sanitair met korting en voordeel : Glijstangsets

Glijstangset Herzbach Living Spa PVD-Coating met Staaf Handdouche Ronde Rozetten Zwart

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Herzbach

Douchegarnituur

Verkrijgbaar in de kleuren : Zwart

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4039139254820

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Glijstangset Herzbach Living Spa PVD-Coating met Staaf Handdouche Ronde Rozetten Zwart De Living Spa glijstangset van het merk Herzbach is gemaakt van hoogwaardig edelstaal en heeft een afwerking in de kleur zwart. Tevens is dit artikel leverbaar in de kleuren koper en messing goud. Deze glijstangset bestaat uit een glijstang met een lengte van 90 cm, een staaf handdouche, twee rozetten, een doucheslang met een lengte van 160 cm en een draaibare handdouchehouder. De doucheslang beschikt over een 1/2''-aansluiting en past zodoende op vrijwel elke thermostatische opbouw kraan. PVD-coating De accessoires uit de Living Spa-serie van het merk Herzbach zijn voorzien van een zogeheten PVD-coating. Dit houdt in dat middels een verdamping een dunne, maar sterke toplaag op het product wordt gecreŽerd. Door het verdampen van een vloeibaar metaal wordt de damp op het product 'geslagen'. Wanneer de damp op het product is beland, ontstaat er een prachtige, gladde laag. Een PVD-coating is, ondanks het feit dat deze flinterdun is, behoorlijk sterk. Zodoende hebben deze artikelen een gegarandeerd lange levensduur! Specificaties Glijstangset Herzbach Living Spa PVD-Coating met Staaf Handdouche Zwart: - Glijstangset - Merk: Herzbach - Serie: Living Spa - Materiaal: edelstaal - Kleur: zwart - Lengte glijstang: 90 cm - Diameter glijstang: 1,8 cm - Staaf handdouche - Draaibare handdouchehouder - Ronde rozetten - Doorstroom: 12 liter per minuut bij 3 bar - Metaalflex doucheslang 1/2'' - Lengte doucheslang: 160 cm

  744.00 Euro

  Ga naar Glijstangset Herzbach Living Spa PVD-Coating met Staaf Handdouche Ronde Rozetten Zwart


Glijstangset Herzbach Living Spa PVD-Coating met Staaf Handdouche Ronde Rozetten Koper

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Herzbach

Douchegarnituur

Verkrijgbaar in de kleuren : Koper

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4039139254813

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Glijstangset Herzbach Living Spa PVD-Coating met Staaf Handdouche Ronde Rozetten Koper De Living Spa glijstangset van het merk Herzbach is gemaakt van hoogwaardig edelstaal en heeft een afwerking in de kleur koper. Tevens is dit artikel leverbaar in de kleuren zwart en messing goud. Deze glijstangset bestaat uit een glijstang met een lengte van 90 cm, een staaf handdouche, twee rozetten, een doucheslang met een lengte van 160 cm en een draaibare handdouchehouder. De doucheslang beschikt over een 1/2''-aansluiting en past zodoende op vrijwel elke thermostatische opbouw kraan. PVD-coating De accessoires uit de Living Spa-serie van het merk Herzbach zijn voorzien van een zogeheten PVD-coating. Dit houdt in dat middels een verdamping een dunne, maar sterke toplaag op het product wordt gecreŽerd. Door het verdampen van een vloeibaar metaal wordt de damp op het product 'geslagen'. Wanneer de damp op het product is beland, ontstaat er een prachtige, gladde laag. Een PVD-coating is, ondanks het feit dat deze flinterdun is, behoorlijk sterk. Zodoende hebben deze artikelen een gegarandeerd lange levensduur! Specificaties Glijstangset Herzbach Living Spa PVD-Coating met Staaf Handdouche Koper: - Glijstangset - Merk: Herzbach - Serie: Living Spa - Materiaal: edelstaal - Kleur: koper - Lengte glijstang: 90 cm - Diameter glijstang: 1,8 cm - Staaf handdouche - Draaibare handdouchehouder - Ronde rozetten - Doorstroom: 12 liter per minuut bij 3 bar - Metaalflex doucheslang 1/2'' - Lengte doucheslang: 160 cm

  744.00 Euro

  Ga naar Glijstangset Herzbach Living Spa PVD-Coating met Staaf Handdouche Ronde Rozetten Koper


Glijstangset Wiesbaden Cadans Luxe Compleet Met Handdouche En Doucheslang Gunmetal

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Wiesbaden

Douchegarnituur

Verkrijgbaar in de kleuren : Gunmetal

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719956089374

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Glijstangset Wiesbaden Cadans Luxe Compleet Met Handdouche En Doucheslang Gunmetal Op zoek naar een design complete glijstangset? Kies dan voor deze beauty! Een glijstang set uitgerust in een fraaie gunmetal kleur is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere elementen in dezelfde kleur creŽert u een badkamer rijk aan design! De glijstangset is volledig afgewerkt in de kleur gunmetal en wordt compleet geleverd met handdouche en doucheslang van 150cm. De handdouche heeft verschillende standen om uw douchemoment zo comfortabel mogelijk te maken. De handdouchehouder is verstelbaar om de handdouche op de juiste hoogte te kunnen instellen. Specificaties Glijstangset Wiesbaden Cadans Luxe Compleet Met Handdouche En Doucheslang Gunmetal: Glijstang set Kleur: Gunmetal Materiaal: Messing Inclusief handdouche met verschillende standen Inclusief 150 cm doucheslang Handdouchehouder te verstellen 2 jaar garantie

  209.00 Euro

  Ga naar Glijstangset Wiesbaden Cadans Luxe Compleet Met Handdouche En Doucheslang Gunmetal


BWS Glijstangset Codos Luxe Compleet Met Handdouche En Doucheslang Gunmetal

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Boss & Wessing

Douchegarnituur

Verkrijgbaar in de kleuren : Gunmetal

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304718154

Douchegarnituur/Glijstangsets
  BWS Glijstangset Codos Luxe Compleet Met Handdouche En Doucheslang Gunmetal De glijstangset heeft een stijlvolle gunmetal afwerking en is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design. Deze design glijstangset is een echte beauty! Deze gunmetal glijstangset is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere gunmetal elementen in uw badkamer creŽert u een badkamer rijk aan design! De glijstangset is volledig afgewerkt in de kleur gunmetal en wordt compleet geleverd met handdouche en doucheslang van 150 cm. De handdouche heeft verschillende standen om zo comfortabel mogelijk te douchen. De handdouchehouder is verstelbaar om de handdouche op de juiste hoogte te kunnen instellen. Let bij het installeren van dit product op voor het oppervlak van de onderdelen. De gunmetal afwerking is krasgevoelig. Als er gereedschap op de onderdelen moet worden gebruikt om te installeren, zorg voor enige bescherming op deze onderdelen voordat u het product aandraait. Specificaties BWS Glijstangset Codos Luxe Compleet Met Handdouche En Doucheslang Gunmetal: Kwaliteit en design Glijstangset Codos Luxe Kleur: Gunmetal Inclusief handdouche met verschillende standen Inclusief 150cm doucheslang Afmetingen glijstang: (b)12.2 cm x (d) 6.6 cm x (h) 75 cm Handdouchehouder te verstellen 2 jaar garantie Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantisch. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "BWS".

  188.00 Euro

  Ga naar BWS Glijstangset Codos Luxe Compleet Met Handdouche En Doucheslang Gunmetal


Glijstangset Herzbach Living Spa PVD-Coating met Staaf Handdouche Ronde Rozetten Messing Goud

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Herzbach

Douchegarnituur

Verkrijgbaar in de kleuren : Messing Goud

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4039139254837

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Glijstangset Herzbach Living Spa PVD-Coating met Staaf Handdouche Ronde Rozetten Messing Goud De Living Spa glijstangset van het merk Herzbach is gemaakt van hoogwaardig edelstaal en heeft een afwerking in de kleur messing goud. Tevens is dit artikel leverbaar in de kleuren koper en zwart. Deze glijstangset bestaat uit een glijstang met een lengte van 90 cm, een staaf handdouche, twee rozetten, een doucheslang met een lengte van 160 cm en een draaibare handdouchehouder. De doucheslang beschikt over een 1/2''-aansluiting en past zodoende op vrijwel elke thermostatische opbouw kraan. PVD-coating De accessoires uit de Living Spa-serie van het merk Herzbach zijn voorzien van een zogeheten PVD-coating. Dit houdt in dat middels een verdamping een dunne, maar sterke toplaag op het product wordt gecreŽerd. Door het verdampen van een vloeibaar metaal wordt de damp op het product 'geslagen'. Wanneer de damp op het product is beland, ontstaat er een prachtige, gladde laag. Een PVD-coating is, ondanks het feit dat deze flinterdun is, behoorlijk sterk. Zodoende hebben deze artikelen een gegarandeerd lange levensduur! Specificaties Glijstangset Herzbach Living Spa PVD-Coating met Staaf Handdouche Messing Goud: - Glijstangset - Merk: Herzbach - Serie: Living Spa - Materiaal: edelstaal - Kleur: messing goud - Lengte glijstang: 90 cm - Diameter glijstang: 1,8 cm - Staaf handdouche - Draaibare handdouchehouder - Ronde rozetten - Doorstroom: 12 liter per minuut bij 3 bar - Metaalflex doucheslang 1/2'' - Lengte doucheslang: 160 cm

  744.00 Euro

  Ga naar Glijstangset Herzbach Living Spa PVD-Coating met Staaf Handdouche Ronde Rozetten Messing Goud


Glijstangset Boss & Wessing Lusso met Staaf Handdouche Mat Zwart

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Boss & Wessing

Douchegarnituur

Verkrijgbaar in de kleuren : Mat Zwart

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304704607

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Glijstangset Boss & Wessing Lusso met Staaf Handdouche Mat Zwart De Lusso glijstangset is van het merk Boss & Wessing en is een uitstekende keus voor in uw doucheruimte. De set bestaat uit een glijstang, een flexibele doucheslang, een staaf handdouche en een handdouchehouder. De elementen uit deze set kennen een afwerking in de populaire kleur mat zwart, waardoor deze glijstangset uitstekend tot recht komt in de moderne badkamer. De artikelen uit deze set zijn vervaardigd uit hoogwaardig messing. Messing heeft als ťťn van de belangrijkste kenmerken dat het uitstekend bestand is tegen vocht en vochtige ruimtes. Zodoende is een lange levensduur van deze glijstangset gegarandeerd! Specificaties Glijstangset Boss & Wessing Lusso met Staaf Handdouche Mat Zwart: Glijstangset Merk: Boss & Wessing Serie: Lusso Materiaal: Messing Kleur: Mat zwart Staaf handdouche Flexibele doucheslang: 150 cm Verstelbare handdouchehouder: Ja Fabrieksgarantie: 2 jaar

  49.95 Euro

  Ga naar Glijstangset Boss & Wessing Lusso met Staaf Handdouche Mat Zwart


Glijstangset Grohe New Tempesta 4 standen met Doucheslang 175 cm Chroom / Wit

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Grohe

Douchegarnituur

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4005176451744

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Glijstangset Grohe New Tempesta 4 standen met Doucheslang 175 cm Chroom / Wit Bent u nog opzoek naar een handige glijstangset? Dan is deze beauty wel iets voor u! Deze ronde chroom met witte doucheset van het merk Grohe is de eyecatcher van uw badkamer! De set wordt geleverd met handdouche beschikt over 4 standen, een glijstang en een douchelang met een lengte van 175 cm. Let op! Het product bevat de handdouche, glijstang en doucheslang. Specificaties Glijstangset Grohe New Tempesta 4 standen met Doucheslang 175 cm Chroom / Wit: Merk: Grohe Serie: New Tempesta Materiaal: ABS kunststof Kleur: Chroom en wit Lengte glijstang: 62 cm Diepte glijstang: 6.1 cm Diameter douchekop: 10 cm Lengte doucheslang: 175 cm Maatdraadaansluiting (inch): 1/2" Aantal functies: 4 Uitvoering: Handdouche Vorm: Rond Inclusief bevestigingsmateriaal: Ja Fabrieksgarantie: 2 jaar

  70.00 Euro

  Ga naar Glijstangset Grohe New Tempesta 4 standen met Doucheslang 175 cm Chroom / Wit


Glijstangset Compleet BWS Lusso Mat Zwart

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Boss & Wessing

Douchegarnituur

Verkrijgbaar in de kleuren : Mat Zwart

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304543886

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Glijstangset Compleet BWS Lusso Mat Zwart Een zwarte glijstang set is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere zwarte elementen creŽert u een badkamer in een prachtige sfeer. De glijstangset is volledig mat zwart en wordt compleet geleverd met handdouche en doucheslang van 150cm. De ronde handdouche heeft 1 stand waardoor u makkelijk de douche kan schoonspoelen. De doucheslang is voorzien van anti-twist en voorkomt draaien. Specificaties Glijstangset Compleet BWS Lusso Mat Zwart: Merk: Boss & Wessing Serie: Lusso Materiaal: Messing Kleur: Mat Zwart Antikalk: Ja 1 handdouche straal Eenvoudige montage Maat draadaansluiting: 1/2" Doucheslang 150 cm Met zeepbakje Exclusief kraan Doucheset bestaat uit een handdouche, douchestang, slang, glijmechanisme en bevestigingsmaterialen Fabrieksgarantie: 2 jaar

  129.95 Euro

  Ga naar Glijstangset Compleet BWS Lusso Mat Zwart


Glijstangset Grohe Tempesta New Cosmopolitan 60 cm Handdouche 2 Standen Chroom/Wit

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Grohe

Douchegarnituur

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4005176451362

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Glijstangset Grohe Tempesta New Cosmopolitan 60 cm Handdouche 2 Standen Chroom/Wit De doucheset is van het merk Grohe heeft een strak design en past daardoor uitstekend in de moderne badkamer. De doucheset is gemaakt van messing in combinatie met abs en is exclusief mengkraan.. (deze zou u nog los erbij moeten aanschaffen) De bevestigingsmaterialen worden wel erbij meegeleverd. De glijstang heeft een lengte van 62 cm, een diepte van 7 cm en is niet verstelbaar. De meegeleverde doucheslang heeft een lengte van 175 cm met een handdouche van 2 standen. Specificaties Glijstangset Grohe Tempesta New Cosmopolitan 60 cm Handdouche 2 Standen Chroom/Wit: Merk: Grohe Serie: New Tempesta Cosmopolitan Lengte glijstang: 62 cm Diepte glijstang: 7 cm Diameter douchekop: 10 cm Materiaal: Messing / abs Kleur: Chroom / wit Maat draadaansluiting (inch): 1/2" Keramische schakelklep: Ja Lengte doucheslang: 175 cm Aantal standen douchekop: 2 Inclusief bevestigingsmaterialen: Ja Set is inclusief douchestang, handdouchehouder en douchekop Fabrieksgarantie: 2 jaar

  66.95 Euro

  Ga naar Glijstangset Grohe Tempesta New Cosmopolitan 60 cm Handdouche 2 Standen Chroom/Wit


Tres Glijstangset Minimal met handdouche 134629 Chroom

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Tres

Douchegarnituur

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8429546425658

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Tres is Europa's grootste kranenfabrikant, gevestigd in Spanje. Tres staat al jaren garant voor kwaliteit en design. De gunstige prijs/kwaliteitverhouding zorgt voor 100% tevredenheidsgarantie. Tres levert 5 jaar garantie op alle opbouw kranen en 2 jaar op inbouwdelen. De kranen zijn uit hoogwaardig messing gemaakt en beschikken allemaal over keramische schijven. Met de serie MINIMAL hebben ze een nieuwe trend gezet voor de juiste sfeer in uw badkamer of keuken. Inclusief doucheslang Inclusief handdouche Sfeerbeeld Design Serie MINIMAL Kleur Chroom Merk Tres Lengte Stang 900 Artikelnummer 134629 Fabrieksartikelnummer 134629 EAN 8429546425658

  133.95 Euro

  Ga naar Tres Glijstangset Minimal met handdouche 134629 Chroom


Cuadro-Mini Tres Glijstangset met handdouche 134512 Chroom

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Tres

Douchegarnituur

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8429546425603

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Tres is Europa's grootste kranenfabrikant, gevestigd in Spanje. Tres staat al jaren garant voor kwaliteit en design. De gunstige prijs/kwaliteitverhouding zorgt voor 100% tevredenheidsgarantie. Tres levert 5 jaar garantie op alle opbouw kranen en 2 jaar op inbouwdelen. De kranen zijn uit hoogwaardig messing gemaakt en beschikken allemaal over keramische schijven. Met de serie Cuadro hebben ze een nieuwe trend gezet voor de juiste sfeer in uw badkamer of keuken. Merk Tres Kleur Chroom Serie Cuadro Sfeerbeeld Design Inclusief handdouche Inclusief doucheslang Lengte Stang 600 Artikelnummer 134512 Fabrieksartikelnummer 134512 EAN 8429546425603

  101.49 Euro

  Ga naar Cuadro-Mini Tres Glijstangset met handdouche 134512 Chroom


Tres Glijstangset Massage set 06192801 Chroom

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Tres

Douchegarnituur

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8429546431079

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Tres is Europa's grootste kranenfabrikant, gevestigd in Spanje. Tres staat al jaren garant voor kwaliteit en design. De gunstige prijs/kwaliteitverhouding zorgt voor 100% tevredenheidsgarantie. Tres levert 5 jaar garantie op alle opbouw kranen en 2 jaar op inbouwdelen. De kranen zijn uit hoogwaardig messing gemaakt en beschikken allemaal over keramische schijven. Met de serie hebben ze een nieuwe trend gezet voor de juiste sfeer in uw badkamer of keuken. Merk Tres Inclusief doucheslang Inclusief handdouche Kleur Chroom Lengte Stang 900 Artikelnummer 6192801 Fabrieksartikelnummer 6192801 EAN 8429546431079

  112.17 Euro

  Ga naar Tres Glijstangset Massage set 06192801 Chroom


Cisal Glijstangset met handdouche 60cm rvs DS0100502A

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Cisal

Douchegarnituur

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304006657

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Cisal is een kranenfabriek, gevestigd in Italie. Cisal staat al jaren garant voor kwaliteit en design. De unieke modellen die zij op de markt hebben zorgen voor specialiteit en diversiteit. Cisal levert 5 jaar garantie op alle kranen. De kranen zijn uit hoogwaardig messing gemaakt en beschikken allemaal over keramische schijven. Lengte Stang 600 Sfeerbeeld Modern Inclusief doucheslang Inclusief handdouche Serie Less Merk Cisal Kleur RVS Artikelnummer DS0100502A Fabrieksartikelnummer DS0100502A

  285.32 Euro

  Ga naar Cisal Glijstangset met handdouche 60cm rvs DS0100502A


Tres Glijstangset Loft 03463701 Chroom

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Tres

Douchegarnituur

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8429546431055

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Tres is Europa's grootste kranenfabrikant, gevestigd in Spanje. Tres staat al jaren garant voor kwaliteit en design. De gunstige prijs/kwaliteitverhouding zorgt voor 100% tevredenheidsgarantie. Tres levert 5 jaar garantie op alle opbouw kranen en 2 jaar op inbouwdelen. De kranen zijn uit hoogwaardig messing gemaakt en beschikken allemaal over keramische schijven. Met de serie Loft hebben ze een nieuwe trend gezet voor de juiste sfeer in uw badkamer of keuken. Merk Tres Kleur Chroom Bevestiging Muur Serie Loft Lengte Stang 820 mm Inclusief handdouche Inclusief doucheslang Sfeerbeeld Design Artikelnummer 3463701 Fabrieksartikelnummer 3463701 EAN 8429546431055

  81.95 Euro

  Ga naar Tres Glijstangset Loft 03463701 Chroom


Tres Glijstangset Project met handdouche 134527 Chroom

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Tres

Douchegarnituur

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8429546425634

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Tres is Europa's grootste kranenfabrikant, gevestigd in Spanje. Tres staat al jaren garant voor kwaliteit en design. De gunstige prijs/kwaliteitverhouding zorgt voor 100% tevredenheidsgarantie. Tres levert 5 jaar garantie op alle opbouw kranen en 2 jaar op inbouwdelen. De kranen zijn uit hoogwaardig messing gemaakt en beschikken allemaal over keramische schijven. Met de serie Project hebben ze een nieuwe trend gezet voor de juiste sfeer in uw badkamer of keuken. Serie Project Kleur Chroom Merk Tres Inclusief doucheslang Inclusief handdouche Sfeerbeeld Design Lengte Stang 900 Artikelnummer 134527 Fabrieksartikelnummer 134527 EAN 8429546425634

  136.13 Euro

  Ga naar Tres Glijstangset Project met handdouche 134527 Chroom


Glijstangset Amice Hotbath Mate Klassiek Compleet Chroom

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Hotbath

Douchegarnituur

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719638612883

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Glijstangset Amice Hotbath Mate Klassiek Compleet Chroom De Amice glijstangset van het merk Hotbath is een mooie eigentijdse set compleet voorzien van glijstang, handdouchehouder en handdouche met doucheslang. De glijstang heeft een lengte van 60.5 cm. De H.o.H. is een vaste maat van 54.5 cm en mooi afgedekt met rozetten. Door zijn klassieke uiterlijk past deze glijstang perfect bij de kranen van de Amice serie. De glijstangset is volledig van verchroomd messing gemaakt. De kop van de handdouche heeft een diameter van 7.5 cm. Dit past helemaal in de klassiek sfeer. Net zoals de greep. De greep is wat dikker witte gemaakt voor een nog mooier finishing touch. De handdouche houder is te verstellen met de mooie kruisgreep aan de zijkant van de glijstang. Specificaties Glijstangset Amice Hotbath Mate Klassiek Compleet Chroom: Merk: Hotbath Serie: Amice Materiaal: Messing Kleur: Chroom Lengte glijstang: 60.5 cm Dikte buis: 1.8 cm Diameter rozetten: 6 cm Diepte: 7.5 cm Diameter handdouche: 7.5 cm Vorm: Rond Fabrieksgarantie: 5 jaar

  239.00 Euro

  Ga naar Glijstangset Amice Hotbath Mate Klassiek Compleet Chroom


Glijstangset Best Design Best Rond

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Best Design

Douchegarnituur

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8718274530889

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Glijstangset Best Design Best Rond Wilt u graag uw oude glijstang set vervangen? Vervang hem dan met de Glijstangset Best Design Best Rond. De glijstang heeft rond uiteinde die u na het bevestigen netjes kan afsluiten. U ziet op die manier de schroef niet zitten en roestvorming wordt hierdoor alleen maar verkleind. De glijstang van Best Design is 60cm, vast model. De set is verder voorzien van een mooie 8 cm ronde handdouche van kunststof en een bijpassende doucheslang van 150 centimeter. De doucheslang is voorzien van Anti Twist en heeft een aansluiting van 1/2" x 1/2" aansluiting.

  38.90 Euro

  Ga naar Glijstangset Best Design Best Rond


Cadans luxe glijstangset compleet RVS LOOK

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Boss & Wessing

Douchegarnituur

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8718503678085

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Cadans luxe glijstangset compleet RVS look Complete glijstangset van het serie Cadans staan garant voor kwaliteit en design. Eenvoudig te monteren met het meegeleverde bevestigingsmateriaal. Dit model is voorzien van een waterbesparend systeem. Het design zorgt voor een mooie uitstraling in uw badkamer.† Specificaties: - Glijstang rvs look - Verstelbare handdouche - Doucheslang - inclusief bevestigingsmateriaal - waterbesparend

  109.00 Euro

  Ga naar Cadans luxe glijstangset compleet RVS LOOK


Cisal Handdoucheset incl. Glijstang 110cm rvs DS0100522A

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Cisal

Douchegarnituur

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304006633

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Cisal is een kranenfabriek, gevestigd in Italie. Cisal staat al jaren garant voor kwaliteit en design. De unieke modellen die zij op de markt hebben zorgen voor specialiteit en diversiteit. Cisal levert 5 jaar garantie op alle kranen. De kranen zijn uit hoogwaardig messing gemaakt en beschikken allemaal over keramische schijven. Merk Cisal Inclusief doucheslang Inclusief handdouche Sfeerbeeld Modern Kleur RVS Lengte Stang 110 Artikelnummer DS0100522A Fabrieksartikelnummer DS0100522A

  447.60 Euro

  Ga naar Cisal Handdoucheset incl. Glijstang 110cm rvs DS0100522A


Tres Glijstangset Massage PLUS set 134923 Chroom

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Tres

Douchegarnituur

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8429546027586

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Tres is Europa's grootste kranenfabrikant, gevestigd in Spanje. Tres staat al jaren garant voor kwaliteit en design. De gunstige prijs/kwaliteitverhouding zorgt voor 100% tevredenheidsgarantie. Tres levert 5 jaar garantie op alle opbouw kranen en 2 jaar op inbouwdelen. De kranen zijn uit hoogwaardig messing gemaakt en beschikken allemaal over keramische schijven. Met de serie hebben ze een nieuwe trend gezet voor de juiste sfeer in uw badkamer of keuken. Kleur Chroom Inclusief handdouche Inclusief doucheslang Merk Tres Lengte Stang 580 Artikelnummer 134923 Fabrieksartikelnummer 134923 EAN 8429546027586

  98.55 Euro

  Ga naar Tres Glijstangset Massage PLUS set 134923 Chroom


Huber Kiruna Glijstangset met handdouche 6213HCR

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Huber

Douchegarnituur

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304137924

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Huber is een van de bekendste merken in de sanitair branche, gevestigd in Italie. Huber staat al jaren garant voor kwaliteit en design. De unieke modellen die zij op de markt hebben zorgen voor specialiteit en diversiteit. Huber levert 5 jaar garantie op alle kranen. De kranen zijn uit hoogwaardig messing gemaakt en beschikken allemaal over keramische schijven. Met de serie KIRUNA hebben ze een nieuwe trend gezet voor de juiste sfeer in uw badkamer of keuken. Sfeerbeeld Modern Merk Huber Serie KIRUNA Lengte Stang 800 Inclusief handdouche Inclusief doucheslang Kleur Chroom Artikelnummer 6213HCR Fabrieksartikelnummer 6213HCR

  171.84 Euro

  Ga naar Huber Kiruna Glijstangset met handdouche 6213HCR


Creavit Uranus Douchezuil

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Creavit

Douchegarnituur

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304000938

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Creavit Uranus Douchezuil Deze douchezuil is van het merk Creavit en komt uit de Uranus serie wat bekend staat om zijn kwaliteit, design en prijs. De Uranus is voorzien van een ronde regendouchekop en handdouche. De douchezuil is messing verchroomd en met de juiste behandeling behoud het jarenlang zijn glans. Door het ontwerp van de douchezuil kunt u in de badkamer makkelijke combineren met bijvoorbeeld een thermostaatkraan.† Specificaties: - Design - Grote douchekop - Messing verchroomd

  69.95 Euro

  Ga naar Creavit Uranus Douchezuil


Glijstangset Best Design New-Jax Staaf Handdouche Verchroomd Metaal

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Best Design

Douchegarnituur

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8718274530902

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Glijstangset Best Design New-Jax Staaf Handdouche Verchroomd Metaal Deze glijstangset van het merk Best Design behoort tot de 'New-Jax' serie en is een fraaie toevoeging aan de doucheruimte in uw badkamer. De glijstangset heeft een lengte van 60 cm en is voorzien van een handdouche. Deze handdouche is gemaakt in de vorm van een staaf die een uitloop met gaatjes heeft. De bijbehorende doucheslang heeft een lengte van 150 cm en is voorzien van een zogeheten 'anti-twist': de anti-twist zorgt ervoor dat de slang niet in de knoop zal raken. Specificaties: - Merk: Best Design - Serie: New-Jax - Kleur: chroom - Materiaal: metaal - Lengte glijstang: 60 cm - Inclusief metalen handdouche - Inclusief metalen doucheslang (150 cm) - Slang voorzien van anti-twist - 1/2'' inch-aansluiting

  97.50 Euro

  Ga naar Glijstangset Best Design New-Jax Staaf Handdouche Verchroomd Metaal


Glijstangset Cringo Hotbath Mate Compleet Handdouche 2-standen Met Doucheslang 150 cm Chroom

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Hotbath

Douchegarnituur

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719638612890

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Glijstangset Cringo Hotbath Mate Compleet Handdouche 2-standen Met Doucheslang 150 cm Chroom De Gringo glijstangset van het merk Hotbath is een mooie stijlvolle set compleet voorzien van glijstang, handdouchehouder en handdouche met doucheslang. De glijstang heeft een lengte van 90 cm. De bovenste wandsteun is verstelbaar waardoor u hem op reeds bestaande boorgaten kunt monteren. Door zijn eenvoudige uiterlijk past deze glijstang perfect bij de kranen van de Gringo serie. De glijstangset is volledig van verchroomd messing gemaakt. De kop van de handdouche heeft een diameter van 10 cm en beschikt over 2 straal standen. Dit past helemaal in de stijlvolle sfeer. 'Terug naar de basis' Gringo is een strakke kraan die in bijna elke badkamer goed tot z'n recht komt. De kraan wordt gekenmerkt door een tijdloze uitstraling en een hoge mate van gebruiksgemak. Het is een kraan zonder poespas, maar met de kwaliteit die van je Hotbath mag verwachten. Kortom, een kraan die zorgt voor jarenlang zorgeloos plezier in de badkamer. Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie van producten van Hotbath volledig in ItaliŽ plaats. Simpelweg omdat Hotbath van mening is dat daar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. De producten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijn metaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen. Specificaties Glijstangset Hotbath Gringo Compleet Handdouche 2-standen Chroom: Merk: Hotbath Serie: Gringo Materiaal: Messing Kleur: Chroom Lengte glijstang: 90 cm Diepte glijstang: 6.6 cm Dikte buis: 2.5 cm Diameter handdouche: 10 cm Aantal standen: 2 Kraan montagewijze: Opbouw Vorm: Rond Inclusief handdouche en doucheslang Lengte doucheslang: 150 cm Verstelbare wandsteun: Ja Fabrieksgarantie: 5 jaar Fabrieksgarantie keramisch binnenwerk: 10 jaar

  135.00 Euro

  Ga naar Glijstangset Cringo Hotbath Mate Compleet Handdouche 2-standen Met Doucheslang 150 cm Chroom


Complete Glijstangset Hotbath Mate 75,5 cm Met Handdouche Met 3 Standen En Doucheslang 150 cm

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Hotbath

Douchegarnituur

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719638612906

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Complete Glijstangset Hotbath Mate 75,5 cm Met Handdouche Met 3 Standen En Doucheslang 150 cm Deze stijlvolle glijstangset van Hotbath Mate is de complete set voor uw douche. Deze set bevat een glijstang, doucheslang en handdouche. De set is gemaakt van messing en afgewerkt in chroom. De glijstang is 75 cm hoog en heeft een diameter van 1,8 cm. De steekmaat is 62.†Door de speciale vernis coating laag brengt dit tot een mooi eindresultaat. De bijbehorende flexibele doucheslang is 150 cm en gemaakt van PVC. De buitenkant van de slang is glad en uiteinde van deze loopt schuin toe, zodat hij perfect in de houder van de glijstang past.†Deze doucheslang past op alle handdouches met een 1/2"-aansluiting. De handdouche heeft 3 verschillende standen en is gemaakt van ABS Kunststof.†ABS kunststof is een vormvast materiaal, licht maar hard en slagvast. De handdouche heeft een diameter met 13 centimeter en 3 unieke standen waardoor voor iedereen een gewenste straal mogelijk is. De 3 standen zijn: volle straal, massage straal en bruisstraal. Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie van producten van Hotbath volledig in ItaliŽ plaats. Simpelweg omdat Hotbath van mening is dat daar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijn metaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen. Hotbath geeft u 5 jaar garantie op de glijstangset. Specificaties Complete Glijstangset Hotbath Mate 75,5 cm Met Handdouche Met 3 Standen En Doucheslang 150 cm: Merk: Hotbath Serie: Mate Lengte: 8.5 cm Breedte: 4 cm Hoogte: 75.5 cm Materiaal: Messing, ABS, PVC Kleur: Chroom Garantie: 5 jaar garantie Standen Handdouche:†volle straal, massage straal en bruisstraal Lengte doucheslang: 150 cm lang

  245.00 Euro

  Ga naar Complete Glijstangset Hotbath Mate 75,5 cm Met Handdouche Met 3 Standen En Doucheslang 150 cm


Huber Croisette Glijstangcombinatie Chroom 6207HCR

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Huber

Douchegarnituur

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304137887

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Huber is een van de bekendste merken in de sanitair branche, gevestigd in Italie. Huber staat al jaren garant voor kwaliteit en design. De unieke modellen die zij op de markt hebben zorgen voor specialiteit en diversiteit. Huber levert 5 jaar garantie op alle kranen. De kranen zijn uit hoogwaardig messing gemaakt en beschikken allemaal over keramische schijven. Met de serie Croisette hebben ze een nieuwe trend gezet voor de juiste sfeer in uw badkamer of keuken. Merk Huber Serie Croisette Kleur Chroom Hoogte 550 mm Sfeerbeeld Nostalgisch Artikelnummer 6207HCR Fabrieksartikelnummer 6207HCR

  159.00 Euro

  Ga naar Huber Croisette Glijstangcombinatie Chroom 6207HCR


Huber Suite Glijstangset met handdouche 6217HNS

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Huber

Douchegarnituur

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304016656

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Huber is een van de bekendste merken in de sanitair branche, gevestigd in Italie. Huber staat al jaren garant voor kwaliteit en design. De unieke modellen die zij op de markt hebben zorgen voor specialiteit en diversiteit. Huber levert 5 jaar garantie op alle kranen. De kranen zijn uit hoogwaardig messing gemaakt en beschikken allemaal over keramische schijven. Met de serie Suite hebben ze een nieuwe trend gezet voor de juiste sfeer in uw badkamer of keuken. Sfeerbeeld Comfort Merk Huber Serie Suite Lengte Stang 800 Inclusief handdouche Inclusief doucheslang Kleur RVS Artikelnummer 6217HNS Fabrieksartikelnummer 6217HNS

  268.44 Euro

  Ga naar Huber Suite Glijstangset met handdouche 6217HNS


Huber Croisette Glijstangcombinatie Brons 6207HBA

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Huber

Douchegarnituur

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304137863

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Huber is een van de bekendste merken in de sanitair branche, gevestigd in Italie. Huber staat al jaren garant voor kwaliteit en design. De unieke modellen die zij op de markt hebben zorgen voor specialiteit en diversiteit. Huber levert 5 jaar garantie op alle kranen. De kranen zijn uit hoogwaardig messing gemaakt en beschikken allemaal over keramische schijven. Met de serie Croisette hebben ze een nieuwe trend gezet voor de juiste sfeer in uw badkamer of keuken. Serie Croisette Hoogte 550 mm Merk Huber Kleur Brons Sfeerbeeld Nostalgisch Artikelnummer 6207HBA Fabrieksartikelnummer 6207HBA

  275.00 Euro

  Ga naar Huber Croisette Glijstangcombinatie Brons 6207HBA


Cuadro Tres Glijstang 107935

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Tres

Douchegarnituur

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8429546415567

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Tres is Europa's grootste kranenfabrikant, gevestigd in Spanje. Tres staat al jaren garant voor kwaliteit en design. De gunstige prijs/kwaliteitverhouding zorgt voor 100% tevredenheidsgarantie. Tres levert 5 jaar garantie op alle opbouw kranen en 2 jaar op inbouwdelen. De kranen zijn uit hoogwaardig messing gemaakt en beschikken allemaal over keramische schijven. Met de serie Cuadro hebben ze een nieuwe trend gezet voor de juiste sfeer in uw badkamer of keuken. Merk Tres Kleur Chroom Serie Cuadro Sfeerbeeld Design Lengte Stang 900 Inclusief handdouche Inclusief doucheslang Artikelnummer 107935 Fabrieksartikelnummer 107935 EAN 8429546415567

  132.86 Euro

  Ga naar Cuadro Tres Glijstang 107935


Huber Croisette Glijstangcombinatie Goud 6207HAG

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Huber

Douchegarnituur

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304137856

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Huber is een van de bekendste merken in de sanitair branche, gevestigd in Italie. Huber staat al jaren garant voor kwaliteit en design. De unieke modellen die zij op de markt hebben zorgen voor specialiteit en diversiteit. Huber levert 5 jaar garantie op alle kranen. De kranen zijn uit hoogwaardig messing gemaakt en beschikken allemaal over keramische schijven. Met de serie Croisette hebben ze een nieuwe trend gezet voor de juiste sfeer in uw badkamer of keuken. Merk Huber Hoogte 550 mm Serie Croisette Sfeerbeeld Nostalgisch Kleur Goud Artikelnummer 6207HAG Fabrieksartikelnummer 6207HAG

  294.00 Euro

  Ga naar Huber Croisette Glijstangcombinatie Goud 6207HAG


Tres Clasic-Tres Glijstangset 02421301 Chroom

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Tres

Douchegarnituur

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8429546429861

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Tres is Europa?s grootste kranenfabrikant, gevestigd in Spanje. Tres staat al jaren garant voor kwaliteit en design. De gunstige prijs/kwaliteitverhouding zorgt voor 100% tevredenheidsgarantie. Tres levert 5 jaar garantie op alle opbouw kranen en 2 jaar op inbouwdelen. De kranen zijn uit hoogwaardig messing gemaakt en beschikken allemaal over keramische schijven. Met de serie Clasic-Tres, Retro hebben ze een nieuwe trend gezet voor de juiste sfeer in uw badkamer of keuken. Sfeerbeeld Klassiek Inclusief doucheslang Inclusief handdouche Bevestiging Muur Kleur Chroom Serie Clasic-Tres Merk Tres Inclusief hoofddouche Diameter hoofddouche 260 mm mm Serie Retr

  422.53 Euro

  Ga naar Tres Clasic-Tres Glijstangset 02421301 Chroom


Huber Kiruna Glijstangset met handdouche 6213HNS

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Huber

Douchegarnituur

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304137931

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Huber is een van de bekendste merken in de sanitair branche, gevestigd in Italie. Huber staat al jaren garant voor kwaliteit en design. De unieke modellen die zij op de markt hebben zorgen voor specialiteit en diversiteit. Huber levert 5 jaar garantie op alle kranen. De kranen zijn uit hoogwaardig messing gemaakt en beschikken allemaal over keramische schijven. Met de serie KIRUNA hebben ze een nieuwe trend gezet voor de juiste sfeer in uw badkamer of keuken. Sfeerbeeld Modern Merk Huber Serie KIRUNA Lengte Stang 800 Inclusief handdouche Inclusief doucheslang Kleur RVS Artikelnummer 6213HNS Fabrieksartikelnummer 6213HNS

  243.02 Euro

  Ga naar Huber Kiruna Glijstangset met handdouche 6213HNS


Tres Glijstangset Antikalk LOFT set 03433601 Chroom

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Tres

Douchegarnituur

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8429546431093

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Tres is Europa's grootste kranenfabrikant, gevestigd in Spanje. Tres staat al jaren garant voor kwaliteit en design. De gunstige prijs/kwaliteitverhouding zorgt voor 100% tevredenheidsgarantie. Tres levert 5 jaar garantie op alle opbouw kranen en 2 jaar op inbouwdelen. De kranen zijn uit hoogwaardig messing gemaakt en beschikken allemaal over keramische schijven. Met de serie hebben ze een nieuwe trend gezet voor de juiste sfeer in uw badkamer of keuken. Merk Tres Kleur Chroom Inclusief handdouche Inclusief doucheslang Lengte Stang 820 Artikelnummer 3433601 Fabrieksartikelnummer 3433601 EAN 8429546431093

  135.04 Euro

  Ga naar Tres Glijstangset Antikalk LOFT set 03433601 Chroom


Cisal Handdoucheset incl. Glijstang 110cm DS01005221

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Cisal

Douchegarnituur

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8015477318994

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Cisal is een kranenfabriek, gevestigd in Italie. Cisal staat al jaren garant voor kwaliteit en design. De unieke modellen die zij op de markt hebben zorgen voor specialiteit en diversiteit. Cisal levert 5 jaar garantie op alle kranen. De kranen zijn uit hoogwaardig messing gemaakt en beschikken allemaal over keramische schijven. Merk Cisal Kleur Chroom Sfeerbeeld Modern Inclusief handdouche Inclusief doucheslang Lengte Stang 110 Artikelnummer DS01005221 Fabrieksartikelnummer DS01005221

  286.13 Euro

  Ga naar Cisal Handdoucheset incl. Glijstang 110cm DS01005221


Huber Suite Glijstangset met handdouche 6217H

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Huber

Douchegarnituur

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304016663

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Huber is een van de bekendste merken in de sanitair branche, gevestigd in Italie. Huber staat al jaren garant voor kwaliteit en design. De unieke modellen die zij op de markt hebben zorgen voor specialiteit en diversiteit. Huber levert 5 jaar garantie op alle kranen. De kranen zijn uit hoogwaardig messing gemaakt en beschikken allemaal over keramische schijven. Met de serie Suite hebben ze een nieuwe trend gezet voor de juiste sfeer in uw badkamer of keuken. Sfeerbeeld Comfort Merk Huber Serie Suite Kleur Chroom Lengte Stang 800 Inclusief handdouche Inclusief doucheslang Artikelnummer 6217HCR Fabrieksartikelnummer 6217HCR

  188.11 Euro

  Ga naar Huber Suite Glijstangset met handdouche 6217H


Tres Glijstangset Project met handdouche 134526 Chroom

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Tres

Douchegarnituur

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8429546425627

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Tres is Europa's grootste kranenfabrikant, gevestigd in Spanje. Tres staat al jaren garant voor kwaliteit en design. De gunstige prijs/kwaliteitverhouding zorgt voor 100% tevredenheidsgarantie. Tres levert 5 jaar garantie op alle opbouw kranen en 2 jaar op inbouwdelen. De kranen zijn uit hoogwaardig messing gemaakt en beschikken allemaal over keramische schijven. Met de serie Project hebben ze een nieuwe trend gezet voor de juiste sfeer in uw badkamer of keuken. Sfeerbeeld Design Inclusief handdouche Inclusief doucheslang Merk Tres Kleur Chroom Lengte Stang 600 Serie Project Artikelnummer 134526 Fabrieksartikelnummer 134526 EAN 8429546425627

  101.49 Euro

  Ga naar Tres Glijstangset Project met handdouche 134526 Chroom


Cuadro Exclusive Glijstangset 6.07.934 Zwart-Chroom

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Tres

Douchegarnituur

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8429546421780

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Tres is Europa's grootste kranenfabrikant, gevestigd in Spanje. Tres staat al jaren garant voor kwaliteit en design. De gunstige prijs/kwaliteitverhouding zorgt voor 100% tevredenheidsgarantie. Tres levert 5 jaar garantie op alle opbouw kranen en 2 jaar op inbouwdelen. De kranen zijn uit hoogwaardig messing gemaakt en beschikken allemaal over keramische schijven. Met de serie Cuadro Exclusive hebben ze een nieuwe trend gezet voor de juiste sfeer in uw badkamer of keuken. Merk Tres Serie Cuadro Exclusive Sfeerbeeld Design Kleur Zwart/chroom Lengte Stang 900 Inclusief handdouche Inclusief doucheslang Artikelnummer 607934 Fabrieksartikelnummer 607934 EAN 8429546421780

  306.01 Euro

  Ga naar Cuadro Exclusive Glijstangset 6.07.934 Zwart-Chroom


Huber Kiruna Glijstangcombinatie 6213CR

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Huber

Douchegarnituur

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304137917

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Huber is een van de bekendste merken in de sanitair branche, gevestigd in Italie. Huber staat al jaren garant voor kwaliteit en design. De unieke modellen die zij op de markt hebben zorgen voor specialiteit en diversiteit. Huber levert 5 jaar garantie op alle kranen. De kranen zijn uit hoogwaardig messing gemaakt en beschikken allemaal over keramische schijven. Met de serie hebben ze een nieuwe trend gezet voor de juiste sfeer in uw badkamer of keuken. Merk Huber Artikelnummer 6213CR Fabrieksartikelnummer 6213CR

  243.34 Euro

  Ga naar Huber Kiruna Glijstangcombinatie 6213CR


Cuadro Exclusive Glijstangset 4.07.934 Wit-Chroom

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Tres

Douchegarnituur

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8429546421711

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Tres is Europa's grootste kranenfabrikant, gevestigd in Spanje. Tres staat al jaren garant voor kwaliteit en design. De gunstige prijs/kwaliteitverhouding zorgt voor 100% tevredenheidsgarantie. Tres levert 5 jaar garantie op alle opbouw kranen en 2 jaar op inbouwdelen. De kranen zijn uit hoogwaardig messing gemaakt en beschikken allemaal over keramische schijven. Met de serie Cuadro Exclusive hebben ze een nieuwe trend gezet voor de juiste sfeer in uw badkamer of keuken. Merk Tres Serie Cuadro Exclusive Sfeerbeeld Design Kleur Wit-Chroom Lengte Stang 900 Inclusief handdouche Inclusief doucheslang Artikelnummer 407934 Fabrieksartikelnummer 407934 EAN 8429546421711

  306.01 Euro

  Ga naar Cuadro Exclusive Glijstangset 4.07.934 Wit-Chroom


Retro Tres Glijstang 53473201 Brons

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Tres

Douchegarnituur

Verkrijgbaar in de kleuren : Brons

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8429546377674

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Tres is Europa?s grootste kranenfabrikant, gevestigd in Spanje. Tres staat al jaren garant voor kwaliteit en design. De gunstige prijs/kwaliteitverhouding zorgt voor 100% tevredenheidsgarantie. Tres levert 5 jaar garantie op alle opbouw kranen en 2 jaar op inbouwdelen. De kranen zijn uit hoogwaardig messing gemaakt en beschikken allemaal over keramische schijven. Met de serie Retro hebben ze een nieuwe trend gezet voor de juiste sfeer in uw badkamer of keuken. Sfeerbeeld Nostalgisch Inclusief doucheslang Inclusief handdouche Lengte Stang 550 Serie Retr

  302.74 Euro

  Ga naar Retro Tres Glijstang 53473201 Brons


Tres Cuadro Antikalk doucheset CUADRO 107476 Chroom

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Tres

Douchegarnituur

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8429546427737

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Tres is Europa's grootste kranenfabrikant, gevestigd in Spanje. Tres staat al jaren garant voor kwaliteit en design. De gunstige prijs/kwaliteitverhouding zorgt voor 100% tevredenheidsgarantie. Tres levert 5 jaar garantie op alle opbouw kranen en 2 jaar op inbouwdelen. De kranen zijn uit hoogwaardig messing gemaakt en beschikken allemaal over keramische schijven. Met de serie Cuadro hebben ze een nieuwe trend gezet voor de juiste sfeer in uw badkamer of keuken. Serie Cuadro Inclusief doucheslang Inclusief handdouche Kleur Chroom Merk Tres Lengte Stang 1022 Artikelnummer 107476 Fabrieksartikelnummer 107476 EAN 8429546427737

  355.01 Euro

  Ga naar Tres Cuadro Antikalk doucheset CUADRO 107476 Chroom


Huber Croisette Glijstangcombinatie RVS 6207HNS

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Huber

Douchegarnituur

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304137894

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Huber is een van de bekendste merken in de sanitair branche, gevestigd in Italie. Huber staat al jaren garant voor kwaliteit en design. De unieke modellen die zij op de markt hebben zorgen voor specialiteit en diversiteit. Huber levert 5 jaar garantie op alle kranen. De kranen zijn uit hoogwaardig messing gemaakt en beschikken allemaal over keramische schijven. Met de serie Croisette hebben ze een nieuwe trend gezet voor de juiste sfeer in uw badkamer of keuken. Merk Huber Hoogte 550 mm Serie Croisette Kleur RVS Sfeerbeeld Nostalgisch Artikelnummer 6207HNS Fabrieksartikelnummer 6207HNS

  275.00 Euro

  Ga naar Huber Croisette Glijstangcombinatie RVS 6207HNS


Glijstangset Best Design S-Shower Rond Chroom

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Best Design

Douchegarnituur

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8718274530834

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Glijstangset Best Design S-Shower Rond Chroom Wilt u graag uw oude glijstang set vervangen? Vervang hem dan met de Glijstangset Best Design S-Shower Rond Chroom. De glijstang heeft rond uiteinde die u na het bevestigen netjes kan afsluiten. U ziet op die manier de schroef niet zitten en roestvorming wordt hierdoor alleen maar verkleind. De glijstang van Best Design is 60cm, vast model. De set is verder voorzien van een mooie 12 cm ronde handdouche van kunststof en een bijpassende doucheslang van 150 centimeter. De doucheslang is voorzien van Anti Twist en heeft een aansluiting van 1/2" x 1/2" aansluiting. Specificaties van de Best Design glijstangset - Glijstang Hawk 60 cm - Handdouche S-shower kunststof - Handdouche heeft 5 standen - Doucheslang 150 cm - Doucheslang heeft Anti Twist - Slang: 1/2" x 1/2" aansluiting

  57.10 Euro

  Ga naar Glijstangset Best Design S-Shower Rond Chroom


Complete Glijstangset Hotbath Mate 90 cm ABS Met Handdouche Met 3 Standen En Doucheslang 150 cm Chroom

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Hotbath

Douchegarnituur

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8718924087756

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Complete Glijstangset Hotbath Mate 90 cm ABS Met Handdouche Met 3 Standen En Doucheslang 150 cm Chroom Deze stijlvolle glijstangset van Hotbath Mate is de complete set voor uw douche. Deze set bevat een glijstang, doucheslang en handdouche. De set is gemaakt van ABS en afgewerkt in chroom. De glijstang is 90 cm hoog en heeft een diameter van 2 cm. Door de speciale vernis coating laag brengt dit tot een mooi eindresultaat. De bijbehorende flexibele doucheslang is 150 cm en gemaakt van PVC. De buitenkant van de slang is glad en uiteinde van deze loopt schuin toe, zodat hij perfect in de houder van de glijstang past. Deze doucheslang past op alle handdouches met een 1/2"-aansluiting. De handdouche heeft 3 verschillende standen en is gemaakt van ABS Kunststof. ABS kunststof is een vormvast materiaal, licht maar hard en slagvast. De handdouche heeft een diameter met 13 centimeter en 3 unieke standen waardoor voor iedereen een gewenste straal mogelijk is. De 3 standen zijn: volle straal, massage straal en bruisstraal. Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie van producten van Hotbath volledig in ItaliŽ plaats. Simpelweg omdat Hotbath van mening is dat daar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijn metaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen. Hotbath geeft u 5 jaar garantie op de glijstangset. Specificaties Complete Glijstangset Hotbath Mate 90 cm ABS Met Handdouche Met 3 Standen En Doucheslang 150 cm Chroom: Merk: Hotbath Serie: Mate Lengte: 6.8 cm Breedte: 6 cm Hoogte: 90 cm Materiaal: ABS, PVC Kleur: Chroom Garantie: 5 jaar garantie Standen Handdouche: volle straal, massage straal en bruisstraal Lengte doucheslang: 150 cm lang

  195.00 Euro

  Ga naar Complete Glijstangset Hotbath Mate 90 cm ABS Met Handdouche Met 3 Standen En Doucheslang 150 cm Chroom


Complete Glijstangset Hotbath Mate 90 cm ABS Met Staafhanddouche En Doucheslang 150 cm Chroom

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Hotbath

Douchegarnituur

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719638612937

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Complete Glijstangset Hotbath Mate 90 cm ABS Met Staafhanddouche En Doucheslang 150 cm Chroom Deze stijlvolle glijstangset van Hotbath Mate is de complete set voor uw douche. Deze set bevat een glijstang, doucheslang en handdouche. De set is gemaakt van ABS en afgewerkt in chroom. De glijstang is 90 cm hoog en heeft een diameter van 2 cm. Door de speciale vernis coating laag brengt dit tot een mooi eindresultaat. De bijbehorende flexibele doucheslang is 150 cm en gemaakt van PVC. De buitenkant van de slang is glad en uiteinde van deze loopt schuin toe, zodat hij perfect in de houder van de glijstang past. Deze doucheslang past op alle handdouches met een 1/2"-aansluiting. Een luxe staafmodel Staafhanddouche voor in een strakke badkamer. Dit model is volledig van messing verchroomd. De chromen afwerking zorgt voor een jarenlange glans. De beschermlaag gaat lang mee en binnenste is van massief messing. Is betaalbaar en gaat relatief lang mee. Kalk aanslag is een veel voorkomende probleem bij sanitair. De Staafhanddouche is voorzien van rubberen sproeimondjes waar kalk zich moeilijk aan kan hechten. Wanneer u de sproeimondjes heen en weer beweegt, breekt de kalk en is daarna makkelijk te verwijderen. Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie van producten van Hotbath volledig in ItaliŽ plaats. Simpelweg omdat Hotbath van mening is dat daar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijn metaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen. Hotbath geeft u 5 jaar garantie op de glijstangset. Specificaties Complete Glijstangset Hotbath Mate 90 cm ABS Met Staafhanddouche En Doucheslang 150 cm Chroom: Merk: Hotbath Serie: Mate Lengte: 6.8 cm Breedte: 6 cm Hoogte: 90 cm Materiaal: ABS, PVC Kleur: Chroom Garantie: 5 jaar garantie Standen Handdouche: volle straal Lengte doucheslang: 150 cm lang

  185.00 Euro

  Ga naar Complete Glijstangset Hotbath Mate 90 cm ABS Met Staafhanddouche En Doucheslang 150 cm Chroom


Glijstangset Plieger Royal met handdouche en doucheslang Chroom

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Plieger

Douchegarnituur

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8711238322971

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Glijstangset Plieger Royal met handdouche en doucheslang Chroom Complete glijstangset van Plieger inclusief handdouche en doucheslang. De handdouche heeft een ronde kop en is voorzien van 5 standen. Daarmee kunt u uw eigen douchestraal bepalen. Voor ieder wat wils en voor elk moment iets anders. De doucheslang is 150 centimeter. Op de glijstang van 77 centimeter lang kunt u makkelijk elke stand bepalen met de lengte van de doucheslang.† De glijstang is van chroom en heeft een handdouche houder om de hoogte van de handdouche mee te kunnen bepalen.† Specificaties: - Plieger Royal glijstangset - Handdouche 5 standen - Doucheslang 150cm - Glijstang 77 cm - Chroom

  95.00 Euro

  Ga naar Glijstangset Plieger Royal met handdouche en doucheslang Chroom


Complete Glijstangset Hotbath Mate 75,5 cm Met Staafhanddouche En Doucheslang 150 cm Chroom

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Hotbath

Douchegarnituur

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719638612920

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Complete Glijstangset Hotbath Mate 75,5 cm Met Staafhanddouche En Doucheslang 150 cm Chroom Deze stijlvolle glijstangset van Hotbath Mate is de complete set voor uw douche. Deze set bevat een glijstang, doucheslang en Staafhanddouche. De set is gemaakt van messing en afgewerkt in chroom. De glijstang is 75 cm hoog en heeft een diameter van 1,8 cm. De steekmaat is 62. Door de speciale vernis coating laag brengt dit tot een mooi eindresultaat. De bijbehorende flexibele doucheslang is 150 cm en gemaakt van PVC. De buitenkant van de slang is glad en uiteinde van deze loopt schuin toe, zodat hij perfect in de houder van de glijstang past. Deze doucheslang past op alle Staafhanddouches met een 1/2"-aansluiting. Een luxe staafmodel Staafhanddouche voor in een strakke badkamer. Dit model is volledig van messing verchroomd. De chromen afwerking zorgt voor een jarenlange glans. De beschermlaag gaat lang mee en binnenste is van massief messing. Is betaalbaar en gaat relatief lang mee. Kalk aanslag is een veel voorkomende probleem bij sanitair. De Staafhanddouche is voorzien van rubberen sproeimondjes waar kalk zich moeilijk aan kan hechten. Wanneer u de sproeimondjes heen en weer beweegt, breekt de kalk en is daarna makkelijk te verwijderen. Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie van producten van Hotbath volledig in ItaliŽ plaats. Simpelweg omdat Hotbath van mening is dat daar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijn metaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen. Hotbath geeft u 5 jaar garantie op de glijstangset. Specificaties Complete Glijstangset Hotbath Mate 75,5 cm Met Staafhanddouche En Doucheslang 150 cm Chroom: Merk: Hotbath Serie: Mate Lengte: 8.5 cm Breedte: 4 cm Hoogte: 75.5 cm Materiaal: Messing, PVC Kleur: Chroom Garantie: 5 jaar garantie Standen Staafhanddouche: volle straal Lengte doucheslang: 150 cm lang

  235.00 Euro

  Ga naar Complete Glijstangset Hotbath Mate 75,5 cm Met Staafhanddouche En Doucheslang 150 cm Chroom


BWS Luxe Glijstangset Chepri Compleet RVS Look

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Boss & Wessing

Douchegarnituur

Verkrijgbaar in de kleuren : RVS

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304308089

Douchegarnituur/Glijstangsets
  BWS Chepri Luxe Glijstangset Compleet RVS Look Glijstang van de serie Chepri is gemaakt van verchroomd messing en past bij het design van de serie van Boss & Wessing. Deze glijstang heeft een verstelbare handdouchehouder en een hoogte van 72 cm. Complete glijstangsets van Boss & Wessing staan garant voor kwaliteit en design. Het design zorgt voor een mooie uitstraling in uw badkamer. Dit merk geeft 5 jaar garantie zo bent u vrij van zorgen over defecten. Specificaties BWS Chepri Luxe Glijstangset Compleet RVS Look: - Glijstang - Verstelbare handdouche - Doucheslang - Inclusief bevestigingsmateriaal - Waterbesparend - Chepri luxe glijstangset - Kleur: RVS - Totale lengte 72cm - HoH ophanggaten 67cm - Messing verchroomd glijstukje - Diameter buis: 20mm† - Messing verchroomde buis - Inclusief Chepri verstelbare handdouche (3 standen) - RVS Look doucheslang 150cm Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk " BWS ".

  78.95 Euro

  Ga naar BWS Luxe Glijstangset Chepri Compleet RVS Look


Glijstangset VM Sado Vierkant 74cm Compleet Chroom Antikalk Zeephouder

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Go by Van Marcke

Douchegarnituur

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 5400221913465

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Glijstangset VM Sado Vierkant 74cm Compleet Chroom Antikalk Zeephouder Een mooie complete glijstangset van VM Sado. De glijstang is 74cm lang. De set is voorzien van verstelbare handdouchehouder zodat u zelf de hoogte kunt instellen. De handdouche heeft 1 stand. Ook heeft deze Sado glijstangset een zeephouder waar u verschillende persoonlijke spullen op kunt leggen tijdens het douchen. Daarnaast heeft de chromen handdouche een soort siliconen sproeimondjes waar kalk zich niet aan kan hechten. Met regelmatig schoonmaken van de sproeimondjes door middel van ze te bewegen is uw handdouche voor altijd kalk vrij! De meegeleverde doucheslang is 150cm. Specificaties van de VM Sado glijstangset - Compleet met handdouche en doucheslang - Lengte doucheslang: 150cm - Voorzien van 1 stand - Voorzien van antikalk membraan - Diameter stang: 15mm - Inclusief zeephouder - Lengte glijstang: 74cm - Kleur: Chroom - 3 jaar garantie

  67.45 Euro

  Ga naar Glijstangset VM Sado Vierkant 74cm Compleet Chroom Antikalk Zeephouder


BWS Chepri Luxe Glijstangset Compleet Chroom

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Boss & Wessing

Douchegarnituur

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304244783

Douchegarnituur/Glijstangsets
  BWS Chepri Luxe Glijstangset Compleet Chroom Glijstang van de serie Chepri is gemaakt van verchroomd messing en past bij het design van de serie van Boss & Wessing. Deze glijstang heeft een verstelbare handdouchehouder en een hoogte van 72 cm. Complete glijstangsets van Boss & Wessing staan garant voor kwaliteit en design. Het design zorgt voor een mooie uitstraling in uw badkamer. Dit merk geeft 5 jaar garantie zo bent u vrij van zorgen over defecten. Specificaties BWS Chepri Luxe Glijstangset Compleet Chroom: - Glijstang - Verstelbare handdouche - Doucheslang - Inclusief bevestigingsmateriaal - Waterbesparend - Chepri luxe glijstangset - Kleur: chroom - Totale lengte 72cm - HoH ophanggaten 67cm - Messing verchroomd glijstukje - Diameter buis: 20mm† - Messing verchroomde buis - Inclusief Chepri verstelbare handdouche (3 standen) - Chroom doucheslang 150cm Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk " BWS ".

  72.95 Euro

  Ga naar BWS Chepri Luxe Glijstangset Compleet Chroom


Glijstangset Wiesbaden Cadans Luxe Compleet Met Handdouche En Doucheslang Zwart

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Wiesbaden

Douchegarnituur

Verkrijgbaar in de kleuren : Zwart

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719323038325

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Glijstangset Wiesbaden Cadans Luxe Compleet Met Handdouche En Doucheslang Zwart Op zoek naar een design complete glijstangset? Kies dan voor deze beauty! Een zwarte glijstang set is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere zwarte elementen creŽert u een badkamer rijk aan design! De glijstangset is volledig zwart en wordt compleet geleverd met handdouche en doucheslang van 150cm. De handdouche heeft verschillende standen om uw douchemoment zo comfortabel mogelijk te maken. De handdouchehouder is verstelbaar om de handdouche op de juiste hoogte te kunnen instellen. Specificaties Wiesbaden Cadans Glijstang Kleur: zwart Inclusief handdouche met verschillende standen Inclusief 150cm doucheslang Handdouchehouder te verstellen 2 jaar garantie

  199.00 Euro

  Ga naar Glijstangset Wiesbaden Cadans Luxe Compleet Met Handdouche En Doucheslang Zwart


Creavit Neptun Douchezuil

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Creavit

Douchegarnituur

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8680998090638

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Creavit Neptun Douchezuil Deze douchezuil is van het merk Creavit en komt uit de Neptun serie wat bekend staat om zijn kwaliteit, design en prijs. De neptun is voorzien van een vierkante regendouchekop en handdouche. De douchezuil is messing verchroomd en met de juiste behandeling behoud het jarenlang zijn glans. Door het ontwerp van de douchezuil kunt u in de badkamer makkelijke combineren met bijvoorbeeld een thermostaatkraan.† Specificaties: - Design - Grote douchekop - Messing verchroomd

  69.95 Euro

  Ga naar Creavit Neptun Douchezuil


Glijstangset VM Iona 70cm Met Handdouche En Doucheslang Chroom Antikalk

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Go by Van Marcke

Douchegarnituur

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 5400221913434

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Glijstangset VM Iona 70cm Met Handdouche En Doucheslang Chroom Antikalk Een mooie complete glijstangset van VM Iona. De glijstang is 70cm lang. De set is voorzien van verstelbare handdouchehouder zodat u zelf de hoogte kunt instellen. De handdouche heeft 3 standen.†Hierdoor is er voor iedereen een gewenste straal mogelijk. De handdouche geeft een massage straal, standaard mist straal en een combinatie van de twee. Daarnaast heeft de chromen handdouche een soort siliconen sproeimondjes waar kalk zich niet aan kan hechten. Met regelmatig schoonmaken van de sproeimondjes door middel van ze te bewegen is uw handdouche voor altijd kalk vrij! De meegeleverde doucheslang is 150cm. Specificaties van de VM Fogo glijstangset - Compleet met handdouche en doucheslang - Lengte doucheslang: 150cm - Voorzien van 3 standen - Voorzien van antikalk membraan - Diameter stang: 25mm - Lengte glijstang: 70cm - Kleur: Chroom - 3 jaar garantie

  40.95 Euro

  Ga naar Glijstangset VM Iona 70cm Met Handdouche En Doucheslang Chroom Antikalk


Glijstangset VM Dana 71cm Met Handdouche En Doucheslang Chroom Antikalk Stop Functie

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Go by Van Marcke

Douchegarnituur

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 5400221913441

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Glijstangset VM Dana 71cm Met Handdouche En Doucheslang Chroom Antikalk Stop Functie Een mooie complete glijstangset van VM Dana. De glijstang is 71cm lang. De set is voorzien van verstelbare handdouchehouder zodat u zelf de hoogte kunt instellen. De handdouche heeft 3 standen.†Hierdoor is er voor iedereen een gewenste straal mogelijk. De handdouche geeft een massage straal, standaard mist straal en een combinatie van de twee. Daarnaast heeft de chromen handdouche een soort siliconen sproeimondjes waar kalk zich niet aan kan hechten. Met regelmatig schoonmaken van de sproeimondjes door middel van ze te bewegen is uw handdouche voor altijd kalk vrij!†Daarnaast bevat het een stopfunctie waarmee u de kraan tijdelijk kan afsluiten en weer aan kunt zetten als u gaat douchen. Hiermee bespaard u een hoop water tijdens het douchen. De meegeleverde doucheslang is 150cm. Specificaties van de VM Dana glijstangset - Compleet met handdouche en doucheslang - Lengte doucheslang: 150cm - Voorzien van 3 standen - Voorzien van antikalk membraan - Diameter stang: 18mm - Lengte glijstang: 71cm - Voorzien van Stop functie - Kleur: Chroom - 3 jaar garantie

  51.95 Euro

  Ga naar Glijstangset VM Dana 71cm Met Handdouche En Doucheslang Chroom Antikalk Stop Functie


Glijstangset VM Todo 83cm Met Handdouche En Doucheslang Chroom Antikalk

Douchegarnituur/Glijstangsets

Glijstangsets

Go by Van Marcke

Douchegarnituur

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 5400221913458

Douchegarnituur/Glijstangsets
  Glijstangset VM Todo 83cm Met Handdouche En Doucheslang Chroom Antikalk Een mooie complete glijstangset van VM Todo. De glijstang is 83cm lang. De set is voorzien van verstelbare handdouchehouder zodat u zelf de hoogte kunt instellen. De handdouche heeft 3 standen.†Hierdoor is er voor iedereen een gewenste straal mogelijk. De handdouche geeft een massage straal, standaard mist straal en een combinatie van de twee. Daarnaast heeft de chromen handdouche een soort siliconen sproeimondjes waar kalk zich niet aan kan hechten. Met regelmatig schoonmaken van de sproeimondjes door middel van ze te bewegen is uw handdouche voor altijd kalk vrij! De meegeleverde doucheslang is 150cm. Specificaties van de VM Todo glijstangset - Compleet met handdouche en doucheslang - Lengte doucheslang: 150cm - Voorzien van 3 standen - Voorzien van antikalk membraan - Diameter stang: 18mm - Lengte glijstang: 83cm - Kleur: Chroom - 3 jaar garantie

  57.95 Euro

  Ga naar Glijstangset VM Todo 83cm Met Handdouche En Doucheslang Chroom Antikalk