en genot onder de douche. Deze luxe douchekolom is van het merk Boss & Wessing is stijlvol en modern. Het paneel bevat een aantal functionaliteiten die onder de douche zorgen voor een prettige ervaring. Naast de stralen uit de hoofddouche zitten er ook jets in de kolom, die zorgen voor een massage of een aanvoer van heerlijk warm water. Door de verschillende wateruitgangen die los te bedienen zijn kan u optimaal genieten van deze douchekolom. De afmetingen zijn 158 x 20 cm en de douchekolom word geleverd met 5 stopkranen die onafhankelijk van elkaar te bedienen zijn. De vormgeving is modern en stijlvol en zorgt voor een mooie uitstraling in uw badkamer. Specificaties BWS Douchepaneel Rio met Thermostaat Kraan RVS: - RVS paneel - Thermostatische kraan - 1 Hoofddouche - 3 Massagedouches - 1 Handdouche - Chroom doucheslang - Vingerafdruk-resistent - Kleur: RVS - Afmeting: Hoogte: 158 cm Breedte: 20 cm Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "BWS"

  399.00 Euro

  Ga naar BWS Douchepaneel Rio met Thermostaat Kraan 158x20 cm RVS


Douchepaneel Erie 160x20x7 cm Mat Zwart

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Creavit

Kranen

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8693567503101

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Erie 160x20x7 cm Mat Zwart Het douchepaneel is een prachtig product van het merk Erie . Dit douchepaneel beschikt over een thermostatische kraan, waterval, regendouche, massagejets en een kraantje beneden aan het paneel. Het paneel is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: RVS, zwart of wit. Tevens wordt een handleiding mee geleverd. Specificaties Douchepaneel Erie 160x20x20x7 Cm: Merk: Creavit Serie: Erie Materiaal: RVS Kleur Mat Zwart Hoogte: 160 cm Breedte: 20 cm Dikte: 7 cm Soort kraan: Thermostatisch Waterval: Ja Regendouche Massagejets Handdouche met doucheslang Kraantje beneden aan het paneel Met handleiding Fabrieksgarantie: 2 jaar

  269.95 Euro

  Ga naar Douchepaneel Erie 160x20x7 cm Mat Zwart


Douchepaneel Differnz Sol 140x21x32 cm met 2 Body Jets PVC Wit

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Differnz

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8712793537572

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Differnz Sol 140x21x32 cm met 2 Body Jets PVC Wit Douchepaneel Sol heeft een moderne vormgeving en is tevens bijzonder geschikt voor kleinere badkamers. Het douchepaneel beschikt over een grote hoofddouche, 2 massage jets en een losse handdouche. Daarnaast is het douchepaneel is voorzien van twee eenweg aan/uit. Een mengkraan, de naam zegt het al, mengt het water. Bij afname van warm water zal de toevoer van koudwater gelijk blijven. De waterduk blijft gelijk alleen het gemengde water wordt kouder.  Specificaties Douchepaneel Differnz Sol 140x21x32 cm: - Afmeting douchepaneel: 140x32x53cm - Diameter handdouche: 19 cm - Normale mengkraan (let op geen thermostaatkraan) - Riante geïntegreerde hoofddouche - 2 flexibele body jets - Materiaal:PVC (Kunststof) - Kleur: Wit

  199.90 Euro

  Ga naar Douchepaneel Differnz Sol 140x21x32 cm met 2 Body Jets PVC Wit


Douchepaneel Differnz Mundo XXL met 3 Body Jets 165x19x52 cm RVS Mat Chroom

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Differnz

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Mat chroom-chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8710735751994

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Differnz Mundo XXL met 3 Body Jets 165x19x52 cm RVS Mat Chroom Douchepaneel Mundo heeft een zeer moderne vormgeving en is tevens bijzonder geschikt voor kleinere badkamers. Het douchepaneel beschikt over een grote hoofddouche, 3 massage jets en een losse handdouche. Daarnaast is het douchepaneel is voorzien van drie eenweg aan/uit knoppen voor de douchefuncties. Dit betekent dat u desgewenst kunt douchen met een, twee of drie functies tegelijkertijd. Tevens is het paneel voorzien van een thermostatische mengfunctie. Een thermostaatkraan blijft dezelfde temperatuur water geven. Wanneer er er minder warm water wordt gegeven wordt ook de koudwater toevoer verminderd. De waterdruk wordt minder maar de watertemperatuur blijft gelijk. Specificaties Douchepaneel Differnz Mundo XXL: - Afmeting douchepaneel: 165x19x52cm - Handdouche: 19*3cm - Geïntegreerde hoofddouche - Thermostaatkraan: Ja - 3 Body Jets - Materiaal: Geborsteld RVS  - Kleur: Mat Chroom

  329.20 Euro

  Ga naar Douchepaneel Differnz Mundo XXL met 3 Body Jets 165x19x52 cm RVS Mat Chroom


BWS Douchepaneel Ernie met Thermostatische Kraan 148x22 cm RVS

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Boss & Wessing

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : RVS

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304271376

Kranen/Douchepaneel
  BWS Douchekolom Ernie met Thermostaat Kraan RVS De douchekolom zorgt voor het ultieme comfort en genot onder de douche. Deze luxe douchekolom is van het merk Boss & Wessing is stijlvol en modern. Het paneel bevat een aantal functionaliteiten die onder de douche zorgen voor een prettige ervaring. Naast de stralen uit de hoofddouche zitten er ook jets in de kolom, die zorgen voor een massage of een aanvoer van heerlijk warm water. De douchekolom is voorzien van twee massagedouches en één hoofddouche. De afmetingen zijn 148 x 22 cm. De vormgeving is modern en stijlvol en zorgt voor een mooie uitstraling in uw badkamer. Specificaties BWS Douchekolom Ernie met Thermostatische Kraan RVS - Ernie RVS-304 douchekolom - RVS - Thermostaatkraan - Douche kolom - Hoogte 1480 x breedte 22 cm - Vingerafdruk-resistent - 1 hoofddouche - 2 massagedouches - 1 thermostaatkraan - 1 messing verchroomde handdouche - 1 chroom doucheslang Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "BWS"

  369.00 Euro

  Ga naar BWS Douchepaneel Ernie met Thermostatische Kraan 148x22 cm RVS


Douchepaneel Creavit 160x20x7 cm Wit

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Creavit

Kranen

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Creavit 160x20x7 cm Wit Het douchepaneel is een prachtig product van het merk Creavit. Dit douchepaneel beschikt over een thermostatische kraan, waterval, regendouche, massagejets en een kraantje beneden aan het paneel. Het paneel is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: RVS, zwart of wit. Tevens wordt een handleiding mee geleverd. Specificaties Douchepaneel Creavit 160x20x7 Cm: Merk: Creavit Materiaal: RVS Kleur: Mat Wit Hoogte: 160 cm Breedte: 20 cm Dikte: 7 cm Soort kraan: Thermostatisch Waterval Regendouche Massagejets Handdouche met doucheslang Kraantje beneden aan het paneel Fabrieksgarantie: 2 jaar

  269.95 Euro

  Ga naar Douchepaneel Creavit 160x20x7 cm Wit


Wiesbaden RVS douchekolom Ohio met thermostatische kraan

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Wiesbaden

Kranen

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8718858075324

Kranen/Douchepaneel
  Wiesbaden RVS douchekolom Ohio met thermostatische kraan Deze luxe douchekolom is van het merk Wiesbaden en is stijlvol en modern. De douchekolom is voorzien van 3 vertical douches, 1 horizontale hoofddouche en een handdouche. De vormgeving is modern en stijlvol en zorgt voor een mooie uitstraling in uw badkamer. Door de verschillende wateruitgangen die los te bedienen zijn kan u optimaal genieten van deze douchekolom. De afmetingen zijn 158 x 20 cm en de douchekolom word geleverd met 5 stopkranen die onafhankelijk van elkaar te bedienen zijn.

  459.00 Euro

  Ga naar Wiesbaden RVS douchekolom Ohio met thermostatische kraan


Wiesbaden RVS douchekolom Ontario met thermostatische kraan

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Wiesbaden

Kranen

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8718858075331

Kranen/Douchepaneel
  Wiesbaden RVS douchekolom Ontario met thermostatische kraan Deze luxe douchekolom is van het merk Wiesbaden en is stijlvol en modern. De douchekolom is voorzien van 2 vertical douches, 1 horizontale hoofddouche en een handdouche. De vormgeving is modern en stijlvol en zorgt voor een mooie uitstraling in uw badkamer. Door de verschillende wateruitgangen die los te bedienen zijn kan u optimaal genieten van deze douchekolom. De afmetingen zijn 15 x 22 cm en de douchekolom word geleverd met 2 stopkranen.

  439.00 Euro

  Ga naar Wiesbaden RVS douchekolom Ontario met thermostatische kraan


RVS Douchekolom HURON Met Thermostatische kraan

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Wiesbaden

Kranen

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8718053678917

Kranen/Douchepaneel
  Wiesbaden HURON RVS 304 Douchekolom  Deze Huron RVS douchekolom is stijlvol en elegant. Dit model is voorzien van vier omstelknoppen. De douche heeft twee massagedouches voor een heerlijk ontspannen douche. Afmetingen is 165 x 22 cm. Horon douchekolom geeft een mooie uitstraling aan uw badakamer Douchepaneel Huron bestaande uit: - RVS paneel - Thermostatische kraan - Hoofddouche - 2 Massagedouches - 4 Omstelknoppen - Handdouche - Chroom doucheslang - Vingerafdruk-resistent - Kleur: RVS - Afmeting: Hoogte: 165 cm Breedte: 22 cm

  475.00 Euro

  Ga naar RVS Douchekolom HURON Met Thermostatische kraan


VM Erie Douchezuil Zwart

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Go by Van Marcke

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Glans Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 5400221854980

Kranen/Douchepaneel
  VM Erie douchezuil  Dit fraaie douchepaneel is van het merk VM. luxe design dat past in de moderne badkamer. Dit model is voorzien van vier omstelknoppen. Deze douchezuil heeft een watervalhoofddouche, handdouche en hoofddouche. Makkelijk te plaatsen aan de muur en geeft een mooie uitstraling aan uw badkamer. Specificaties VM Erie douchezuil: - RVS paneel - Kleur: BLACK - Afmeting: Hoogte: 172 cm Breedte: 20 cm Diepte: 7 cm - Thermostatische kraan - 2 ingebouwde jetvlakken met antikalkmembranen - Hoofddouche - Watervalhoofddouche - 4 Omstelknoppen - Handdouche - Chroom doucheslang

  379.95 Euro

  Ga naar VM Erie Douchezuil Zwart


Douchepaneel Schütte Lanzarote Thermostatische Douchekraan en Zes Massagesproeiers Zwart

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Schütte

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Zwart

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4008431600291

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Schütte Lanzarote Thermostatische Douchekraan en Zes Massagesproeiers Zwart Dit douchepaneel van het merk Schütte behoort tot de serie Lanzarote. Het douchepaneel is gemaakt van glas en is afgewerkt in een zwarte kleur. Het paneel beschikt over een thermostatische douchekraan met een kinderbeveiliging vanaf 38°C. Bovenin bevindt zich de ronde stortdouche met een diameter van 20 cm, terwijl het paneel ook is voorzien van een kleine handdouche. Met de omstelknop is het eenvoudig te bepalen van welke douche gebruik wordt gemaakt. Dit douchepaneel onderscheidt zich vooral door de zes massagesproeiers die zich op het product bevinden: deze kunnen handmatig aan worden gezet en tillen uw douchecomfort naar een nog hoger niveau! Het douchepaneel is aan de zijkanten afgedekt zodat het een mooi geheel vormt. Bovendien wordt het douchepaneel geleverd met bevestigings- en aansluitmateriaal en aansluitslangen, zodat het artikel eenvoudig te monteren is. Tip: het douchepaneel wordt het beste schoon gehouden met een niet-agressief schoonmaakmiddel zodat de kleur het beste behouden wordt. Specificaties: - Merk: Schütte - Serie: Lanzarote - Kleur: zwart - Thermostatische douchekraan - Douchepaneel gemaakt van wit gekleurd glas - Kinderbeveiliging bij 38°C - Ronde stortdouche (diameter 20 cm) - Inclusief zes massagejets - Handdouche met vijf functies - Inclusief omstelknop - Inclusief bevestigingsmateriaal - Garantie: 3 jaar

  268.95 Euro

  Ga naar Douchepaneel Schütte Lanzarote Thermostatische Douchekraan en Zes Massagesproeiers Zwart


Douchepaneel Schütte Tahiti met Douchemengkraan en Twee Massagesproeiers RVS

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Schütte

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : RVS

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4008431600352

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Schütte Tahiti met Douchemengkraan en Twee Massagesproeiers RVS Dit douchepaneel van het merk Schütte behoort tot de Tahiti-serie. Het douchepaneel is gemaakt van roestvrij staal waardoor het uitstekend tot recht komt in vochtige ruimte. Het paneel beschikt over een douchemengkraan. Bovenin bevindt zich de vierkante stortdouche met een lengte en breedte van 19,5 cm, terwijl het paneel ook is voorzien van een kleine handdouche die u eenvoudig bevestigt op de wandhouder. Met de omstelknop is het eenvoudig te bepalen van welke douche gebruik wordt gemaakt. Dit douchepaneel onderscheidt zichzelf vooral door de twee aanwezige massagesproeiers die zich op het product bevinden: deze kunnen handmatig aan worden gezet en tillen uw douchecomfort naar een nog hoger niveau! Het douchepaneel is aan de zijkanten afgedekt zodat het een mooi geheel vormt. Bovendien wordt het douchepaneel geleverd met bevestigings- en aansluitmateriaal en aansluitslangen, zodat het artikel eenvoudig te monteren is. Tip: het douchepaneel wordt het beste schoon gehouden met een niet-agressief schoonmaakmiddel zodat de kleur het beste behouden wordt. Specificaties: - Merk: Schütte - Serie: Tahiti - Eéngreepsmengkraan - Twee massagesproeiers - Douchepaneel gemaakt van roestvrij staal - Vierkante hoofddouche (19,5x19,5 cm) - Moderne Handdouche en wandhouder - Hoofd- en handdouche voorzien van anti-kalk sproeigaatjes - Inclusief doucheslang (170 cm) - Inclusief aansluit- en bevestigingsmateriaal - Inclusief uitwisselbare, geluidloze 40 mm-cartouche - Zijdelingse afdekking - Garantie: 3 jaar

  269.95 Euro

  Ga naar Douchepaneel Schütte Tahiti met Douchemengkraan en Twee Massagesproeiers RVS


Douchepaneel Schütte Lanzarote Thermostatische Douchekraan en Zes Massagesproeiers Glas Wit

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Schütte

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4008431600253

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Schütte Lanzarote Thermostatische Douchekraan en Zes Massagesproeiers Glas Wit Dit douchepaneel van het merk Schütte behoort tot de serie Lanzarote. Het douchepaneel is gemaakt van glas en is afgewerkt in een witte kleur. Het paneel beschikt over een thermostatische douchekraan met een kinderbeveiliging vanaf 38°C. Bovenin bevindt zich de ronde stortdouche met een diameter van 20 cm, terwijl het paneel ook is voorzien van een kleine handdouche. Met de omstelknop is het eenvoudig te bepalen van welke douche gebruik wordt gemaakt. Dit douchepaneel onderscheidt zich vooral door de zes massagesproeiers die zich op het product bevinden: deze kunnen handmatig aan worden gezet en tillen uw douchecomfort naar een nog hoger niveau! Het douchepaneel is aan de zijkanten afgedekt zodat het een mooi geheel vormt. Bovendien wordt het douchepaneel geleverd met bevestigings- en aansluitmateriaal en aansluitslangen, zodat het artikel eenvoudig te monteren is. Tip: het douchepaneel wordt het beste schoon gehouden met een niet-agressief schoonmaakmiddel zodat de kleur het beste behouden wordt. Specificaties: - Merk: Schütte - Serie: Lanzarote - Kleur: wit - Thermostatische douchekraan - Douchepaneel gemaakt van wit gekleurd glas - Kinderbeveiliging bij 38°C - Ronde stortdouche (diameter 20 cm) - Inclusief zes massagejets - Handdouche met vijf functies - Inclusief omstelknop - Inclusief bevestigingsmateriaal - Garantie: 3 jaar

  268.95 Euro

  Ga naar Douchepaneel Schütte Lanzarote Thermostatische Douchekraan en Zes Massagesproeiers Glas Wit


Douchepaneel Schutte Sansibar 3 Functies 2 Massagesproeiers RVS

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Schütte

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : RVS Look

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4008431600857

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Schutte Sansibar 3 Functies 2 Massagesproeiers RVS De Sansibar douchepaneel is van het merk Schutte en heeft een RVS afwerking. Het douchepaneel beschikt over een hoofddouche, een handdouche en 2 massagesproeiers. Met de omstelknop is het eenvoudig te bepalen van welke douche gebruik wordt gemaakt. De hoofddouche zit in het paneel verwerkt wat zorgt voor een mooi geheel in uw badkamer. Specificaties Douchepaneel Schutte Sansibar 3 Functies 2 Massagesproeiers RVS: - Hoogte: 97.5 cm - Breedte: 10.3 cm - Diepte: 46 cm - Kleur: RVS - Materiaal: RVS - Lengte uitloop: 28.9 cm - Fabrieks Garantie: 3 jaar - Incl. handdouche: Ja - Handdouche standen: 3 - Massagesproeiers: 2 - Incl. doucheslang: Ja - Lengte doucheslang: 150 cm - Incl. mengkraan: Nee

  149.99 Euro

  Ga naar Douchepaneel Schutte Sansibar 3 Functies 2 Massagesproeiers RVS


Douchepaneel Thermostatisch Schutte Glasduschpaneel Glas Antraciet

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Schütte

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Antraciet

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4008431600338

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Thermostatisch Schutte Glasduschpaneel Glas Antraciet Dit Glasduschpaneel douchepaneel is van het merk Schutte. Het douchepaneel is gemaakt van glas en heeft metalen details met een chromen afwerking hebben. Het paneel beschikt over een douchemengkraan. Bovenin bevindt zich de ronde stortdouche met een lengte van 145 cm en breedte van 23 cm. Met de omstelknop is het eenvoudig te bepalen van welke douche gebruik wordt gemaakt. De twee massagesproeiers die zich op het product bevinden kunnen handmatig aan worden gezet en geven extra comfort. Het douchepaneel is aan de zijkanten afgedekt, zodat het een mooi geheel vormt. Tip: het douchepaneel wordt het beste schoon gehouden met een niet-agressief schoonmaakmiddel, zodat de kleur het beste behouden wordt. Specificaties Douchepaneel Thermostatisch Schutte Glasduschpaneel Glas Antraciet: - Hoogte: 145 cm - Breedte: 23 cm - Diepte: 50.4 cm - Kleur: Antraciet - Materiaal: Glas en metaal - Meng of Thermostatisch: Thermostatisch - Lengte uitloop: 45 cm - Fabrieks Garantie: 3 jaar - Incl. handdouche: Ja - Massagesproeiers: 2 - Incl. doucheslang: Ja - Lengte doucheslang: 170 cm

  299.99 Euro

  Ga naar Douchepaneel Thermostatisch Schutte Glasduschpaneel Glas Antraciet


Opbouw douche Allibert Oceane 2 20x20 cm Zilver

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Allibert

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Zilver

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 5411747140976

Kranen/Douchepaneel
  Opbouw douche Allibert Oceane 2 20x20 cm Zilver De Oceane 2 van Allibert is een mooie opbouw douche dat past bij elke badkamerruimte. Het heeft een hoofdsproeier en een handsproeier. De hoofdsproeier heeft een oppervlakte van 20 cm bij 20 cm. De handsproeier zit in een houder dat versteld kan worden in de hoogte. Het heeft 2 doucheslangen. De opbouw douche moet aan de wand bevestigt worden. Het wordt geleverd met bevestigingsmateriaal. De hoogte van de opbouw douche is 90 cm, de breedte is 16 cm en de lengte is 20 cm. Specificaties: - opbouw douche - Merk: Allibert - Serie: Oceane 2 - Hoogte: 90 cm - Breedte: 16 cm - Lengte: 20 cm - Materiaal: Aluminium - Kleur: Zilver

  279.95 Euro

  Ga naar Opbouw douche Allibert Oceane 2 20x20 cm Zilver


Douchepaneel Mengkraan Schutte Ibiza 5 Functies 2 Massage Sproeiers Glas Antraciet

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Schütte

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Antraciet

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4008431600314

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Mengkraan Schutte Ibiza 5 Functies 2 Massagesproeiers Glas Antraciet Dit Ibiza Douchepaneel is van het merk Schutte. Het douchepaneel is gemaakt van glas en heeft metalen details met een chromen afwerking hebben. Het paneel beschikt over een douchemengkraan. Bovenin bevindt zich de vierkante stortdouche met een lengte van 145 cm en breedte van 23 cm. Het paneel is ook voorzien van een kleine handdouche met vijf functies die u eenvoudig bevestigt op de wandhouder. Met de omstelknop is het eenvoudig te bepalen van welke douche gebruik wordt gemaakt. De twee massagesproeiers die zich op het product bevinden kunnen handmatig aan worden gezet en geven extra comfort. Het douchepaneel is aan de zijkanten afgedekt, zodat het een mooi geheel vormt. Bovendien wordt het douchepaneel geleverd met bevestigings- en aansluitmateriaal en aansluitslangen, zodat het artikel eenvoudig te monteren is. Tip: het douchepaneel wordt het beste schoon gehouden met een niet-agressief schoonmaakmiddel, zodat de kleur het beste behouden wordt. Specificaties Douchepaneel Mengkraan Schutte Ibiza 5 Functies 2 Massagesproeiers Glas Antraciet: - Hoogte: 145 cm - Breedte: 23 cm - Diepte: 47.9 cm - Kleur: Antraciet - Materiaal: Glas en metaal - Meng of Thermostatisch: Meng - Lengte uitloop: 47.9 cm - Fabrieks Garantie: 3 jaar - Incl. handdouche: Ja - Handdouche standen: 5 - Massagesproeiers: 2 - Incl. doucheslang: Ja - Lengte doucheslang: 170 cm

  299.99 Euro

  Ga naar Douchepaneel Mengkraan Schutte Ibiza 5 Functies 2 Massage Sproeiers Glas Antraciet


Douchepaneel Best Design Bridel Thermostatisch 160 x 22 cm RVS-304

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Best Design

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : RVS

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719323064379

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Best Design Bridel Thermostatisch 160 x 22 cm RVS-304 De luxe thermostatische douchepaneel van het merk Best Design heeft een stijlvol en modern uiterlijk, het zorgt voor het ultieme comfort en genot onder de douche. Het paneel bevat een aantal functionaliteiten die onder de douche zorgen voor een prettige ervaring. Naast de stralen uit de hoofddouche heeft deze ook een waterval functie. Ook zitten er jets in het kolom verwerkt, die zorgen voor een massage of een aanvoer van heerlijk warm water. De douchekolom is voorzien van een 1 stands handdouche met een doucheslang van 150 cm. De afmetingen van het douchepaneel zijn 160 x 22 x 6.5 cm. De vormgeving is modern en stijlvol en zorgt voor een mooie uitstraling in uw badkamer. Specificaties Douchepaneel Thermostatisch 160 x 22 cm RVS-304 Best Design Bridel: - Merk: Best Design - Serie: Bridel - Materiaal: RVS-304 - Materiaal greep: Messing - Kleur: Geborsteld RVS - Hoogte: 165 cm - Breedte: 22 cm - Diepte: 6.5 cm - Aansluiting (inch): 1/2' - Lengte doucheslang: 150 cm - Soort kraan: Thermostatisch - Materiaal thermostatisch binnenwerk: Messing - Uitvoering: Douchepaneel + hoofddouche met waterval functie - Montagewijze: Wand - Keramisch binnenwerk: Ja - Gemengd koud / warm kraan: Ja - Omstelinrichting aanwezig: Ja - Anti twist:: Ja - Capaciteit liter per / minuut: 12 - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  452.70 Euro

  Ga naar Douchepaneel Best Design Bridel Thermostatisch 160 x 22 cm RVS-304


Douchepaneel Best Design Glabach Thermostatisch 147 x 23 cm Aluminium Wit/Zwart

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Best Design

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit/Zwart

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719323064355

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Best Design Glabach Thermostatisch 147 x 23 cm Aluminium Wit/Zwart De luxe thermostatische douchepaneel van het merk Best Design heeft een stijlvol en modern uiterlijk, het zorgt voor het ultieme comfort en genot onder de douche. Het paneel bevat een aantal functionaliteiten die onder de douche zorgen voor een prettige ervaring. Naast de stralen uit de hoofddouche heeft deze ook jets in het kolom verwerkt zitten, die zorgen voor een massage of een aanvoer van heerlijk warm water. De thermostatische kraan heeft een temperatuurbegrenzer, de temperatuurbegrenzer voorkomt verbranding door te heet water tijdens het douchen. De douchekolom is voorzien van een 1 stands handdouche met een doucheslang van 150 cm. De afmetingen van het douchepaneel zijn 147 x 23 x 5 cm. De vormgeving is modern en stijlvol en zorgt voor een mooie uitstraling in uw badkamer. Specificaties Douchepaneel Best Design Glabach Thermostatisch 147 x 23 cm Aluminium Wit/Zwart: Merk: Best Design Serie: Glabach Materiaal: Aluminium Kleur: Wit/Zwart Hoogte: 147 cm Breedte: 23 cm Diepte: 5 cm Aansluiting (inch): 1/2' Lengte doucheslang: 150 cm Soort kraan: Thermostatisch Materiaal thermostatisch binnenwerk: Messing Montagewijze: Wand Temperatuurbegrenzing: Ja Keramisch binnenwerk: Ja Gemengd koud / warm kraan: Ja Omstelinrichting aanwezig: Ja Anti twist: Ja Capaciteit liter per / minuut: 12 Fabrieksgarantie: 2 jaar

  624.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Best Design Glabach Thermostatisch 147 x 23 cm Aluminium Wit/Zwart


Douchepaneel Best Design Berdorf Thermostatisch 147 x 23 cm Aluminium Mat Zwart

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Best Design

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Mat Zwart

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719323064362

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Best Design Berdorf Thermostatisch 147 x 23 cm Aluminium Mat Zwart De luxe mat zwarte thermostatische douchepaneel van het merk Best Design heeft een stijlvol en modern uiterlijk, het zorgt voor het ultieme comfort en genot onder de douche. Het paneel bevat een aantal functionaliteiten die onder de douche zorgen voor een prettige ervaring. Naast de stralen uit de hoofddouche heeft deze ook jets in het kolom verwerkt zitten, die zorgen voor een massage of een aanvoer van heerlijk warm water. De thermostatische kraan heeft een temperatuurbegrenzer, de temperatuurbegrenzer voorkomt verbranding door te heet water tijdens het douchen. De douchekolom is voorzien van een 1 stands handdouche met een doucheslang van 150 cm. De afmetingen van het douchepaneel zijn 147 x 23 x 5 cm. De vormgeving is modern en stijlvol en zorgt voor een mooie uitstraling in uw badkamer. Douchepaneel Thermostatisch 147 x 23 cm Aluminium Mat Zwart Best Design Berdorf: - Merk: Best Design - Serie: Berdorf - Materiaal: Aluminium - Kleur: Mat zwart - Hoogte: 147 cm - Breedte: 23 cm - Diepte: 5 cm - Aansluiting (inch): 1/2' - Lengte doucheslang: 150 cm - Soort kraan: Thermostatisch - Materiaal thermostatisch binnenwerk: Messing - Montagewijze: Wand - Temperatuurbegrenzing: Ja - Keramisch binnenwerk: Ja - Gemengd koud / warm kraan: Ja - Omstelinrichting aanwezig: Ja - Anti twist:: Ja - Capaciteit liter per / minuut: 12 - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  761.57 Euro

  Ga naar Douchepaneel Best Design Berdorf Thermostatisch 147 x 23 cm Aluminium Mat Zwart


Douchepaneel Lacus Spargi 160x15x6 cm Geborsteld Staal

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Lacus

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Geborsteld Staal

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304512905

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Lacus Spargi 160x15x6 cm Geborsteld Staal Het Spargi douchepaneel is van het merk Lacus en is een bijzonder fraaie toevoeging aan uw doucheruimte. Het douchepaneel heeft een hoogte van 160 cm, een breedte van 15 cm en een diepte van 6 cm. De lengte van de uitloop bedraagt 55 cm. Het douchepaneel is voorzien van drie instelbare jets waar extra waterstralen uit kunnen komen: naast een fraai design artikel haalt u met dit douchepaneel dus ook extra luxe in huis! Dit bijzondere douchepaneel is gemaakt van roestvrij staal en heeft een afwerking in de kleur geborsteld staal. Verder is het paneel voorzien van een doucheslang en een handdouche. Naast een variant in de kleur geborsteld staal is het Spargi douchepaneel ook leverbaar in de kleuren gepolijst chroom, gepolijst staal, mat wit en mat zwart. Specificaties Douchepaneel Lacus Spargi Geborsteld Staal: - Douchepaneel - Merk: Lacus - Serie: Spargi - Hoogte: 160 cm - Breedte: 15 cm - Diepte: 6 cm - Lengte uitloop: 55 cm - Kleur: geborsteld staal - Materiaal: RVS - Voorzien van drie jets - Inclusief handdouche - Inclusief kunststof doucheslang

  716.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Lacus Spargi 160x15x6 cm Geborsteld Staal


Douchepaneel Sapho Luk 130x25 cm Thermostatisch Wandgemonteerd Wit

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590729052647

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Sapho Luk 130x25 cm Thermostatisch Wandgemonteerd Wit De Luk douchekolom van het merk Sapho heeft een strak design en past daardoor uitstekend in de moderne badkamer. De ABS handdouche heeft een staaf design en zit bevestigd aan een doucheslang van 150 centimeter, de doucheslang is gemaakt van roestvrij staal en heeft een dubbel ontgrendelingsslot. De douchekop heeft een diameter van 19 cm en beschikt over een waterval straal. Het paneel heeft afmeting van 130 x 25 cm (HxB) en is van volledig van acryl versterkt met glasvezels, de achterkant van het paneel is grijs ABS. Als extra beschikt de douchepaneel over een planchet waarop u diverse (badkamer) producten kwijt kunt. Deze douchepaneel heeft ook nog een 3 zijstralen voor een lichaamsmassage. Zo kunt u heerlijk genieten tijdens het douchen. De praktische kraan is voorzien van thermostaatfunctie. Het fijne van een thermostaatkraan, is dat het door u ingestelde temperatuur van het water exact gelijk blijft. Via thermostatische kleppen wordt het koude en hete water zo gemengd, dat het water een constante temperatuur heeft. Wanneer de watertoevoer wijzigt, reageert de thermostaat direct. De douche beschikt ook over een thermostaatknop met kinderslot. Let op! Het gaat hier om een muur installatie! Specificaties Douchepaneel 130x25 cm Thermostatisch Wandgemonteerd Wit Sapho Luk: - Merk: Sapho - Serie: Luk - Materiaal paneelbehuizing: Acryl versterkt met glasvezels - Materiaal - handdouche en houder: verchroomd ABS, bestand tegen kalkaanslag - Kleur: Wit - Afmeting paneel: 130 x 21 x 4.8 cm (HxBxD) - Maat draadaansluiting: 1/2' - Diameter hoofddouche: 19 cm - Roestvrij stalen doucheslang met dubbel ontgrendelingsslot: 150 cm - Geïntegreerde handdouchehouder - Inclusief thermostaatkraan - Douches met anti-kalkbehandeling - Geïntegreerde glazen planchet - Wateraansluiting steek: 10 cm - Minimale waterdruk 1 bar - Maximale waterdruk 8 bar - Max. inlaat watertemperatuur: 80 graden - Temperatuurregeling van 20 tot 60 graden - Let op! Muur installatie - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  778.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Sapho Luk 130x25 cm Thermostatisch Wandgemonteerd Wit


Douchepaneel Sapho Soul 200 150x21 cm Thermostatisch Vierkant Aluminium

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Aluminium

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590729066538

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Sapho Soul 200 150x21 cm Thermostatisch Vierkant Aluminium De Soul 200 douchekolom van het merk Sapho heeft een strak design en past daardoor uitstekend in de moderne badkamer. De ABS handdouche heeft een staaf design en zit bevestigd aan een doucheslang van 200 centimeter, de doucheslang is gemaakt van roestvrij staal en heeft een dubbel ontgrendelingsslot. De douchekop heeft een diameter van 18 cm en beschikt over een waterval straal. Het paneel heeft afmeting van 150 x 21 cm (HxB) en is van volledig van acryl. Deze douchepaneel beschikt over 5 vierkante zijstralen voor een lichaamsmassage. Zo kunt u heerlijk genieten tijdens het douchen. De praktische kraan is voorzien van thermostaatfunctie. Het fijne van een thermostaatkraan, is dat het door u ingestelde temperatuur van het water exact gelijk blijft. Via thermostatische kleppen wordt het koude en hete water zo gemengd, dat het water een constante temperatuur heeft. Wanneer de watertoevoer wijzigt, reageert de thermostaat direct. De douche beschikt ook over een thermostaatknop met kinderslot. Alle douches en massagestralen voor eenvoudig schrobben - elke aanslag kan eenvoudig van de jets worden verwijderd door ze te verwisselen. Specificaties Douchepaneel 150x21 cm Thermostatisch Vierkant Aluminium Sapho Soul 200: - Merk: Sapho - Serie: Soul 200 - Materiaal paneelbehuizing: Acryl - Materiaal - handdouche en houder: verchroomd ABS, bestand tegen kalkaanslag - Kleur: Aluminium - Afmeting paneel: 150 x 21 x 9 cm (HxBxD) - Complete diepte: 59 cm - Maat draadaansluiting: 1/2' - Diameter hoofddouche: 18 cm - Roestvrij stalen doucheslang met dubbel ontgrendelingsslot: 200 cm - Geïntegreerde handdouchehouder - Inclusief thermostaatkraan - 5 vierkante jets voor lichaamsmassage - Minimale waterdruk 1 bar - Maximale waterdruk 8 bar - Max. inlaat watertemperatuur: 80 graden - Temperatuurregeling van 20 tot 60 graden - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  1578.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Sapho Soul 200 150x21 cm Thermostatisch Vierkant Aluminium


Douchepaneel Sapho Soul 200 150x21 cm Thermostatisch Vierkant Donkerbruin

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Donker bruin

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590729066552

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Sapho Soul 200 150x21 cm Thermostatisch Vierkant Donkerbruin De Soul 200 douchekolom van het merk Sapho heeft een strak design en past daardoor uitstekend in de moderne badkamer. De ABS handdouche heeft een staaf design en zit bevestigd aan een doucheslang van 200 centimeter, de doucheslang is gemaakt van roestvrij staal en heeft een dubbel ontgrendelingsslot. De douchekop heeft een diameter van 18 cm en beschikt over een waterval straal. Het paneel heeft afmeting van 150 x 21 cm (HxB) en is van volledig van acryl. Deze douchepaneel beschikt over 5 vierkante zijstralen voor een lichaamsmassage. Zo kunt u heerlijk genieten tijdens het douchen. De praktische kraan is voorzien van thermostaatfunctie. Het fijne van een thermostaatkraan, is dat het door u ingestelde temperatuur van het water exact gelijk blijft. Via thermostatische kleppen wordt het koude en hete water zo gemengd, dat het water een constante temperatuur heeft. Wanneer de watertoevoer wijzigt, reageert de thermostaat direct. De douche beschikt ook over een thermostaatknop met kinderslot. Alle douches en massagestralen voor eenvoudig schrobben - elke aanslag kan eenvoudig van de jets worden verwijderd door ze te verwisselen. Specificaties Douchepaneel 150x21 cm Thermostatisch Vierkant Donkerbruin Sapho Soul 200: - Merk: Sapho - Serie: Soul 200 - Materiaal paneelbehuizing: Acryl - Materiaal - handdouche en houder: verchroomd ABS, bestand tegen kalkaanslag - Kleur: Donkerbruin - Afmeting paneel: 150 x 21 x 9 cm (HxBxD) - Complete diepte: 59 cm - Maat draadaansluiting: 1/2' - Diameter hoofddouche: 18 cm - Roestvrij stalen doucheslang met dubbel ontgrendelingsslot: 200 cm - Geïntegreerde handdouchehouder - Inclusief thermostaatkraan - 5 vierkante jets voor lichaamsmassage - Minimale waterdruk 1 bar - Maximale waterdruk 8 bar - Max. inlaat watertemperatuur: 80 graden - Temperatuurregeling van 20 tot 60 graden - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  1578.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Sapho Soul 200 150x21 cm Thermostatisch Vierkant Donkerbruin


Douchepaneel Lacus Spargi 160x15x6 cm Mat Zwart

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Lacus

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Mat Zwart

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304512929

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Lacus Spargi 160x15x6 cm Mat Zwart Het Spargi douchepaneel is van het merk Lacus en is een bijzonder fraaie toevoeging aan uw doucheruimte. Het douchepaneel heeft een hoogte van 160 cm, een breedte van 15 cm en een diepte van 6 cm. De lengte van de uitloop bedraagt 55 cm. Het douchepaneel is voorzien van drie instelbare jets waar extra waterstralen uit kunnen komen: naast een fraai design artikel haalt u met dit douchepaneel dus ook extra luxe in huis! Dit bijzondere douchepaneel is gemaakt van roestvrij staal en heeft een afwerking in de kleur mat zwart. Verder is het paneel voorzien van een doucheslang en een handdouche. Naast een variant in de kleur mat zwart is het Spargi douchepaneel ook leverbaar in de kleuren gepolijst chroom, gepolijst staal, geborsteld staal en mat wit. Specificaties Douchepaneel Lacus Spargi Mat Zwart: - Douchepaneel - Merk: Lacus - Serie: Spargi - Hoogte: 160 cm - Breedte: 15 cm - Diepte: 6 cm - Lengte uitloop: 55 cm - Kleur: mat zwart - Materiaal: RVS - Voorzien van drie jets - Inclusief handdouche - Inclusief kunststof doucheslang

  736.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Lacus Spargi 160x15x6 cm Mat Zwart


Douchepaneel Sapho Mola 130x21 cm Thermostatisch Wandgemonteerd Wit

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590729052654

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Sapho Mola 130x21 cm Thermostatisch Wandgemonteerd Wit De Mola douchekolom van het merk Sapho heeft een strak design en past daardoor uitstekend in de moderne badkamer. De ABS handdouche heeft een staaf design en zit bevestigd aan een doucheslang van 150 centimeter, de doucheslang is gemaakt van roestvrij staal en heeft een dubbel ontgrendelingsslot. De douchekop heeft een diameter van 19 cm en beschikt over een waterval straal. Het paneel heeft afmeting van 130 x 21 cm (HxB) en is van volledig van acryl versterkt met glasvezels, de achterkant van het paneel is grijs ABS. Als laatst heeft deze douchepaneel ook nog een 3 zijstralen voor een lichaamsmassage. Zo kunt u heerlijk genieten tijdens het douchen. De praktische kraan is voorzien van thermostaatfunctie. Het fijne van een thermostaatkraan, is dat het door u ingestelde temperatuur van het water exact gelijk blijft. Via thermostatische kleppen wordt het koude en hete water zo gemengd, dat het water een constante temperatuur heeft. Wanneer de watertoevoer wijzigt, reageert de thermostaat direct. De douche beschikt ook over een thermostaatknop met kinderslot. Let op! Het gaat hier om een muur installatie! Specificaties Douchepaneel 130x21 cm Thermostatisch Wandgemonteerd Wit Sapho Mola: - Merk: Sapho - Serie: Mola - Materiaal paneelbehuizing: Acryl versterkt met glasvezels - Materiaal - handdouche en houder: verchroomd ABS, bestand tegen kalkaanslag - Kleur: Wit - Afmeting paneel: 130 x 21 x 4.8 cm (HxBxD) - Maat draadaansluiting: 1/2' - Diameter hoofddouche: 19 cm - Roestvrij stalen doucheslang met dubbel ontgrendelingsslot: 150 cm - Geïntegreerde handdouchehouder - Inclusief thermostaatkraan - Wateraansluiting steek: 10 cm - Minimale waterdruk 1 bar - Maximale waterdruk 8 bar - Max. inlaat watertemperatuur: 80 graden - Temperatuurregeling van 20 tot 60 graden - Let op! Muur installatie - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  708.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Sapho Mola 130x21 cm Thermostatisch Wandgemonteerd Wit


Douchepaneel Sapho Mola 130x21 cm Thermostatisch Hoekgemonteerd Wit

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590729053002

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Sapho Mola 130x21 cm Thermostatisch Hoekgemonteerd Wit De Mola douchekolom van het merk Sapho heeft een strak design en past daardoor uitstekend in de moderne badkamer. De ABS handdouche heeft een staaf design en zit bevestigd aan een doucheslang van 150 centimeter, de doucheslang is gemaakt van roestvrij staal en heeft een dubbel ontgrendelingsslot. De douchekop heeft een diameter van 19 cm en beschikt over een waterval straal. Het paneel heeft afmeting van 130 x 21 cm (HxB) en is van volledig van acryl versterkt met glasvezels, de achterkant van het paneel is grijs ABS. Als laatst heeft deze douchepaneel ook nog een 3 zijstralen voor een lichaamsmassage. Zo kunt u heerlijk genieten tijdens het douchen. De praktische kraan is voorzien van thermostaatfunctie. Het fijne van een thermostaatkraan, is dat het door u ingestelde temperatuur van het water exact gelijk blijft. Via thermostatische kleppen wordt het koude en hete water zo gemengd, dat het water een constante temperatuur heeft. Wanneer de watertoevoer wijzigt, reageert de thermostaat direct. De douche beschikt ook over een thermostaatknop met kinderslot. Let op! Het gaat hier om een hoek installatie! Specificaties Douchepaneel 130x21 cm Thermostatisch Hoekgemonteerd Wit Sapho Mola: - Merk: Sapho - Serie: Mola - Materiaal paneelbehuizing: Acryl versterkt met glasvezels - Materiaal - handdouche en houder: verchroomd ABS, bestand tegen kalkaanslag - Kleur: Wit - Afmeting paneel: 130 x 21 x 4.8 cm (HxBxD) - Maat draadaansluiting: 1/2' - Diameter hoofddouche: 19 cm - Roestvrij stalen doucheslang met dubbel ontgrendelingsslot: 150 cm - Geïntegreerde handdouchehouder - Inclusief thermostaatkraan - Wateraansluiting steek: 10 cm - Minimale waterdruk 1 bar - Maximale waterdruk 8 bar - Max. inlaat watertemperatuur: 80 graden - Temperatuurregeling van 20 tot 60 graden - Let op! Hoek installatie - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  738.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Sapho Mola 130x21 cm Thermostatisch Hoekgemonteerd Wit


Douchepaneel Sapho 5Side 155x25 cm Mengkraan Rond Wit

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590729052630

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Sapho 5Side 155x25 cm Mengkraan Rond Wit De 5Side douchekolom van het merk Sapho heeft een strak design en past daardoor uitstekend in de moderne badkamer. De ABS handdouche heeft een staaf design en zit bevestigd aan een doucheslang van 150 centimeter, de doucheslang is gemaakt van roestvrij staal en heeft een dubbel ontgrendelingsslot. De douchekop heeft een diameter van 30 cm en beschikt over een waterval straal. Het paneel heeft afmeting van 155 x 25 x 9 cm (HxBxD) en is van volledig van acryl met een mooie witte look afgewerkt. Als laatst heeft deze douchepaneel ook nog een 4 zijstralen voor een lichaamsmassage. Zo kunt u heerlijk genieten tijdens het douchen. De paneel bedieningen zijn onconventioneel aan de zijkant geplaatst, waardoor het hele voorpaneelgebied kan worden gebruikt voor grotere massagestralen. De mengkraan is voorzien van twee knoppen. Met de eerste reguleert u het koudwater temperatuur, terwijl u met de tweede knop het warmwater temperatuur reguleert. Zo kunt u zelf precies de juiste temperatuur bepalen wat prettig aanvoelt. Alle douches en massagestralen voor eenvoudige reiniging van kalkaanslag - kalk kan eenvoudig worden verwijderd uit de sproeiers door ze te vervangen. Specificaties Douchepaneel 155x25 cm Mengkraan Rond Wit Sapho 5Side: - Merk: Sapho - Serie: 5Side - Materiaal paneelbehuizing: Acryl - Materiaal - handdouche en houder: verchroomd ABS, bestand tegen kalkaanslag - Kleur: Wit - Afmeting paneel: 155 x 25 x 9 cm (HxBxD) - Complete diepte: 58 cm - Diepte uitloop: 43 cm - Maat draadaansluiting: 1/2' - Diameter hoofddouche: 30 cm - Roestvrij stalen doucheslang met dubbel ontgrendelingsslot: 150 cm - Verbindingsslangen voor watertoevoer zijn inbegrepen - Geïntegreerde handdouchehouder - 4 ronde jets voor lichaamsmassage - Soort kraan: Mengkraan - Minimale waterdruk: 1 bar - Maximale waterdruk: 8 bar - Maximale inlaat watertemperatuur: 80 graden - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  959.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Sapho 5Side 155x25 cm Mengkraan Rond Wit


Douchepaneel Sapho Aiko 15.5x163 cm met Mengkraan RVS

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : RVS

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913816499

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Sapho Aiko 15.5x163 cm met Mengkraan RVS De douche in de moderne badkamer wordt aangevuld met een elegant douchepaneel, dat een keuze biedt uit de waterstroom, niet alleen vanuit de handdouche, maar ook vanuit de hoofddouche en zijdouches in vergelijking met een conventionele batterij. Het AIKO-douchepaneel met hydromassage is gemaakt van geborsteld roestvrij staal. Er is een ingebouwde batterij in de behuizing, inclusief kleppen om de douchemodus te selecteren. Het paneel is ontworpen voor montage op een vlakke muur. De hoofddouche kan een regensimulatie direct boven je hoofd veroorzaken. Eindig de reiniging met een handige handdouche die handig is aan de zijkant. Specificaties Douchepaneel 15.5x163 cm met Mengkraan RVS Sapho Aiko: - Merk: Sapho - Serie: Aiko - Materiaal: Roestvrij staal - Kleur: RVS - Afmeting: 15.5 x 163 cm - Maat draadaansluiting: 1/2' - Groot formaat hoofddouche - Zijstralen voor lichaamsmassage - Alle douches zijn voorzien van EasyClean - Inclusief handdouche - Doucheslang 150 cm - Geïntegreerde mengkraan met omschakelkleppen - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  665.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Sapho Aiko 15.5x163 cm met Mengkraan RVS


Douchepaneel Sapho 5Side 155x25 cm Mengkraan Rond Donkerbruin

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Donker bruin

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590729052982

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Sapho 5Side 155x25 cm Mengkraan Rond Donkerbruin De 5Side douchekolom van het merk Sapho heeft een strak design en past daardoor uitstekend in de moderne badkamer. De ABS handdouche heeft een staaf design en zit bevestigd aan een doucheslang van 150 centimeter, de doucheslang is gemaakt van roestvrij staal en heeft een dubbel ontgrendelingsslot. De douchekop heeft een diameter van 30 cm en beschikt over een waterval straal. Het paneel heeft afmeting van 155 x 25 x 9 cm (HxBxD) en is van volledig van acryl met een mooie wenge look afgewerkt. Als laatst heeft deze douchepaneel ook nog een 4 zijstralen voor een lichaamsmassage. Zo kunt u heerlijk genieten tijdens het douchen. De paneel bedieningen zijn onconventioneel aan de zijkant geplaatst, waardoor het hele voorpaneelgebied kan worden gebruikt voor grotere massagestralen. De mengkraan is voorzien van twee knoppen. Met de eerste reguleert u het koudwater temperatuur, terwijl u met de tweede knop het warmwater temperatuur reguleert. Zo kunt u zelf precies de juiste temperatuur bepalen wat prettig aanvoelt. Alle douches en massagestralen voor eenvoudige reiniging van kalkaanslag - kalk kan eenvoudig worden verwijderd uit de sproeiers door ze te vervangen. Specificaties Douchepaneel 155x25 cm Mengkraan Rond Donkerbruin Sapho 5Side: - Merk: Sapho - Serie: 5Side - Materiaal paneelbehuizing: Acryl - Materiaal - handdouche en houder: verchroomd ABS, bestand tegen kalkaanslag - Kleur: Donkerbruin - Afmeting paneel: 155 x 25 x 9 cm (HxBxD) - Complete diepte: 58 cm - Diepte uitloop: 43 cm - Maat draadaansluiting: 1/2' - Diameter hoofddouche: 30 cm - Roestvrij stalen doucheslang met dubbel ontgrendelingsslot: 150 cm - Verbindingsslangen voor watertoevoer zijn inbegrepen - Geïntegreerde handdouchehouder - 4 ronde jets voor lichaamsmassage - Soort kraan: Mengkraan - Minimale waterdruk: 1 bar - Maximale waterdruk: 8 bar - Maximale inlaat watertemperatuur: 80 graden - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  959.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Sapho 5Side 155x25 cm Mengkraan Rond Donkerbruin


Douchepaneel Sapho 5Side 155x25 cm Mengkraan Vierkant Wit

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590729052623

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Sapho 5Side 155x25 cm Mengkraan Vierkant Wit De 5Side douchekolom van het merk Sapho heeft een strak design en past daardoor uitstekend in de moderne badkamer. De ABS handdouche heeft een staaf design en zit bevestigd aan een doucheslang van 150 centimeter, de doucheslang is gemaakt van roestvrij staal en heeft een dubbel ontgrendelingsslot. De douchekop heeft de afmeting 30 x 30 cm en beschikt over een waterval straal. Het paneel heeft afmeting van 155 x 25 x 9 cm (HxBxD) en is van volledig van acryl met een mooie witte look afgewerkt. Als laatst heeft deze douchepaneel ook nog een 4 zijstralen voor een lichaamsmassage. Zo kunt u heerlijk genieten tijdens het douchen. De paneel bedieningen zijn onconventioneel aan de zijkant geplaatst, waardoor het hele voorpaneelgebied kan worden gebruikt voor grotere massagestralen. De mengkraan is voorzien van twee knoppen. Met de eerste reguleert u het koudwater temperatuur, terwijl u met de tweede knop het warmwater temperatuur reguleert. Zo kunt u zelf precies de juiste temperatuur bepalen wat prettig aanvoelt. Alle douches en massagestralen voor eenvoudige reiniging van kalkaanslag - kalk kan eenvoudig worden verwijderd uit de sproeiers door ze te vervangen. Specificaties Douchepaneel 155x25 cm Mengkraan Vierkant Wit Sapho 5Side: - Merk: Sapho - Serie: 5Side - Materiaal paneelbehuizing: Acryl - Materiaal - handdouche en houder: verchroomd ABS, bestand tegen kalkaanslag - Kleur: Wit - Afmeting paneel: 155 x 25 x 9 cm (HxBxD) - Complete diepte: 59 cm - Diepte uitloop: 47 cm - Maat draadaansluiting: 1/2' - Afmeting hoofddouche: 30 x 30 cm - Roestvrij stalen doucheslang met dubbel ontgrendelingsslot: 150 cm - Verbindingsslangen voor watertoevoer zijn inbegrepen - Geïntegreerde handdouchehouder - 4 vierkante jets voor lichaamsmassage - Soort kraan: Mengkraan - Minimale waterdruk: 1 bar - Maximale waterdruk: 8 bar - Maximale inlaat watertemperatuur: 80 graden - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  999.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Sapho 5Side 155x25 cm Mengkraan Vierkant Wit


Douchepaneel Sapho Tusa 140 cm met Mengkraan Aluminium

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Aluminium

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913842528

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Sapho Tusa 140 cm met Mengkraan Aluminium De Tusa douchekolom van het merk Sapho heeft een strak design en past daardoor uitstekend in de moderne badkamer. De ABS handdouche heeft een vierkant uiterlijk en zit bevestigd aan een doucheslang van 150 centimeter, de doucheslang is gemaakt van roestvrij staal en heeft een dubbel ontgrendelingsslot. De douchekop kan worden omgeschakeld van regen naar watervalmodus. Het paneel heeft afmeting van 140 x 20 x 50 cm (HxBxD) en is van volledig aluminium met een mooie aluminium look afgewerkt. Als laatst heeft deze douchepaneel ook nog een 3 zijstralen voor een lichaamsmassage. Zo kunt u heerlijk genieten tijdens het douchen. Specificaties Douchepaneel 140 cm met Mengkraan Aluminium Sapho Tusa: - Merk: Sapho - Serie: Tusa - Materiaal: Aluminium / ABS / roestvrij staal - Kleur: Aluminium - Afmeting paneel: 140 x 20 x 50 cm (HxBxD) - Maat draadaansluiting: 1/2' - Glijdende en kantelbare handdouchehouder - De douchekop kan worden omgeschakeld van regen naar watervalmodus - 3 zijstralen voor lichaamsmassage - Het paneel bevat een hendelbatterij en een vierwegschakelklep - Geïntegreerde handdouchehouder - Roestvrij stalen doucheslang met dubbel ontgrendelingsslot: 150 cm - Verbindingsslangen voor watertoevoer zijn inbegrepen - Inclusief mengkraan - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  319.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Sapho Tusa 140 cm met Mengkraan Aluminium


Douchepaneel Sapho Idesk 25x155 cm met Mengkraan Wit Glas

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913818721

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Sapho Idesk 25x155 cm met Mengkraan Wit Glas De douche in de moderne badkamer wordt aangevuld met een elegant douchepaneel, dat een keuze biedt uit de waterstroom, niet alleen vanuit de handdouche, maar ook vanuit de hoofddouche en zijdouches in vergelijking met een conventionele batterij. IDESK douchepaneel met hydromassage is gemaakt van wit gelakt glas. In zijn lichaam zit een ingebouwde batterij, inclusief kleppen om de douchemodus te selecteren. Het paneel is ontworpen voor montage op een vlakke muur. De hoofddouche kan een regensimulatie direct boven je hoofd veroorzaken. Eindig de reiniging met een handige handdouche die handig is aan de zijkant. Vanwege de breedte kan het paneel eenvoudig worden vervangen door een conventionele douchekraan.  Specificaties Douchepaneel 25x155 cm met Mengkraan Wit Glas Sapho Idesk: - Merk: Sapho - Serie: Idesk - Materiaal: Glas - Kleur: Wit - Afmeting: 25 x 155 cm - Diepte uitloop: 42.5 cm - Diameter douchekop: 30 cm - Maat draadaansluiting: 1/2' - Zijstralen voor lichaamsmassage - Alle douches zijn voorzien van EasyClean - Inclusief handdouche - Doucheslang 150 cm - Geïntegreerde mengkraan met omschakelkleppen - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  715.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Sapho Idesk 25x155 cm met Mengkraan Wit Glas


Douchepaneel Lacus Ustica 144x20x4,7 cm Glanzend Chroom

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Lacus

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304512868

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Lacus Ustica 144x20x4,7 cm Glanzend Chroom Het Ustica douchepaneel is van het merk Lacus en is een bijzonder fraaie toevoeging aan uw doucheruimte. Het douchepaneel heeft een hoogte van 140 cm, een breedte van 20 cm en een diepte van slechts 4,7 cm. De lengte van de uitloop bedraagt 49 cm. Het douchepaneel is voorzien van zes instelbare jets waar extra waterstralen uit kunnen komen: naast een fraai design artikel haalt u met dit douchepaneel dus ook extra luxe in huis! Dit bijzondere douchepaneel is gemaakt van roestvrij staal en heeft een afwerking in de kleur glanzend chroom. Verder is het paneel voorzien van een doucheslang en een handdouche. Specificaties Douchepaneel Lacus Ustica Glanzend Chroom: - Douchepaneel - Merk: Lacus - Serie: Ustica - Hoogte: 144 cm - Breedte: 20 cm - Diepte: 4,7 cm - Lengte uitloop: 49 cm - Kleur: glanzend chroom - Materiaal: RVS - Zes bestuurbare jets - Inclusief handdouche - Inclusief kunststof doucheslang

  926.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Lacus Ustica 144x20x4,7 cm Glanzend Chroom


Douchepaneel Lacus Spargi 160x15x6 cm Mat Wit

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Lacus

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Mat Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304512912

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Lacus Spargi 160x15x6 cm Mat Wit Het Spargi douchepaneel is van het merk Lacus en is een bijzonder fraaie toevoeging aan uw doucheruimte. Het douchepaneel heeft een hoogte van 160 cm, een breedte van 15 cm en een diepte van 6 cm. De lengte van de uitloop bedraagt 55 cm. Het douchepaneel is voorzien van drie instelbare jets waar extra waterstralen uit kunnen komen: naast een fraai design artikel haalt u met dit douchepaneel dus ook extra luxe in huis! Dit bijzondere douchepaneel is gemaakt van roestvrij staal en heeft een afwerking in de kleur mat wit. Verder is het paneel voorzien van een doucheslang en een handdouche. Naast een variant in de kleur mat wit is het Spargi douchepaneel ook leverbaar in de kleuren gepolijst chroom, gepolijst staal, geborsteld staal en mat zwart. Specificaties Douchepaneel Lacus Spargi Mat Wit: - Douchepaneel - Merk: Lacus - Serie: Spargi - Hoogte: 160 cm - Breedte: 15 cm - Diepte: 6 cm - Lengte uitloop: 55 cm - Kleur: mat wit - Materiaal: RVS - Voorzien van drie jets - Inclusief handdouche - Inclusief kunststof doucheslang

  736.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Lacus Spargi 160x15x6 cm Mat Wit


Douchepaneel Lacus Gorgona 118x13x7 cm Geglazuurd Wit

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Lacus

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304512936

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Lacus Gorgona 118x13x7 cm Geglazuurd Wit Het Gorgona douchepaneel is van het merk Lacus en is een bijzonder fraaie toevoeging aan uw doucheruimte. Het douchepaneel heeft een hoogte van 118 cm, een breedte van 13 cm en een diepte van 7 cm. De lengte van de uitloop bedraagt 41 cm. Het douchepaneel is voorzien van twee instelbare jets waar extra waterstralen uit kunnen komen: naast een fraai design artikel haalt u met dit douchepaneel dus ook extra luxe in huis! Specificaties Douchepaneel Lacus Gorgona Geglazuurd Wit: - Douchepaneel - Merk: Lacus - Serie: Gorgona - Hoogte: 118 cm - Breedte: 13 cm - Diepte: 7 cm - Lengte uitloop: 41 cm - Kleur: geglazuurd wit - Materiaal: RVS - Voorzien van twee jets - Inclusief handdouche - Inclusief kunststof doucheslang

  295.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Lacus Gorgona 118x13x7 cm Geglazuurd Wit


Douchepaneel Sapho Luk 130x25 cm Thermostatisch Hoekgemonteerd Wit

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590729052661

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Sapho Luk 130x25 cm Thermostatisch Hoekgemonteerd Wit De Luk douchekolom van het merk Sapho heeft een strak design en past daardoor uitstekend in de moderne badkamer. De ABS handdouche heeft een staaf design en zit bevestigd aan een doucheslang van 150 centimeter, de doucheslang is gemaakt van roestvrij staal en heeft een dubbel ontgrendelingsslot. De douchekop heeft een diameter van 19 cm en beschikt over een waterval straal. Het paneel heeft afmeting van 130 x 25 cm (HxB) en is van volledig van acryl versterkt met glasvezels, de achterkant van het paneel is grijs ABS. Als extra beschikt de douchepaneel over een planchet waarop u diverse (badkamer) producten kwijt kunt. Deze douchepaneel heeft ook nog een 3 zijstralen voor een lichaamsmassage. Zo kunt u heerlijk genieten tijdens het douchen. De praktische kraan is voorzien van thermostaatfunctie. Het fijne van een thermostaatkraan, is dat het door u ingestelde temperatuur van het water exact gelijk blijft. Via thermostatische kleppen wordt het koude en hete water zo gemengd, dat het water een constante temperatuur heeft. Wanneer de watertoevoer wijzigt, reageert de thermostaat direct. De douche beschikt ook over een thermostaatknop met kinderslot. Let op! Het gaat hier om een hoek installatie! Specificaties Douchepaneel 130x25 cm Thermostatisch Hoekgemonteerd Wit Sapho Luk: - Merk: Sapho - Serie: Luk - Materiaal paneelbehuizing: Acryl versterkt met glasvezels - Materiaal - handdouche en houder: verchroomd ABS, bestand tegen kalkaanslag - Kleur: Wit - Afmeting paneel: 130 x 21 x 4.8 cm (HxBxD) - Maat draadaansluiting: 1/2' - Diameter hoofddouche: 19 cm - Roestvrij stalen doucheslang met dubbel ontgrendelingsslot: 150 cm - Geïntegreerde handdouchehouder - Inclusief thermostaatkraan - Douches met anti-kalkbehandeling - Geïntegreerde glazen planchet - Wateraansluiting steek: 10 cm - Minimale waterdruk 1 bar - Maximale waterdruk 8 bar - Max. inlaat watertemperatuur: 80 graden - Temperatuurregeling van 20 tot 60 graden - Let op! Hoek installatie - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  808.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Sapho Luk 130x25 cm Thermostatisch Hoekgemonteerd Wit


Douchepaneel Sapho Soul 200 150x21 cm Thermostatisch Vierkant Wit

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590729066620

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Sapho Soul 200 150x21 cm Thermostatisch Vierkant Wit De Soul 200 douchekolom van het merk Sapho heeft een strak design en past daardoor uitstekend in de moderne badkamer. De ABS handdouche heeft een staaf design en zit bevestigd aan een doucheslang van 200 centimeter, de doucheslang is gemaakt van roestvrij staal en heeft een dubbel ontgrendelingsslot. De douchekop heeft een diameter van 18 cm en beschikt over een waterval straal. Het paneel heeft afmeting van 150 x 21 cm (HxB) en is van volledig van acryl. Deze douchepaneel beschikt over 5 vierkante zijstralen voor een lichaamsmassage. Zo kunt u heerlijk genieten tijdens het douchen. De praktische kraan is voorzien van thermostaatfunctie. Het fijne van een thermostaatkraan, is dat het door u ingestelde temperatuur van het water exact gelijk blijft. Via thermostatische kleppen wordt het koude en hete water zo gemengd, dat het water een constante temperatuur heeft. Wanneer de watertoevoer wijzigt, reageert de thermostaat direct. De douche beschikt ook over een thermostaatknop met kinderslot. Alle douches en massagestralen voor eenvoudig schrobben - elke aanslag kan eenvoudig van de jets worden verwijderd door ze te verwisselen. Specificaties Douchepaneel 150x21 cm Thermostatisch Vierkant Wit Sapho Soul 200: - Merk: Sapho - Serie: Soul 200 - Materiaal paneelbehuizing: Acryl - Materiaal - handdouche en houder: verchroomd ABS, bestand tegen kalkaanslag - Kleur: Wit - Afmeting paneel: 150 x 21 x 9 cm (HxBxD) - Complete diepte: 59 cm - Maat draadaansluiting: 1/2' - Diameter hoofddouche: 18 cm - Roestvrij stalen doucheslang met dubbel ontgrendelingsslot: 200 cm - Geïntegreerde handdouchehouder - Inclusief thermostaatkraan - 5 vierkante jets voor lichaamsmassage - Minimale waterdruk 1 bar - Maximale waterdruk 8 bar - Max. inlaat watertemperatuur: 80 graden - Temperatuurregeling van 20 tot 60 graden - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  1578.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Sapho Soul 200 150x21 cm Thermostatisch Vierkant Wit


Douchepaneel Sapho Mesa 15x168 cm met Mengkraan Zwart

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Zwart

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913858260

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Sapho Mesa 15x168 cm met Mengkraan Zwart De douche in de moderne badkamer wordt aangevuld met een elegant douchepaneel, dat een keuze biedt uit de waterstroom, niet alleen vanuit de handdouche, maar ook vanuit de hoofddouche en zijdouches in vergelijking met een conventionele batterij. Het MESA-douchepaneel met hydromassage is gemaakt van zwart gelakt aluminium. Er is een ingebouwde batterij in de behuizing, inclusief kleppen om de douchemodus te selecteren. Het paneel is ontworpen voor montage op een vlakke muur. De hoofddouche kan regensimulatie direct boven je hoofd veroorzaken. Eindig de reiniging met een handige handdouche die handig is aan de zijkant. Specificaties Douchepaneel 15x168 cm met Mengkraan Zwart Sapho Mesa: - Merk: Sapho - Serie: Mesa - Materiaal: Aluminium - Kleur: Zwart - Afmeting: 15 x 168 cm - Maat draadaansluiting: 1/2' - Groot formaat hoofddouche - Zijstralen voor lichaamsmassage - Alle douches zijn voorzien van EasyClean - Inclusief handdouche - Doucheslang 150 cm - Geïntegreerde mengkraan met omschakelkleppen - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  515.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Sapho Mesa 15x168 cm met Mengkraan Zwart


Douchepaneel Lacus Spargi 160x15x6 cm Gepolijst Staal

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Lacus

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Staal

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304512899

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Lacus Spargi 160x15x6 cm Gepolijst Staal Het Spargi douchepaneel is van het merk Lacus en is een bijzonder fraaie toevoeging aan uw doucheruimte. Het douchepaneel heeft een hoogte van 160 cm, een breedte van 15 cm en een diepte van 6 cm. De lengte van de uitloop bedraagt 55 cm. Het douchepaneel is voorzien van drie instelbare jets waar extra waterstralen uit kunnen komen: naast een fraai design artikel haalt u met dit douchepaneel dus ook extra luxe in huis! Dit bijzondere douchepaneel is gemaakt van roestvrij staal en heeft een afwerking in de kleur gepolijst staal. Verder is het paneel voorzien van een doucheslang en een handdouche. Naast een variant in de kleur gepolijst staal is het Spargi douchepaneel ook leverbaar in de kleuren gepolijst chroom, geborsteld staal, mat wit en mat zwart. Specificaties Douchepaneel Lacus Spargi Gepolijst Staal: - Douchepaneel - Merk: Lacus - Serie: Spargi - Hoogte: 160 cm - Breedte: 15 cm - Diepte: 6 cm - Lengte uitloop: 55 cm - Kleur: gepolijst staal - Materiaal: RVS - Voorzien van drie jets - Inclusief handdouche - Inclusief kunststof doucheslang

  808.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Lacus Spargi 160x15x6 cm Gepolijst Staal


Douchepaneel Sapho Diva 145x20 cm met Mengkraan Wit

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913829567

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Sapho Diva 145x20 cm met Mengkraan Wit De Diva douchekolom van het merk Sapho heeft een strak design en past daardoor uitstekend in de moderne badkamer. De ABS handdouche heeft een rond design en zit bevestigd aan een doucheslang van 150 centimeter, de doucheslang is gemaakt van roestvrij staal en heeft een dubbel ontgrendelingsslot. De douchekop heeft een diameter van 22.8 cm en beschikt over een waterval straal. Het paneel heeft afmeting van 145 x 20 x 55.5 cm (HxBxD) en is van volledig van Aluminium met een mooie witte look afgewerkt. Als laatst heeft deze douchepaneel ook nog een 3 zijstralen voor een lichaamsmassage. Zo kunt u heerlijk genieten tijdens het douchen. Bij deze mengkraan bedien je de hendel om zo het warme en koude leidingwater te mengen. Het mengen doe je dus handmatig waardoor je zelf de temperatuur van het water kan aanpassen. Deze 1 greeps mengkraan is gemakkelijk te bedienen met 1 hendel. Dit houdt in dat je de hendel op 2 manieren kan draaien. Naar links of rechts draaien geeft dan warmer of kouder water, en door de hendel de andere kant op te bedienen om de kraan harder en zachter zetten. Specificaties Douchepaneel 145x20 cm met Mengkraan Wit Sapho Diva: - Merk: Sapho - Serie: Diva - Materiaal paneelbehuizing: aluminium - Materiaal - handdouche en houder: verchroomd ABS, bestand tegen kalkaanslag - Kleur: Wit - Afmeting paneel: 145 x 20 x 55.5 cm (HxBxD) - Maat draadaansluiting: 1/2' - Diameter hoofddouche: 22.8 cm - Roestvrij stalen doucheslang met dubbel ontgrendelingsslot: 150 cm - Verbindingsslangen voor watertoevoer zijn inbegrepen - Geïntegreerde handdouchehouder - Inclusief mengkraan - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  255.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Sapho Diva 145x20 cm met Mengkraan Wit


Douchepaneel Sapho 5Side 155x25 cm Mengkraan Rond Aluminium

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Aluminium

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590729052968

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Sapho 5Side 155x25 cm Mengkraan Rond Aluminium De 5Side douchekolom van het merk Sapho heeft een strak design en past daardoor uitstekend in de moderne badkamer. De ABS handdouche heeft een staaf design en zit bevestigd aan een doucheslang van 150 centimeter, de doucheslang is gemaakt van roestvrij staal en heeft een dubbel ontgrendelingsslot. De douchekop heeft een diameter van 30 cm en beschikt over een waterval straal. Het paneel heeft afmeting van 155 x 25 x 9 cm (HxBxD) en is van volledig van acryl met een mooie aluminium look afgewerkt. Als laatst heeft deze douchepaneel ook nog een 4 zijstralen voor een lichaamsmassage. Zo kunt u heerlijk genieten tijdens het douchen. De paneel bedieningen zijn onconventioneel aan de zijkant geplaatst, waardoor het hele voorpaneelgebied kan worden gebruikt voor grotere massagestralen. De mengkraan is voorzien van twee knoppen. Met de eerste reguleert u het koudwater temperatuur, terwijl u met de tweede knop het warmwater temperatuur reguleert. Zo kunt u zelf precies de juiste temperatuur bepalen wat prettig aanvoelt. Alle douches en massagestralen voor eenvoudige reiniging van kalkaanslag - kalk kan eenvoudig worden verwijderd uit de sproeiers door ze te vervangen. Specificaties Douchepaneel 155x25 cm Mengkraan Rond Aluminium Sapho 5Side: - Merk: Sapho - Serie: 5Side - Materiaal paneelbehuizing: Acryl - Materiaal - handdouche en houder: verchroomd ABS, bestand tegen kalkaanslag - Kleur: Aluminium - Afmeting paneel: 155 x 25 x 9 cm (HxBxD) - Complete diepte: 58 cm - Diepte uitloop: 43 cm - Maat draadaansluiting: 1/2' - Diameter hoofddouche: 30 cm - Roestvrij stalen doucheslang met dubbel ontgrendelingsslot: 150 cm - Verbindingsslangen voor watertoevoer zijn inbegrepen - Geïntegreerde handdouchehouder - 4 ronde jets voor lichaamsmassage - Soort kraan: Mengkraan - Minimale waterdruk: 1 bar - Maximale waterdruk: 8 bar - Maximale inlaat watertemperatuur: 80 graden - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  959.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Sapho 5Side 155x25 cm Mengkraan Rond Aluminium


Douchepaneel Sapho 5Side 155x25 cm Mengkraan Vierkant Aluminium

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Aluminium

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590729055877

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Sapho 5Side 155x25 cm Mengkraan Vierkant Aluminium De 5Side douchekolom van het merk Sapho heeft een strak design en past daardoor uitstekend in de moderne badkamer. De ABS handdouche heeft een staaf design en zit bevestigd aan een doucheslang van 150 centimeter, de doucheslang is gemaakt van roestvrij staal en heeft een dubbel ontgrendelingsslot. De douchekop heeft de afmeting 30 x 30 cm en beschikt over een waterval straal. Het paneel heeft afmeting van 155 x 25 x 9 cm (HxBxD) en is van volledig van acryl met een mooie aluminium look afgewerkt. Als laatst heeft deze douchepaneel ook nog een 4 zijstralen voor een lichaamsmassage. Zo kunt u heerlijk genieten tijdens het douchen. De paneel bedieningen zijn onconventioneel aan de zijkant geplaatst, waardoor het hele voorpaneelgebied kan worden gebruikt voor grotere massagestralen. De mengkraan is voorzien van twee knoppen. Met de eerste reguleert u het koudwater temperatuur, terwijl u met de tweede knop het warmwater temperatuur reguleert. Zo kunt u zelf precies de juiste temperatuur bepalen wat prettig aanvoelt. Alle douches en massagestralen voor eenvoudige reiniging van kalkaanslag - kalk kan eenvoudig worden verwijderd uit de sproeiers door ze te vervangen. Specificaties Douchepaneel 155x25 cm Mengkraan Vierkant Aluminium Sapho 5Side: - Merk: Sapho - Serie: 5Side - Materiaal paneelbehuizing: Acryl - Materiaal - handdouche en houder: verchroomd ABS, bestand tegen kalkaanslag - Kleur: Aluminium - Afmeting paneel: 155 x 25 x 9 cm (HxBxD) - Complete diepte: 59 cm - Diepte uitloop: 47 cm - Maat draadaansluiting: 1/2' - Afmeting hoofddouche: 30 x 30 cm - Roestvrij stalen doucheslang met dubbel ontgrendelingsslot: 150 cm - Verbindingsslangen voor watertoevoer zijn inbegrepen - Geïntegreerde handdouchehouder - 4 vierkante jets voor lichaamsmassage - Soort kraan: Mengkraan - Minimale waterdruk: 1 bar - Maximale waterdruk: 8 bar - Maximale inlaat watertemperatuur: 80 graden - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  999.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Sapho 5Side 155x25 cm Mengkraan Vierkant Aluminium


Douchepaneel Sapho 5Side 155x25 cm Mengkraan Vierkant Lichtbruin

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Bruin

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590729055884

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Sapho 5Side 155x25 cm Mengkraan Vierkant Lichtbruin De 5Side douchekolom van het merk Sapho heeft een strak design en past daardoor uitstekend in de moderne badkamer. De ABS handdouche heeft een staaf design en zit bevestigd aan een doucheslang van 150 centimeter, de doucheslang is gemaakt van roestvrij staal en heeft een dubbel ontgrendelingsslot. De douchekop heeft de afmeting 30 x 30 cm en beschikt over een waterval straal. Het paneel heeft afmeting van 155 x 25 x 9 cm (HxBxD) en is van volledig van acryl met een mooie kokosnoot look afgewerkt. Als laatst heeft deze douchepaneel ook nog een 4 zijstralen voor een lichaamsmassage. Zo kunt u heerlijk genieten tijdens het douchen. De paneel bedieningen zijn onconventioneel aan de zijkant geplaatst, waardoor het hele voorpaneelgebied kan worden gebruikt voor grotere massagestralen. De mengkraan is voorzien van twee knoppen. Met de eerste reguleert u het koudwater temperatuur, terwijl u met de tweede knop het warmwater temperatuur reguleert. Zo kunt u zelf precies de juiste temperatuur bepalen wat prettig aanvoelt. Alle douches en massagestralen voor eenvoudige reiniging van kalkaanslag - kalk kan eenvoudig worden verwijderd uit de sproeiers door ze te vervangen. Specificaties Douchepaneel 155x25 cm Mengkraan Vierkant Lichtbruin Sapho 5Side: - Merk: Sapho - Serie: 5Side - Materiaal paneelbehuizing: Acryl - Materiaal - handdouche en houder: verchroomd ABS, bestand tegen kalkaanslag - Kleur: Lichtbruin - Afmeting paneel: 155 x 25 x 9 cm (HxBxD) - Complete diepte: 59 cm - Diepte uitloop: 47 cm - Maat draadaansluiting: 1/2' - Afmeting hoofddouche: 30 x 30 cm - Roestvrij stalen doucheslang met dubbel ontgrendelingsslot: 150 cm - Verbindingsslangen voor watertoevoer zijn inbegrepen - Geïntegreerde handdouchehouder - 4 vierkante jets voor lichaamsmassage - Soort kraan: Mengkraan - Minimale waterdruk: 1 bar - Maximale waterdruk: 8 bar - Maximale inlaat watertemperatuur: 80 graden - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  999.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Sapho 5Side 155x25 cm Mengkraan Vierkant Lichtbruin


Douchepaneel Sapho Soul 200 150x21 cm Thermostatisch Vierkant Lichtbruin

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Bruin

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590729066545

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Sapho Soul 200 150x21 cm Thermostatisch Vierkant Lichtbruin De Soul 200 douchekolom van het merk Sapho heeft een strak design en past daardoor uitstekend in de moderne badkamer. De ABS handdouche heeft een staaf design en zit bevestigd aan een doucheslang van 200 centimeter, de doucheslang is gemaakt van roestvrij staal en heeft een dubbel ontgrendelingsslot. De douchekop heeft een diameter van 18 cm en beschikt over een waterval straal. Het paneel heeft afmeting van 150 x 21 cm (HxB) en is van volledig van acryl. Deze douchepaneel beschikt over 5 vierkante zijstralen voor een lichaamsmassage. Zo kunt u heerlijk genieten tijdens het douchen. De praktische kraan is voorzien van thermostaatfunctie. Het fijne van een thermostaatkraan, is dat het door u ingestelde temperatuur van het water exact gelijk blijft. Via thermostatische kleppen wordt het koude en hete water zo gemengd, dat het water een constante temperatuur heeft. Wanneer de watertoevoer wijzigt, reageert de thermostaat direct. De douche beschikt ook over een thermostaatknop met kinderslot. Alle douches en massagestralen voor eenvoudig schrobben - elke aanslag kan eenvoudig van de jets worden verwijderd door ze te verwisselen. Specificaties Douchepaneel 150x21 cm Thermostatisch Vierkant Lichtbruin Sapho Soul 200: - Merk: Sapho - Serie: Soul 200 - Materiaal paneelbehuizing: Acryl - Materiaal - handdouche en houder: verchroomd ABS, bestand tegen kalkaanslag - Kleur: Lichtbruin - Afmeting paneel: 150 x 21 x 9 cm (HxBxD) - Complete diepte: 59 cm - Maat draadaansluiting: 1/2' - Diameter hoofddouche: 18 cm - Roestvrij stalen doucheslang met dubbel ontgrendelingsslot: 200 cm - Geïntegreerde handdouchehouder - Inclusief thermostaatkraan - 5 vierkante jets voor lichaamsmassage - Minimale waterdruk 1 bar - Maximale waterdruk 8 bar - Max. inlaat watertemperatuur: 80 graden - Temperatuurregeling van 20 tot 60 graden - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  1578.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Sapho Soul 200 150x21 cm Thermostatisch Vierkant Lichtbruin


VM Erie Douchezuil Wit

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Go by Van Marcke

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Glans Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 5400221854973

Kranen/Douchepaneel
  VM ERIE WHITE RVS 304 Douchekolom + thermostaatkraan Deze fraaie douchezuil van het merk VM. Deze douchezuil is in de kleur wit en is voorzien van vier omstelknoppen. De douche is voorzien van een watervalhoofddouche. Met een oppervlakte van 172 x 20 cm is hij erg ruimtebesparend. Deze douche geeft een mooie uitstraling aan uw badkamer Douchepaneel 'ERIE WHITE' bestaande uit: - RVS paneel wit gecoat - Thermostatische kraan - 2 ingebouwde jetvlakken met antikalkmembranen - Hoofddouche - Watervalhoofddouche - 4 Omstelknoppen - Handdouche - Chroom doucheslang - Kleur: WHITE - Afmeting: Hoogte: 172 cm Breedte: 20 cm Diepte: 7 cm

  379.95 Euro

  Ga naar VM Erie Douchezuil Wit


Douchepaneel Sapho Mesa 15x168 cm met Mengkraan Wit

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913816505

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Sapho Mesa 15x168 cm met Mengkraan Wit De douche in de moderne badkamer wordt aangevuld met een elegant douchepaneel, dat een keuze biedt uit de waterstroom, niet alleen vanuit de handdouche, maar ook vanuit de hoofddouche en zijdouches in vergelijking met een conventionele batterij. MESA douchepaneel met hydro-massage is gemaakt van wit gelakt aluminium. Er is een ingebouwde batterij in de behuizing, inclusief kleppen om de douchemodus te selecteren. Het paneel is ontworpen voor montage op een vlakke muur. De hoofddouche kan een regensimulatie direct boven je hoofd veroorzaken. Eindig de reiniging met een handige handdouche die handig is aan de zijkant. Specificaties Douchepaneel 15x168 cm met Mengkraan Wit Sapho Mesa: - Merk: Sapho - Serie: Mesa - Materiaal: Aluminium - Kleur: Wit - Afmeting: 15 x 168 cm - Maat draadaansluiting: 1/2' - Groot formaat hoofddouche - Zijstralen voor lichaamsmassage - Alle douches zijn voorzien van EasyClean - Inclusief handdouche - Doucheslang 150 cm - Geïntegreerde mengkraan met omschakelkleppen - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  515.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Sapho Mesa 15x168 cm met Mengkraan Wit


Douchepaneel Lacus Spargi 160x15x6 cm Gepolijst Chroom

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Lacus

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304512882

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Lacus Spargi 160x15x6 cm Gepolijst Chroom Het Spargi douchepaneel is van het merk Lacus en is een bijzonder fraaie toevoeging aan uw doucheruimte. Het douchepaneel heeft een hoogte van 160 cm, een breedte van 15 cm en een diepte van 6 cm. De lengte van de uitloop bedraagt 55 cm. Het douchepaneel is voorzien van drie instelbare jets waar extra waterstralen uit kunnen komen: naast een fraai design artikel haalt u met dit douchepaneel dus ook extra luxe in huis! Dit bijzondere douchepaneel is gemaakt van roestvrij staal en heeft een afwerking in de kleur gepolijst chroom. Verder is het paneel voorzien van een doucheslang en een handdouche. Naast een variant in de kleur gepolijst chroom is het Spargi douchepaneel ook leverbaar in de kleuren gepolijst staal, geborsteld staal, mat wit en mat zwart. Specificaties Douchepaneel Lacus Spargi Gepolijst Chroom: - Douchepaneel - Merk: Lacus - Serie: Spargi - Hoogte: 160 cm - Breedte: 15 cm - Diepte: 6 cm - Lengte uitloop: 55 cm - Kleur: gepolijst chroom - Materiaal: RVS - Voorzien van drie jets - Inclusief handdouche - Inclusief kunststof doucheslang

  761.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Lacus Spargi 160x15x6 cm Gepolijst Chroom


Douchepaneel Sapho Figa 105x12.5 cm met Mengkraan Wit

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913829550

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Sapho Figa 105x12.5 cm met Mengkraan Wit De Figa douchekolom van het merk Sapho heeft een strak design en past daardoor uitstekend in de moderne badkamer. De ABS handdouche heeft een rond design en zit bevestigd aan een doucheslang van 150 centimeter, de doucheslang is gemaakt van roestvrij staal en heeft een dubbel ontgrendelingsslot. De douchekop heeft een diameter van 22.8 cm en beschikt over een waterval straal. Het paneel heeft afmeting van 105 x 12.5 x 53.9 cm (HxBxD) en is van volledig van PVC met een mooie witte look afgewerkt. Bij deze mengkraan bedien je de hendel om zo het warme en koude leidingwater te mengen. Het mengen doe je dus handmatig waardoor je zelf de temperatuur van het water kan aanpassen. Deze 1 greeps mengkraan is gemakkelijk te bedienen met 1 hendel. Dit houdt in dat je de hendel op 2 manieren kan draaien. Naar links of rechts draaien geeft dan warmer of kouder water, en door de hendel de andere kant op te bedienen om de kraan harder en zachter zetten. Specificaties Douchepaneel 105x12.5 cm met Mengkraan Wit Sapho Figa: - Merk: Sapho - Serie: Figa - Paneel lichaamsmateriaal: PVC - Materiaal - handdouche en houder: verchroomd ABS - Kleur: Wit - Afmeting paneel: 105 x 12.5 x 53.9 cm (HxBxD) - Maat draadaansluiting: 1/2' - Diameter hoofddouche: 228 mm - Roestvrij stalen doucheslang met dubbel ontgrendelingsslot: 150 cm - Verbindingsslangen voor watertoevoer zijn inbegrepen - Geïntegreerde handdouchehouder - Inclusief mengkraan - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  195.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Sapho Figa 105x12.5 cm met Mengkraan Wit


Douchepaneel Sapho 5Side 155x25 cm Mengkraan Rond Lichtbruin

Kranen/Douchepaneel

Douchepaneel

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Bruin

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590729052975

Kranen/Douchepaneel
  Douchepaneel Sapho 5Side 155x25 cm Mengkraan Rond Lichtbruin De 5Side douchekolom van het merk Sapho heeft een strak design en past daardoor uitstekend in de moderne badkamer. De ABS handdouche heeft een staaf design en zit bevestigd aan een doucheslang van 150 centimeter, de doucheslang is gemaakt van roestvrij staal en heeft een dubbel ontgrendelingsslot. De douchekop heeft een diameter van 30 cm en beschikt over een waterval straal. Het paneel heeft afmeting van 155 x 25 x 9 cm (HxBxD) en is van volledig van acryl met een mooie kokosnoot look afgewerkt. Als laatst heeft deze douchepaneel ook nog een 4 zijstralen voor een lichaamsmassage. Zo kunt u heerlijk genieten tijdens het douchen. De paneel bedieningen zijn onconventioneel aan de zijkant geplaatst, waardoor het hele voorpaneelgebied kan worden gebruikt voor grotere massagestralen. De mengkraan is voorzien van twee knoppen. Met de eerste reguleert u het koudwater temperatuur, terwijl u met de tweede knop het warmwater temperatuur reguleert. Zo kunt u zelf precies de juiste temperatuur bepalen wat prettig aanvoelt. Alle douches en massagestralen voor eenvoudige reiniging van kalkaanslag - kalk kan eenvoudig worden verwijderd uit de sproeiers door ze te vervangen. Specificaties Douchepaneel 155x25 cm Mengkraan Rond Lichtbruin Sapho 5Side: - Merk: Sapho - Serie: 5Side - Materiaal paneelbehuizing: Acryl - Materiaal - handdouche en houder: verchroomd ABS, bestand tegen kalkaanslag - Kleur: Lichtbruin - Afmeting paneel: 155 x 25 x 9 cm (HxBxD) - Complete diepte: 58 cm - Diepte uitloop: 43 cm - Maat draadaansluiting: 1/2' - Diameter hoofddouche: 30 cm - Roestvrij stalen doucheslang met dubbel ontgrendelingsslot: 150 cm - Verbindingsslangen voor watertoevoer zijn inbegrepen - Geïntegreerde handdouchehouder - 4 ronde jets voor lichaamsmassage - Soort kraan: Mengkraan - Minimale waterdruk: 1 bar - Maximale waterdruk: 8 bar - Maximale inlaat watertemperatuur: 80 graden - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  959.00 Euro

  Ga naar Douchepaneel Sapho 5Side 155x25 cm Mengkraan Rond Lichtbruin