sanitair met korting en voordeel : Keukenkraan

Quooker Kokendwaterkraan Nordic Round Single Tap RVS

Kranen/Keukenkraan/Quooker

Keukenkraan

Quooker

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : RVS

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304716945

Kranen/Keukenkraan/Quooker
  Quooker Kokendwaterkraan Nordic Round Single Tap RVS De Quooker Nordic Round is een kokendwaterkraan die te gebruiken is naast uw bestaande mengkraan. Als u meerdere keren per dag kokend water nodig heeft, verbruikt met een Quooker Nordic Round niet meer energie dan met een waterkoker. Deze kraan levert uitsluitend kokend water. De kraan bevat een dubbelwandige uitloop, zodat deze niet te heet wordt om vast te pakken. U drukt de ring twee keer naar beneden met een kwartslag draai. U ziet de rode lichtring oplichten. Hieraan kunt u zien dat de kokendwater tap geactiveerd is. De kraan is ook in hoogte verstelbaar, zodat u zonder spatten grote pannen of kopje thee kan vullen. Door de druppelvormige, niet massieve straal voorkomt u spatten en verbranding en is veilig voor de hele familie. De kraan kan 360 graden gedraaid worden en bevat de afmetingen van maximaal hoogte 405mm, uitloop 160mm en 32 mm dikte. De kraan wordt zonder boiler geleverd, deze die u hierbij aan te schaffen. De kraan is ook in een vierkante variant verkrijgbaar (square) en met 3 afwerking (Chroom, RVS en Nikkel Glans) Specificaties Quooker Kokendwaterkraan Nordic Round Single Tap RVS: Kokendwaterkraan Exclusief boiler Dubbelwandige uitloop Rode lichtring RVS afwerking In hoogte verstelbaar 360 Graden draaibaar Capaciteit: 3 Liter 100 graden celsius Max hoogte 405mm, Sprong 160mm, dikte 32mm Ook in een square uitvoering beschikbaar Met 3 afwerkingen beschikbaar (Chroom, RVS en Nikkel Glans)

  551.00 Euro

  Ga naar Quooker Kokendwaterkraan Nordic Round Single Tap RVS


Quooker Nordic Round Twintaps met Combi + Boiler RVS

Kranen/Keukenkraan/Quooker

Keukenkraan

Quooker

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304717089

Kranen/Keukenkraan/Quooker
  Quooker Nordic Round Twintaps met Combi + Boiler RVS De Nordic Round Twintaps is een set kranen bestaande uit een kokendwaterkraan en een mengkraan in hetzelfde design met een ronde uitloop. De kokendwaterkraan is in hoogte verstelbaar en is 360 graden draaibaar. De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als warmwaterleiding. Net als de 'gewone' COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Bovendien heb je met de COMBI+ niet alleen kokend water maar ook onbeperkt warm water uit de keukenmengkraan. Er is ook een Combi Boiler beschikbaar Het verschil tussen de Combi en Combi+ zijn de verschillende leidingen om de boiler aan te sluiten. Bij de Combi+ heeft u een warm en koudwaterleiding nodig. Hierdoor heeft u onbeperkt warm water, en zal de boiler helpen met voorzien van warm water. Hierdoor bespaard u energie. Bij de Combi alleen een koudwaterleiding. Het vervolg hiervan is dat u beperkt bent in het gebruik van warm water. Omdat dit uit de Quooker boiler moet komen. Het voordeel is dat er alleen een koudwaterleiding nodig heeft. Specificaties Quooker Nordic Round Twintaps met Combi + Boiler RVS: Kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop met kartels voor herkenning en extra grip. Rode lichtring die oplicht bij aanraking van de bedieningsknop. Dubbelwandige uitloop, wordt niet te heet om vast te pakken. Druppelvormige, niet massieve waterstraal die geen verbrandingen veroorzaakt. Uitloop die 360º draaibaar is. Reservoir: Vermogen: 2200 watt Opwarmtijd: 20 minuten Inhoud: 7 L Complete set met kraan, reservoir en installatie set

  1795.00 Euro

  Ga naar Quooker Nordic Round Twintaps met Combi + Boiler RVS


Keukenkraan BWS Mengkraan Hoog Gebogen Uitloop Geborsteld Messing Goud

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Boss & Wessing

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Goud

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304717409

Kranen/Keukenkraan
  Keukenkraan BWS Mengkraan Hoog Gebogen Uitloop Geborsteld Messing Goud Deze goudkleurige keukenkraan is van het merk Boss & Wessing en is een mooie aanwinst voor in moderne keukens. De kraan heeft een prachtig hoge en ronde uitloop met een zijdelingse hendel. Met de eenhendel bediening mengt u het warme en het koude water tot de gewenste temperatuur. De warmte van het water bepaalt u zelf. Dankzij de keramische schijven heeft de kraan een soepele beweging van de knoppen. Hierdoor behoudt de kraan ook jarenlang zijn goede kwaliteit. Specificaties Keukenkraan BWS Mengkraan Hoog Gebogen Uitloop Geborsteld Messing Goud: Keukenmengkraan Eenhendel Boss & Wessing Gebogen uitloop Hoogte: 36.6 cm Breedte: 10.3 cm Diepte: 25.8 cm Materiaal: Messing Kleur: Goud Afwerking: Geborsteld Afmeting gat: 3/8" aansluiting Hoogte uitloop: 24.4 cm Lengte uitloop: 22.2 cm Fabrieksgarantie: 2 jaar Kokend water: Nee Bruisend water: Nee Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantisch. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "BWS"

  179.00 Euro

  Ga naar Keukenkraan BWS Mengkraan Hoog Gebogen Uitloop Geborsteld Messing Goud


Inbouw Keukenkraan GRB Kitchen Verlengde Uitloop 22,5 cm Messing Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

GRB

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8435200075763

Kranen/Keukenkraan
  Inbouw Keukenkraan GRB Kitchen Verlengde Uitloop 22,5 cm Messing Chroom De Kitchen keukenkraan van het merk GRB is een stijlvolle en praktische toevoeging aan uw keukenruimte. Het betreft een inbouw keukenkraan die u in de muur monteert. De uitloop van deze kraan heeft een lengte van 22,5 cm, terwijl de hoogte van de uitloop 11,9 cm bedraagt. De keukenkraan voert bij een druk van 3 bar zo'n 12 liter per minuut af. Wij adviseren deze kraan te gebruiken bij een druk van 1 tot en met 5 bar om deze keukenkraan zo optimaal in gebruik te nemen. Het merk GRB: GRB is een Spaanse kranen fabrikant die elke dag streeft naar innovatie en stijl. GRB creëert technologisch geavanceerde kranen en accessoires die worden gekenmerkt door het strakke, moderne design. De bijzondere designs van deze kranen zullen een absolute blikvanger in uw badkamer- of keukenruimte zijn. GRB maakt enkel gebruik van hoogwaardige én milieuvriendelijke materialen voor de totstandkoming van het assortiment. Met een fabrieksgarantie van liefst vijf jaar bent u dan ook verzekerd van absolute kwaliteit en design! Specificaties Inbouw Keukenkraan GRB Kitchen Verlengde Uitloop 22,5 cm Messing Chroom: Keukenkraan Draaibare uitloop Merk: GRB Serie: Kitchen Materiaal: messing Nikkel coating Kleur: chroom Hoogte uitloop: 11,9 cm Lengte uitloop: 22,5 cm Hart-op-hart maat: 13/17 cm Afvoer: 12 liter per minuut (bij 3 bar) Geadviseerde druk: 1 tot 5 bar Maximaal toegestane druk: 10 bar Fabrieksgarantie: 5 jaar

  97.70 Euro

  Ga naar Inbouw Keukenkraan GRB Kitchen Verlengde Uitloop 22,5 cm Messing Chroom


Inbouw Keukenkraan GRB Kitchen Uitloop Verhoogd Messing Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

GRB

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8435200082372

Kranen/Keukenkraan
  Inbouw Keukenkraan GRB Kitchen Uitloop Verhoogd Messing Chroom De Kitchen keukenkraan van het merk GRB is een stijlvolle en praktische toevoeging aan uw keukenruimte. Het betreft een inbouw keukenkraan die u in de muur monteert. De uitloop van deze kraan heeft een lengte van 18 cm, terwijl de hoogte van de uitloop 10,8 cm bedraagt. De keukenkraan voert bij een druk van 3 bar zo'n 12 liter per minuut af. Wij adviseren deze kraan te gebruiken bij een druk van 1 tot en met 5 bar om deze keukenkraan zo optimaal in gebruik te nemen. Het merk GRB: GRB is een Spaanse kranen fabrikant die elke dag streeft naar innovatie en stijl. GRB creëert technologisch geavanceerde kranen en accessoires die worden gekenmerkt door het strakke, moderne design. De bijzondere designs van deze kranen zullen een absolute blikvanger in uw badkamer- of keukenruimte zijn. GRB maakt enkel gebruik van hoogwaardige én milieuvriendelijke materialen voor de totstandkoming van het assortiment. Met een fabrieksgarantie van liefst vijf jaar bent u dan ook verzekerd van absolute kwaliteit en design! Specificaties Inbouw Keukenkraan GRB Kitchen Uitloop Verhoogd Messing Chroom: Keukenkraan Draaibare uitloop Merk: GRB Serie: Kitchen Materiaal: messing Nikkel coating Kleur: chroom Hoogte uitloop: 10,8 cm Lengte uitloop: 18 cm Hart-op-hart maat: 13/17 cm Afvoer: 12 liter per minuut (bij 3 bar) Geadviseerde druk: 1 tot 5 bar Maximaal toegestane druk: 10 bar Fabrieksgarantie: 5 jaar

  86.40 Euro

  Ga naar Inbouw Keukenkraan GRB Kitchen Uitloop Verhoogd Messing Chroom


Inbouw Keukenkraan GRB Kitchen Koudwaterkraan Laag Model Messing Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

GRB

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8430624720466

Kranen/Keukenkraan
  Inbouw Keukenkraan GRB Kitchen Koudwaterkraan Laag Model Messing Chroom Deze keukenkraan is van het merk GRB en behoort tot de Kitchen-serie. De kraan kent een afwerking in een chromen kleur en is vervaardigd uit hoogwaardig messing. Messing heeft als voordeel dat het uitstekend bestand is tegen vocht waardoor een lange levensduur van dit artikel gegarandeerd is. Deze koudwaterkraan voert bij een druk van 3 bar zo'n 12 liter per minuut af. Wij adviseren deze kraan te gebruiken bij een druk van 1 tot en met 5 bar om deze keukenkraan zo optimaal in gebruik te nemen. Het merk GRB: GRB is een Spaanse kranen fabrikant die elke dag streeft naar innovatie en stijl. GRB creëert technologisch geavanceerde kranen en accessoires die worden gekenmerkt door het strakke, moderne design. De bijzondere designs van deze kranen zullen een absolute blikvanger in uw badkamer- of keukenruimte zijn. GRB maakt enkel gebruik van hoogwaardige én milieuvriendelijke materialen voor de totstandkoming van het assortiment. Met een fabrieksgarantie van liefst vijf jaar bent u dan ook verzekerd van absolute kwaliteit en design! Specificaties Inbouw Keukenkraan GRB Kitchen Koudwaterkraan Laag Model Messing Chroom: Inbouw keukenkraan Koudwaterkraan Merk: GRB Serie: Kitchen Materiaal: messing Kleur: chroom Hoogte uitloop: 4 cm Lengte uitloop: 25 cm 1/2'' aansluiting Afvoer: 12 liter per minuut (bij 3 bar) Geadviseerde druk: 1 tot 5 bar Maximaal toegestane druk: 10 bar Fabrieksgarantie: 5 jaar

  44.90 Euro

  Ga naar Inbouw Keukenkraan GRB Kitchen Koudwaterkraan Laag Model Messing Chroom


Keukenkraan GRB Kitchen met Gezuiverd Water en Filter Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

GRB

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8435200090940

Kranen/Keukenkraan
  Keukenkraan GRB Kitchen met Gezuiverd Water en Filter Chroom Deze Kitchen keukenkraan van het merk GRB is een zeer luxe toevoeging in uw keukenruimte! De kraan is voorzien van twee beluchters voor regulier tapwater en voor gezuiverd water. Bovendien is deze kraan voorzien van een extra filter wat de kwaliteit van het water nog meer verbetert. Deze keukenkraan voert bij een druk van 3 bar zo'n 12 liter per minuut af. Wij adviseren deze kraan te gebruiken bij een druk van 1 tot en met 5 bar om deze keukenkraan zo optimaal in gebruik te nemen. Het merk GRB: GRB is een Spaanse kranen fabrikant die elke dag streeft naar innovatie en stijl. GRB creëert technologisch geavanceerde kranen en accessoires die worden gekenmerkt door het strakke, moderne design. De bijzondere designs van deze kranen zullen een absolute blikvanger in uw badkamer- of keukenruimte zijn. GRB maakt enkel gebruik van hoogwaardige én milieuvriendelijke materialen voor de totstandkoming van het assortiment. Met een fabrieksgarantie van liefst vijf jaar bent u dan ook verzekerd van absolute kwaliteit en design! Specificaties Keukenkraan GRB Kitchen met Gezuiverd Water en Filter Chroom: Keukenkraan Regulier tapwater en gezuiverd water Inclusief filter Merk: GRB Serie: Kitchen Materiaal: messing Hoogte kraan: 28,5 cm Hoogte uitloop: 25,5 cm Lengte uitloop: 19,5 cm Advies: hendel aan rechterzijde monteren Afvoer: 12 liter per minuut (bij 3 bar) Geadviseerde druk: 1 tot 5 bar Maximaal toegestane druk: 10 bar Fabrieksgarantie: 5 jaar

  292.90 Euro

  Ga naar Keukenkraan GRB Kitchen met Gezuiverd Water en Filter Chroom


Inbouw Keukenkraan GRB Kitchen Klassiek Design met Kruisgreep Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

GRB

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8435200073080

Kranen/Keukenkraan
  Inbouw Keukenkraan GRB Kitchen Klassiek Design met Kruisgreep Chroom Deze variant van de Kitchen keukenkraan wordt gekenmerkt door het klassieke, 19e-eeuwse design. De keukenkraan is voorzien van een kruisgreep aan de voorzijde van de kraan waarmee u deze eenvoudig bedient. De kraan is vervaardigd uit hoogwaardig messing en heeft een afwerking in een chromen kleur. Bij een druk van 3 bar voert deze kraan zo'n 12 liter per minuut af. Wij adviseren deze kraan te gebruiken bij een druk van 1 tot en met 5 bar om deze keukenkraan zo optimaal mogelijk in gebruik te kunnen nemen. Het merk GRB: GRB is een Spaanse kranen fabrikant die elke dag streeft naar innovatie en stijl. GRB creëert technologisch geavanceerde kranen en accessoires die worden gekenmerkt door het strakke, moderne design. De bijzondere designs van deze kranen zullen een absolute blikvanger in uw badkamer- of keukenruimte zijn. GRB maakt enkel gebruik van hoogwaardige én milieuvriendelijke materialen voor de totstandkoming van het assortiment. Met een fabrieksgarantie van liefst vijf jaar bent u dan ook verzekerd van absolute kwaliteit en design! Specificaties Inbouw Keukenkraan GRB Kitchen Klassiek Design met Kruisgreep Chroom: Inbouw keukenkraan Koudwaterkraan Merk: GRB Serie: Kitchen Materiaal: messing Kleur: chroom Hoogte kraan: 8 cm Hoogte uitloop: 4 cm Lengte uitloop: 25 cm 1/2'' aansluiting Afvoer: 12 liter per minuut (bij 3 bar) Geadviseerde druk: 1 tot 5 bar Maximaal toegestane druk: 10 bar Fabrieksgarantie: 5 jaar

  67.10 Euro

  Ga naar Inbouw Keukenkraan GRB Kitchen Klassiek Design met Kruisgreep Chroom


Inbouw Keukenkraan GRB Kitchen Klassiek Design met Twee Kruisgrepen Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

GRB

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8435200073141

Kranen/Keukenkraan
  Inbouw Keukenkraan GRB Kitchen Klassiek Design met Twee Kruisgrepen Chroom Deze variant van de Kitchen keukenkraan wordt gekenmerkt door het klassieke, 19e-eeuwse design. De keukenkraan is voorzien van twee kruisgrepen aan de voorzijde van de kraan. De kraan is vervaardigd uit hoogwaardig messing en heeft een afwerking in een chromen kleur. Bij een druk van 3 bar voert deze kraan zo'n 12 liter per minuut af. Wij adviseren deze kraan te gebruiken bij een druk van 1 tot en met 5 bar om deze keukenkraan zo optimaal mogelijk in gebruik te kunnen nemen. Het merk GRB: GRB is een Spaanse kranen fabrikant die elke dag streeft naar innovatie en stijl. GRB creëert technologisch geavanceerde kranen en accessoires die worden gekenmerkt door het strakke, moderne design. De bijzondere designs van deze kranen zullen een absolute blikvanger in uw badkamer- of keukenruimte zijn. GRB maakt enkel gebruik van hoogwaardige én milieuvriendelijke materialen voor de totstandkoming van het assortiment. Met een fabrieksgarantie van liefst vijf jaar bent u dan ook verzekerd van absolute kwaliteit en design! Specificaties Inbouw Keukenkraan GRB Kitchen Klassiek Design met Twee Kruisgrepen Chroom: Inbouw keukenkraan Mengkraan Merk: GRB Serie: Kitchen Materiaal: messing Kleur: chroom Hoogte kraan: 8 cm Hoogte uitloop: 2 cm Lengte uitloop: 25 cm Hart-op-hart maat: 9/13 cm Afvoer: 12 liter per minuut (bij 3 bar) Geadviseerde druk: 1 tot 5 bar Maximaal toegestane druk: 10 bar Fabrieksgarantie: 5 jaar

  95.50 Euro

  Ga naar Inbouw Keukenkraan GRB Kitchen Klassiek Design met Twee Kruisgrepen Chroom


Keukenmengkraan Wiesbaden Caral Gunmetal

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Wiesbaden

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Gunmetal

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719956089244

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Wiesbaden Caral Gunmetal De Caral keukenmengkraan van het merk Wiesbaden is erg geschikt voor moderne keukens. Met de eenhendel bediening mengt u het warme en het koude water tot de gewenste temperatuur. De warmte van het water bepaalt u zelf. Deze kraan is makkelijk te monteren. De uitloop van de kraan is flexibel, waardoor u makkelijker uw vaat kunt afspoelen. De praktische kraan is afgewerkt in een prachtige gunmetal kleur. Specificaties Keukenmengkraan Wiesbaden Caral Gunmetal: Merk: Wiesbaden Serie: Caral Hoogte: 36.6 cm Breedte: 10.3 cm Diepte: 25.8 cm Kleur: Gunmetal Materiaal: Messing Hoogte uitloop: 24.4 cm Lengte uitloop: 22.2 cm Afmeting gat: 3/8" aansluiting Fabrieksgarantie: 2 jaar

  179.00 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Wiesbaden Caral Gunmetal


Quooker Nordic Square Twintaps met PRO3 VAQ-E Boiler RVS

Kranen/Keukenkraan/Quooker

Keukenkraan

Quooker

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : RVS

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304716938

Kranen/Keukenkraan/Quooker
  Quooker Nordic Square Twintaps RVS met PRO3 VAQ-E Boiler De Nordic Square Twintaps is een set kranen bestaande uit een kokendwaterkraan en een mengkraan in hetzelfde design met een ronde uitloop. De kokendwaterkraan bevat een dubbelwandige uitloop, zodat deze niet te heet wordt om vast te pakken. U drukt de ring twee keer naar beneden met een kwartslag draai. U ziet de rode lichtring oplichten. Hieraan kunt u zien dat de kokendwater tap geactiveerd is. De kokendwaterkraan is ook in hoogte verstelbaar, zodat u zonder spatten grote pannen of kopje thee kan vullen. Door de druppelvormige, niet massieve straal voorkomt u spatten en verbranding en is veilig voor de hele familie. De kraan kan 360 graden gedraaid worden en bevat de afmetingen van maximaal hoogte 405mm, uitloop 160mm en 18 mm dikte. Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er constant 3 liter water op 100 graden Celsius in een reservoir bewaard. Dit reservoir plaatst u bijvoorbeeld onder uw kraan in een keukenkast. Normaliter kost het erg veel energie om water op 100 graden Celsius te bewaren. Echter door de Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoog vacuumisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Specificaties Quooker Nordic Square Twintaps RVS met PRO3 VAQ-E Boiler: Kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop met kartels voor herkenning en extra grip. Rode lichtring die oplicht bij aanraking van de bedieningsknop. Dubbelwandige uitloop, wordt niet te heet om vast te pakken. Druppelvormige, niet massieve waterstraal die geen verbrandingen veroorzaakt. Uitloop die 360º draaibaar is. Reservoir: Opwarmtijd: 10 minuten Capaciteit: 3 L 100 graden Celsius Complete set met kraan, reservoir en installatie set Aansluiting reservoir op koudwaterleiding Aansluiting mengkraan op koud- en warmwaterleiding

  1495.00 Euro

  Ga naar Quooker Nordic Square Twintaps met PRO3 VAQ-E Boiler RVS


Quooker Fusion Round Keukenmengkraan Zwart

Kranen/Keukenkraan/Kokend water kraan

Keukenkraan

Quooker

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Zwart

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304218487

Kranen/Keukenkraan/Kokend water kraan
  Quooker Fusion Round Keukenmengkraan Zwart Kokendwaterkraan én mengkraan zijn gecombineerd in de Fusion, de nieuwste door Quooker zelf ontwikkelde kraan. De kokendwaterkraan bevat een dubbelwandige uitloop, zodat deze niet te heet wordt om vast te pakken. Uitgevoerd met een extra kindveilige dubbel-druk-draai bedieningsknop die oplicht bij het tappen van kokend water of bij het opwarmen van het reservoir. U drukt de ring twee keer naar beneden met een kwartslag draai. U ziet de rode lichtring oplichten. Hieraan kunt u zien dat de kokendwater tap geactiveerd is. Quooker Fusion Round Keukenmengkraan, zwart, voorsprong uitloop 220mm, hoogte uitloop 228mm, blad/kraangat, 1-gats kraangaten, bedieningswijze hand, aantal grepen eengreeps, incl. grepen, type kraanknop hendel, met keramische schijven en uitvoering uitloop draaibaar boven. Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er constant 3 liter water op 100 graden Celsius in een reservoir bewaard. Dit reservoir plaatst u bijvoorbeeld onder uw kraan in een keukenkast. Normaliter kost het erg veel energie om water op 100 graden Celsius te bewaren. Echter door de Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoog vacuumisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Let op dit is alleen een Quooker kraan, de boiler moet hierbij nog aangeschaft worden. Let op Niet elke Quooker kraan past op elke boiler. Kijk op de Quooker website welk serie nummer op welke boiler past. Specificaties Quooker Fusion Round Keukenmengkraan Zwart: Kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop met kartels voor herkenning en extra grip. Rode lichtring die oplicht bij aanraking van de bedieningsknop. Dubbelwandige uitloop, wordt niet te heet om vast te pakken. Druppelvormige, niet massieve waterstraal die geen verbrandingen veroorzaakt. Uitloop die 360º draaibaar is.

  1040.00 Euro

  Ga naar Quooker Fusion Round Keukenmengkraan Zwart


Quooker Nordic Zeepdispenser Zwart ZPNBLK

Kranen/Keukenkraan/Kokend water kraan

Keukenkraan

Quooker

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Zwart

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304717096

Kranen/Keukenkraan/Kokend water kraan
  Quooker Nordic Zeepdispenser Zwart ZPNBLK Altijd al op zoek geweest naar een keukenkraan waar ook kokend heet water uit komt? Quooker is marktleider het gebied van 3 in 1 keukenkranen. Koop daarom snel en goedkoop deze Quooker voor bij u in de keuken. Deze bijpassende zeeppomp is uitgevoerd in de kleur RVS en is van bovenaf invulbaar, gelagerd en bevat een metalen binnenwerk. Specificaties Quooker Nordic Zeepdispenser Zwart: Merk Quooker Serie Nordic Uitvoering Pomp Montage Inbouw Materiaal flacon Kunststof Materiaal pomp Roestvaststaal (RVS) Profiel houder Geen Kleur Zwart Incl. navulbaar reservoir Oppervlaktebescherming Geen Inhoud reservoir 50 cl Uitvoeringsvorm Enkel Uitvoering afdekrozet N.v.t. Tuimelaar Kleur houder N.v.t. Accentkleur Geen Met verwisselbare decor-afdekkap/roz Blad/wastafelmontage Batterijvoeding Elektrische aansluiting Met diefstalbeveiliging Verdekte bevestiging Met bevestigingsmateriaal Hoogte 80 mm Breedte 35 mm Diepte 35 mm Diameter 25 mm Afmeting 3 5x8 cm Artikelnummer ZPNBLK Fabrieksartikelnummer ZPNBLK

  376.00 Euro

  Ga naar Quooker Nordic Zeepdispenser Zwart ZPNBLK


Keukenkraan BWS Mengkraan Hoog Gebogen Uitloop RVS

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Boss & Wessing

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : RVS Look

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304717393

Kranen/Keukenkraan
  Keukenkraan BWS Mengkraan Hoog Gebogen Uitloop RVS Deze RVS keukenkraan is van het merk Boss & Wessing en is een mooie aanwinst voor in moderne keukens. De kraan heeft een prachtig hoge en ronde uitloop met een zijdelingse hendel. Met de eenhendel bediening mengt u het warme en het koude water tot de gewenste temperatuur. De warmte van het water bepaalt u zelf. Dankzij de keramische schijven heeft de kraan een soepele beweging van de knoppen. Hierdoor behoudt de kraan ook jarenlang zijn goede kwaliteit. Specificaties Keukenkraan BWS Mengkraan Hoog Gebogen Uitloop RVS: Keukenmengkraan Eenhendel Boss & Wessing Gebogen uitloop Hoogte: 36.6 cm Breedte: 10.3 cm Diepte: 25.8 cm Kleur: RVS look Afmeting gat: 3/8" aansluiting Hoogte uitloop: 24.4 cm Lengte uitloop: 22.2 cm Fabrieksgarantie: 2 jaar Kokend water: Nee Bruisend water: Nee Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantisch. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "BWS"

  143.00 Euro

  Ga naar Keukenkraan BWS Mengkraan Hoog Gebogen Uitloop RVS


Kokendwaterkraan Wiesbaden Calda Boiler 8L Piazza 3-in-1 Kraan RVS

Kranen/Keukenkraan/Kokend water kraan

Keukenkraan

Wiesbaden

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : RVS Look

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8720195543107

Kranen/Keukenkraan/Kokend water kraan
  Kokendwaterkraan Wiesbaden Calda Boiler 8L Piazza 3-in-1 Kraan RVS Deze 3-in-1 Piazza kraan van Wiesbaden kunt u als set aanschaffen in combinatie met een 8 liter Calda boiler. De Piazza kraan heeft een moderne uitstraling en heeft een stoere RVS look. De kraan heeft een rechte uitloop met een gebogen einde. De 3-in-1 kraan beschikt over één hendel waar u eenvoudig de temperatuur van het water eenvoudig kunt mengen. U krijgt niet alleen warm en koud water uit de Piazza kraan, maar ook kokend water! Ook bevat de kraan een drukknop waarmee u enkel de boiler kunt bedienen. Betaalbare luxe De aanschafprijs en gebruikskosten geven iedereen de mogelijkheid een 3-in-1 kraan aan te schaffen. Veilig in gebruik Elke 3-in-1 kraan beschikt over een kindveilige bedieningsknop. De boiler is computergestuurd en in thermisch beveiligd. Makkelijk te installeren De 3-in-1 kraan is niet alleen 'easy to use', maar ook 'easy to install'. Milieuvriendelijk De 3-in-1 kraan heeft een extra voorziening om met één druk op de knop de boiler om te schakelen naar een gewone boiler of zelfs uit te schakelen. Lekker handig in de vakantietijd of als u langere tijd geen gebruik maakt van de 100°C-functie. Complete set met kraan en boiler De 3-in-1 kraan van Wiesbaden is zodanig ontworpen dat u geen extra kraan op uw aanrechtblad hoeft te monteren. Het slimme en tevens stoere ontwerp geeft u de mogelijkheid om met één kraan alle functies te bedienen. *Indien u geen warmwatertoevoer heeft, zorg dan voor een set inclusief mengventiel. Het mengventiel zorgt ervoor dat het kokende water uit de boiler wordt gemengd met koud water, zodat de kraan ook lauw/warm water biedt. Specificaties Kokendwaterkraan Wiesbaden Calda Boiler 8L Piazza 3-in-1 Kraan RVS: 3-in-1 kraan (Warm, koud en kokend water) Wiesbaden Inclusief Calda boiler Inhoud: 8 Liter Materiaal reservoir: Kunststof Kleur boiler: Wit Materiaal kraan: RVS Temperatuurkeuze: 15-100 °C Met doorkookstand: Ja Met signaallamp: Ja Calda Boiler Hoogte (vanaf midden wateraansluiting): 48.5 cm Breedte: 22.5 cm Diepte: 22.5 Fabrieks garantie: 2 jaar Piazza Kraan Hoogte: 34.6 cm Breedte: 18.2 cm Diepte: 25.3 cm Fabrieksgarantie: 2 jaar

  849.95 Euro

  Ga naar Kokendwaterkraan Wiesbaden Calda Boiler 8L Piazza 3-in-1 Kraan RVS


Kokendwaterkraan Wiesbaden Calda Boiler 5L Piazza 3-in-1 Kraan RVS

Kranen/Keukenkraan/Kokend water kraan

Keukenkraan

Wiesbaden

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : RVS Look

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8720195543091

Kranen/Keukenkraan/Kokend water kraan
  Kokendwaterkraan Wiesbaden Calda Boiler 8L Piegato 3-in-1 Kraan RVS Deze 3-in-1 Piazza kraan van Wiesbaden kunt u als set aanschaffen in combinatie met een 5 liter Calda boiler. De Piazza kraan heeft een moderne uitstraling en heeft een stoere RVS look. De kraan heeft rechte uitloop en een gebogen einde. De 3-in-1 kraan beschikt over één hendel waar u eenvoudig de temperatuur van het water eenvoudig kunt mengen. U krijgt niet alleen warm en koud water uit de Piazza kraan, maar ook kokend water! Ook bevat de kraan een drukknop waarmee u enkel de boiler kunt bedienen. Betaalbare luxe De aanschafprijs en gebruikskosten geven iedereen de mogelijkheid een 3-in-1 kraan aan te schaffen. Veilig in gebruik Elke 3-in-1 kraan beschikt over een kindveilige bedieningsknop. De boiler is computergestuurd en in thermisch beveiligd. Makkelijk te installeren De 3-in-1 kraan is niet alleen 'easy to use', maar ook 'easy to install'. Milieuvriendelijk De 3-in-1 kraan heeft een extra voorziening om met één druk op de knop de boiler om te schakelen naar een gewone boiler of zelfs uit te schakelen. Lekker handig in de vakantietijd of als u langere tijd geen gebruik maakt van de 100°C-functie. Complete set met kraan en boiler De 3-in-1 kraan van Wiesbaden is zodanig ontworpen dat u geen extra kraan op uw aanrechtblad hoeft te monteren. Het slimme en tevens stoere ontwerp geeft u de mogelijkheid om met één kraan alle functies te bedienen. *Indien u geen warmwatertoevoer heeft, zorg dan voor een set inclusief mengventiel. Het mengventiel zorgt ervoor dat het kokende water uit de boiler wordt gemengd met koud water, zodat de kraan ook lauw/warm water biedt. Specificaties Kokendwaterkraan Wiesbaden Calda Boiler 8L Piegato 3-in-1 Kraan RVS: 3-in-1 kraan (Warm, koud en kokend water) Wiesbaden Inclusief Calda boiler Inhoud: 5 Liter Materiaal reservoir: Kunststof Kleur boiler: Wit Materiaal kraan: RVS Temperatuurkeuze: 15-100 °C Met doorkookstand: Ja Met signaallamp: Ja Calda Boiler Hoogte (vanaf midden wateraansluiting): 37.5 cm Breedte: 22.5 cm Diepte: 22.5 Fabrieks garantie: 2 jaar Piazza Kraan Hoogte: 34.6 cm Breedte: 18.2 cm Diepte: 25.3 cm Fabrieksgarantie: 2 jaar

  769.95 Euro

  Ga naar Kokendwaterkraan Wiesbaden Calda Boiler 5L Piazza 3-in-1 Kraan RVS


Keukenmengkraan Schutte Albatros Draaibare Uitloop Lage Druk Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Schütte

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4008431333908

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Schutte Albatros Draaibare Uitloop Lage Druk Chroom De Albatros keukenkraan van het merk Schutte is gemaakt van messing en heeft een chromen afwerking. Met een lage druk kraan kunt u warm water krijgen waar alleen koud water beschikbaar is. Dit water kan verwarmd worden in een drukvaste boiler of in een drukloze elektrische boiler. De lage druk oplossing is meestal achteraf goedkoper en eenvoudiger te installeren, omdat er geen krachtstroom aansluiting nodig is. Voor het gebruik van drukloze elektrische boiler zijn lage druk mengkranen vereist. Je kunt de kranen herkennen aan het symbool met de rode bliksem. Met de hendel kunt u de temperatuur van het water regelen. De keukenkraan beschikt over een draaibare uitloop. De draaibare uitloop maakt het mogelijk om een dubbele vaat met water te vullen. De mengkraan is 26 cm lang, 17.4 cm hoog en heeft een diameter van 5.1 cm. Tip: Sluit bij de aansluiting van de keukenkraan eerst de hoofdkraan van het waternet af. Om de mengkraan het best schoon te houden adviseren wij om dit te doen met een niet-agressief schoonmaakmiddel: zo behoudt de kraan de chroomkleur het beste. Specificaties Keukenmengkraan Schutte Albatros Draaibare Uitloop Lage Druk Chroom: - Hoogte: 17.4 cm - Breedte: 5.1 cm - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom - Meng of Thermostatisch: Mengkraan - Uittrekbare slang: Nee - Lengte uitloop: 24 cm - Hoogte uitloop: 14.9 cm - Fabrieks Garantie: 3 jaar - Keramische schijven: Ja - Kokend water: Nee - Bruisend water: Nee - Mousseur-sproeier: Nee

  79.99 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Schutte Albatros Draaibare Uitloop Lage Druk Chroom


Keukenmengkraan Schutte Tassoni Draaibare Uitloop Lage Druk Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Schütte

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4008431355900

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Schutte Tassoni Draaibare Uitloop Lage Druk Chroom De Tassoni keukenkraan van het merk Schutte is gemaakt van messing en heeft een chromen afwerking. Met een lage druk kraan kunt u warm water krijgen waar alleen koud water beschikbaar is. Dit water kan verwarmd worden in een drukvaste boiler of in een drukloze elektrische boiler. De lage druk oplossing is meestal achteraf goedkoper en eenvoudiger te installeren, omdat er geen krachtstroom aansluiting nodig is. Voor het gebruik van drukloze elektrische boiler zijn lage druk mengkranen vereist. Je kunt de kranen herkennen aan het symbool met de rode bliksem. Met de hendel kunt u de temperatuur van het water regelen. De keukenkraan beschikt over een draaibare uitloop. De draaibare uitloop maakt het mogelijk om een dubbele vaat met water te vullen. De mengkraan is 26 cm lang, 16.8 cm hoog en heeft een diameter van 5.1 cm. Tip: Sluit bij de aansluiting van de keukenkraan eerst de hoofdkraan van het waternet af. Om de mengkraan het best schoon te houden adviseren wij om dit te doen met een niet-agressief schoonmaakmiddel: zo behoudt de kraan de chroomkleur het beste. Specificaties Keukenmengkraan Schutte Tassoni Draaibare Uitloop Lage Druk Chroom: - Hoogte: 16.8 cm - Breedte: 5.1 cm - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom - Meng of Thermostatisch: Mengkraan - Uittrekbare slang: Nee - Lengte uitloop: 25 cm - Hoogte uitloop: 14.6 cm - Fabrieks Garantie: 5 jaar - Keramische schijven: Ja - Kokend water: Nee - Bruisend water: Nee - Mousseur-sproeier: Nee

  49.99 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Schutte Tassoni Draaibare Uitloop Lage Druk Chroom


Keukenmengkraan Schutte Albatros Met Uittrekbare Sproeier Lage Druk Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Schütte

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4008431333793

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Schutte Albatros Met Uittrekbare Sproeier Lage Druk Chroom De Albatros keukenkraan van het merk Schutte is gemaakt van messing en heeft een chromen afwerking. Met een lage druk kraan kunt u warm water krijgen waar alleen koud water beschikbaar is. Dit water kan verwarmd worden in een drukvaste boiler of in een drukloze elektrische boiler. De lage druk oplossing is meestal achteraf goedkoper en eenvoudiger te installeren, omdat er geen krachtstroom aansluiting nodig is. Voor het gebruik van drukloze elektrische boiler zijn lage druk mengkranen vereist. Je kunt de kranen herkennen aan het symbool met de rode bliksem. Met de hendel kunt u de temperatuur van het water regelen. De keukenkraan beschikt over een draaibare uitloop. De draaibare uitloop maakt het mogelijk om een dubbele vaat met water te vullen. De mengkraan bevat een ook uittrekbare sproeier waarmee u gemakkelijk de kraan in verschillende richtingen kan bewegen. De mengkraan is 26.4 cm lang, 22.1 cm hoog en heeft een diameter van 5.8 cm. Tip: Sluit bij de aansluiting van de keukenkraan eerst de hoofdkraan van het waternet af. Om de mengkraan het best schoon te houden adviseren wij om dit te doen met een niet-agressief schoonmaakmiddel: zo behoudt de kraan de chroomkleur het beste. Specificaties Keukenmengkraan Schutte Albatros Met Uittrekbare Sproeier Lage Druk Chroom: - Hoogte: 22.1 cm - Breedte: 5.8 cm - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom - Meng of Thermostatisch: Mengkraan - Uittrekbare slang: Nee - Hoogte uitloop: 12.5 cm - Fabrieks Garantie: 3 jaar - Keramische schijven: Ja - Kokend water: Nee - Bruisend water: Nee - Mousseur-sproeier: Nee

  99.99 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Schutte Albatros Met Uittrekbare Sproeier Lage Druk Chroom


Keukenkraan Allibert Anaya Mengkraan Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Allibert

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 5411747136153

Kranen/Keukenkraan
  Keukenkraan Allibert Anaya Mengkraan Chroom Bent u op zoek naar een mooie keukenkraan? Kies dan voor de Allibert Anaya keukenmengkraan. De sierlijke kraan is voorzien van een mooie elegante hendel waarmee u de temperatuur van het water bediend. Aansluitend is de uitloop ook mooi is het model meegenomen door zijn strakke, maar toch sierlijke vormen. De keukenmengkraan is voorzien van een perlator aan het uiteinde van de uitloop. Hier komt het water door heen gecombineerd met lucht. De perlator is een klein kapje met gaatjes dat zorgt voor lucht dat wordt toegevoegd aan het water. Op die manier verbruikt u minder water en is de straal minder hard. Daarnaast heeft de kraan een paar belangrijke schijven. Namelijk de keramische schijven. Bij een keramisch binnenwerk schuiven twee keramische plaatjes over elkaar. Dat gebeurt zo nauwkeurig dat u nog jarenlang plezier heeft van de kraan. De hendel blijft namelijk soepel om water door te laten en de kraan goed te sluiten. Om de kraan aan te sluiten aan de hoofdleidingen worden er flexibele slangen meegeleverd. Specificaties: - Kleur: Chroom - Materiaal: Messing - Afmeting: 5x27.3x23.9cm - Keramische schijven 35 mm - Geleverd met 2 flexibele slangen F 12/17 - Voorzien van perlator - Mengkraan

  147.36 Euro

  Ga naar Keukenkraan Allibert Anaya Mengkraan Chroom


Keukenkraan Mengkraan BWS Allie Hoge en Gebogen Uitloop Waterbesparend Staal

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Boss & Wessing

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Staal

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304397632

Kranen/Keukenkraan
  Keukenkraan Mengkraan BWS Allie Hoge en Gebogen Uitloop Waterbesparend Staal De Allie keukenkraan van het merk Boss & Wessing is gemaakt van metaal en is met staal afgewerkt. De kraan beschikt over een zijdelingse hendel waarmee de temperatuur van het water eenvoudig geregeld kan worden. De vorm en kleur van de mengkraan geven het een moderne en unieke uitstraling. De kraan is een echte eyecatcher voor in uw keuken. De keukenkraan bevat een schuimstraalmond waardoor u een vollere waterstraal krijgt en hierdoor minder water verbruikt. De kraan wordt inclusief aansluitslangen geleverd. Specificaties Keukenkraan Mengkraan BWS Allie Hoge en Gebogen Uitloop Waterbesparend Staal: Hoogte: 35.5 cm Diepte: 19.2 cm Materiaal: Metaal Kleur: Staal Meng- of Thermostatisch: Mengkraan Uit trekbare slang: Nee Hoogte uitloop: 24.5 cm Lengte uitloop: 18.5 cm Fabrieks Garantie: 5 jaar Keramische schijven: Ja Waterbesparend: Ja Kokend water: Nee Bruisend water: Nee Mousseur-sproeier: Nee

  421.00 Euro

  Ga naar Keukenkraan Mengkraan BWS Allie Hoge en Gebogen Uitloop Waterbesparend Staal


Keukenmengkraan Sapho Corneli 1-hendel 30 cm Beweegbare Uitloop Mat Wit

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Mat Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913854361

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Sapho Corneli 1-hendel 30 cm Beweegbare Uitloop Mat Wit De Corneli keukenmengkraan van het merk Sapho is geschikt voor elke moderne keuken. De keukenkraan is voorzien van een mengfunctie: dat houdt in dat u met de hendel warm en heet water kunt mengen tot de juiste temperatuur. U heeft geen 2 losse knoppen meer waar u mee moet stoeien om de juiste temperatuur te krijgen. De kraan heeft een hoogte van 30 cm. Ook heeft de kraan een keramisch binnenwerk, dit houdt de hendel jarenlang soepel in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. Ook beschikt de kraan over een 360 graden beweegbare uitloop, hierdoor kunt u gemakkelijk de wasbak schoonmaken. De kraan heeft een keramisch binnenwerk, dit houdt de hendel jarenlang soepel in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. De praktische kraan is afgewerkt in een mat witte kleur. Specificaties Keukenmengkraan 1-hendel 30 cm Beweegbare Uitloop Mat Wit Sapho Corneli: - Merk: Sapho - Serie: Corneli - Materiaal: Messing - Kleur: Mat wit - Hoogte: 30 cm - Hoogte uitloop: 20.7 cm - Diepte uitloop: 17 cm - Kraan binnenwerk: Keramisch - Soort kraan: Mengkraan - Maat draadaansluiting (inch): 3/8 - Beweegbare uitloop: Ja - Kraan montagewijze: Opbouw - Fabrieksgarantie: 6 jaar

  169.00 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Sapho Corneli 1-hendel 30 cm Beweegbare Uitloop Mat Wit


Keukenmengkraan Sapho Saly 1-Hendel Opklapbare Uitloop 29 cm Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913825446

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Sapho Saly 1-Hendel Opklapbare Uitloop 29 cm Chroom De Saly keukenmengkraan van het merk Sapho is geschikt voor elke moderne badkamer. Bij deze kraan bedien je de hendel om zo het warme en koude leidingwater te mengen. Het mengen doe je dus handmatig waardoor je zelf de temperatuur van het water kan aanpassen. Naar links of rechts draaien geeft dan warmer of kouder water, en door de hendel de andere kant op te bedienen om de kraan harder en zachter zetten. De kraan heeft de uitloop hoogte van 24 cm en een lengte van 19.5 cm. Ook heeft de kraan een keramisch binnenwerk, dit houdt de hendel jarenlang soepel in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. De praktische kraan heeft een beweegbare uitloop en is afgewerkt in een chromen kleur. Specificaties Keukenmengkraan 1-Hendel Opklapbare Uitloop 29 cm Chroom Sapho Saly: - Merk: Sapho - Serie: Saly - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom - Hoogte kraan: 29 cm - Hoogte uitloop: 24 cm - Lengte uitloop: 19.5 cm - Kraan binnenwerk: Keramisch - Soort kraan: Mengkraan - Maat draadaansluiting (inch): 3/8' - Kraan montagewijze: Opbouw - Beweegbare uitloop: Ja - Fabrieksgarantie: 6 jaar

  188.00 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Sapho Saly 1-Hendel Opklapbare Uitloop 29 cm Chroom


Keukenkraan Plieger Napoli Met Draaibare Uitloop Cold Start Zwart

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Plieger

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Zwart

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8711238393650

Kranen/Keukenkraan
  Keukenkraan Plieger Napoli Met Draaibare Uitloop Cold Start Zwart De Napoli keukenkraan van het merk Plieger heeft een RVS look met een draaibare en gebogen uitloop aan het uiteinde van de kraan. De draaibare uitloop maakt het mogelijk om een dubbele vaat met water te vullen. De kraan beschikt verder over een cold start wat betekent dat er altijd eerst koud water uit de kraan komt. Hierdoor wordt uw leidingssysteem niet onnodig met warm water gevuld. Aan de bovenkant van de kraan zit een hendel waarmee u eenvoudig de kraan kunt bedienen. Specificaties Keukenkraan Plieger Napoli Met Draaibare Uitloop Cold Start Zwart: - Kleur: Zwart - Materiaal: Messing - Draaibare Uitloop: Ja - Cold start: Ja

  276.00 Euro

  Ga naar Keukenkraan Plieger Napoli Met Draaibare Uitloop Cold Start Zwart


Keukenmengkraan Sapho Rhapsody 1-hendel 22.5 cm met Uittrekbare Spray Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8024587003706

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Sapho Rhapsody 1-hendel 22.5 cm met Uittrekbare Spray Chroom De Rhapsody keukenmengkraan van het merk Sapho is geschikt voor elke moderne keuken. De keukenkraan is voorzien van een mengfunctie: dat houdt in dat u met de hendel warm en heet water kunt mengen tot de juiste temperatuur. U heeft geen 2 losse knoppen meer waar u mee moet stoeien om de juiste temperatuur te krijgen. De kraan heeft een uitloop hoogte van 22.5 cm. Ook heeft de kraan een keramisch binnenwerk, dit houdt de hendel jarenlang soepel in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. De kraan beschikt over een draaibare uitloop, hierdoor kunt u gemakkelijk de wasbak schoonmaken. De kraan heeft een keramisch binnenwerk, dit houdt de hendel jarenlang soepel in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. Als extra optie heeft de kraan een uittrekbare spray, hierdoor is de kraan extra handig. De praktische kraan is afgewerkt in een chromen kleur. Specificaties Keukenmengkraan 1-hendel 22.5 cm met Uittrekbare Spray Chroom Sapho Rhapsody: - Merk: Sapho - Serie: Rhapsody - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom - Hoogte uitloop: 22.5 cm - Diepte uitloop: 23 cm - Kraan binnenwerk: Keramisch - Soort kraan: Mengkraan - Maat draadaansluiting (inch): 3/8 - Draaibare uitloop: Ja - Kraan montagewijze: Opbouw - Uittrekbare spray: Ja  - Schakelen tussen 2 waterstromen (beluchter, spray) - Fabrieksgarantie: 6 jaar

  239.00 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Sapho Rhapsody 1-hendel 22.5 cm met Uittrekbare Spray Chroom


Keukenmengkraan Sapho Minimal 1-hendel Recht 27.8 cm RVS

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : RVS

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913818547

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Sapho Minimal 1-hendel Recht 27.8 cm RVS De Minimal keukenmengkraan van het merk Sapho is geschikt voor elke moderne keuken. De keukenkraan is voorzien van een mengfunctie: dat houdt in dat u met de hendel warm en heet water kunt mengen tot de juiste temperatuur. U heeft geen 2 losse knoppen meer waar u mee moet stoeien om de juiste temperatuur te krijgen. De kraan heeft een hoogte van 27.8 cm. Ook heeft de kraan een keramisch binnenwerk, dit houdt de hendel jarenlang soepel in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. De kraan beschikt over een beweegbare uitloop, hierdoor kunt u gemakkelijk de wasbak schoonmaken. De kraan heeft een keramisch binnenwerk, dit houdt de hendel jarenlang soepel in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. De praktische kraan is afgewerkt in een rvs kleur. Specificaties Keukenmengkraan 1-hendel Recht 27.8 cm RVS Sapho Minimal: - Merk: Sapho - Serie: Minimal - Materiaal: Roestvrij staal - Kleur: RVS - Kraan hoogte: 27.8 cm - Hoogte uitloop: 26 cm - Diepte uitloop: 20 cm - Kraan binnenwerk: Keramisch - Soort kraan: Mengkraan - Maat draadaansluiting (inch): 3/8 - Beweegbare uitloop: Ja - Kraan montagewijze: Opbouw - Fabrieksgarantie: 6 jaar

  379.00 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Sapho Minimal 1-hendel Recht 27.8 cm RVS


Keukenmengkraan Herzbach Design New Hoog Model met Draaibare Uitloop

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Herzbach

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4039139231975

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Herzbach Design New Hoog Model met Draaibare Uitloop Deze keukenkraan is van het merk Herzbach en behoort tot de serie Design New. Het betreft een keukenmengkraan met een uitloop die 360 graden draaibaar is. De kraan is gemaakt van verchroomd messing en beschikt over een waterbesparende perlator. Tevens is deze keukenkraan voorzien van een aanpasbare temperatuurbegrenzer die u zelf naar wens in kunt stellen. Met behulp van de standaard meegeleverde aansluitslangen monteert u deze kraan eenvoudig op het waternet. Specificaties Keukenkraan Herzbach Design New met Draaibare Uitloop: - Keukenmengkraan - Hoog model - Merk: Herzbach - Serie: Design New - Draaibare uitloop 360° - Materiaal: messing - Kleur: chroom - Hoogte: 32 cm - Hoogte uitloop: 29,2 cm - Lengte uitloop: 22 cm - 3/8''-aansluiting - Aanpasbare temperatuurbegrenzer - Waterbesparende perlator - Inclusief flexibele aansluitslangen

  313.00 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Herzbach Design New Hoog Model met Draaibare Uitloop


Keukenmengkraan Herzbach Design New Hoog Model met Draaibare Uitloop (lage druk)

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Herzbach

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4039139231982

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Herzbach Design New Hoog Model met Draaibare Uitloop (lage druk) Deze keukenkraan is van het merk Herzbach en behoort tot de serie Design New. Het betreft een keukenmengkraan met een uitloop die 360 graden draaibaar is. De kraan is gemaakt van verchroomd messing en beschikt over een waterbesparende perlator. Tevens is deze keukenkraan voorzien van een aanpasbare temperatuurbegrenzer die u zelf naar wens in kunt stellen. Met behulp van de standaard meegeleverde aansluitslangen monteert u deze kraan eenvoudig op het waternet. Deze kraan heeft een lage druk en is daarmee uitstekend geschikt in combinatie met een open boiler. Specificaties Keukenkraan Herzbach Design New met Draaibare Uitloop (lage druk): - Keukenmengkraan - Hoog model - Merk: Herzbach - Serie: Design New - Draaibare uitloop 360° - Lage druk (voor open boiler) - Materiaal: messing - Kleur: chroom - Hoogte: 32 cm - Hoogte uitloop: 29,2 cm - Lengte uitloop: 22 cm - 3/8''-aansluiting - Aanpasbare temperatuurbegrenzer - Waterbesparende perlator - Inclusief flexibele aansluitslangen

  373.00 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Herzbach Design New Hoog Model met Draaibare Uitloop (lage druk)


Keukenmengkraan Schutte Casalla Hoge Draaibare Uitloop Lage Druk Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Schütte

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4008431353197

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Schutte Casalla Hoge Draaibare Uitloop Lage Druk Chroom De Casalla keukenkraan van het merk Schutte is gemaakt van messing en heeft een chromen afwerking. Met een lage druk kraan kunt u warm water krijgen waar alleen koud water beschikbaar is. Dit water kan verwarmd worden in een drukvaste boiler of in een drukloze elektrische boiler. De lage druk oplossing is meestal achteraf goedkoper en eenvoudiger te installeren, omdat er geen krachtstroom aansluiting nodig is. Voor het gebruik van drukloze elektrische boiler zijn lage druk mengkranen vereist. Je kunt ze herkennen aan het symbool met de rode bliksem. Met de zijdelingse hendel kunt u de temperatuur van het water regelen. De keukenkraan beschikt over een draaibare uitloop. De draaibare uitloop maakt het mogelijk om een dubbele vaat met water te vullen. De mengkraan is 22.4 cm lang, 33.1 cm hoog en heeft een diameter van 5 cm. Tip: Sluit bij de aansluiting van de keukenkraan eerst de hoofdkraan van het waternet af. Om de mengkraan het best schoon te houden adviseren wij om dit te doen met een niet-agressief schoonmaakmiddel: zo behoudt de kraan de chroomkleur het beste. Specificaties Keukenmengkraan Schutte Casalla Hoge Draaibare Uitloop Lage Druk Chroom: - Hoogte: 33.1 cm - Breedte: 10.3 cm - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom - Meng of Thermostatisch: Mengkraan - Uittrekbare slang: Nee - Lengte uitloop: 21 cm - Hoogte uitloop: 22.5 cm - Fabrieks Garantie: 5 jaar - Keramische schijven: Ja - Kokend water: Nee - Bruisend water: Nee - Mousseur-sproeier: Nee

  79.99 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Schutte Casalla Hoge Draaibare Uitloop Lage Druk Chroom


Keukenkraan Tweegreepskraan Schutte Duo Mix II Lage Druk Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Schütte

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4008431479002

Kranen/Keukenkraan
  Keukenkraan Tweegreepskraan Schutte Duo Mix II Lage Druk Chroom De London keukenkraan van het merk Schutte is gemaakt van messing en heeft een chromen afwerking. Met een lage druk kraan kunt u warm water krijgen waar alleen koud water beschikbaar is. Dit water kan verwarmd worden in een drukvaste boiler of in een drukloze elektrische boiler. De lage druk oplossing is meestal achteraf goedkoper en eenvoudiger te installeren, omdat er geen krachtstroom aansluiting nodig is. Voor het gebruik van drukloze elektrische boiler zijn lage druk mengkranen vereist. Je kunt de kranen herkennen aan het symbool met de rode bliksem. De mengkraan beschikt over twee grepen waarmee de temperatuur van het water geregeld kan worden. De keukenkraan beschikt over een draaibare uitloop. De draaibare uitloop maakt het mogelijk om een dubbele vaat met water te vullen. De mengkraan is 20 cm lang, 21.3 cm hoog en heeft een diameter van 4.6 cm. Tip: Sluit bij de aansluiting van de keukenkraan eerst de hoofdkraan van het waternet af. Om de mengkraan het best schoon te houden adviseren wij om dit te doen met een niet-agressief schoonmaakmiddel: zo behoudt de kraan de chroomkleur het beste. Specificaties Keukenkraan Tweegreepskraan Schutte Duo Mix II Lage Druk Chroom: - Breedte: 15.5 cm - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom - Meng of Thermostatisch: Mengkraan - Uittrekbare slang: Nee - Hoogte uitloop: 18.8 cm - Fabrieks Garantie: 3 jaar - Keramische schijven: Ja - Kokend water: Nee - Bruisend water: Nee - Mousseur-sproeier: Nee

  44.99 Euro

  Ga naar Keukenkraan Tweegreepskraan Schutte Duo Mix II Lage Druk Chroom


Keukenkraan Tweegreepskraan Schutte Lage Druk Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Schütte

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4008431376905

Kranen/Keukenkraan
  Keukenkraan Tweegreepskraan Schutte Lage Druk Chroom De keukenkraan van het merk Schutte is gemaakt van messing en heeft een chromen afwerking. Met een lage druk kraan kunt u warm water krijgen waar alleen koud water beschikbaar is. Dit water kan verwarmd worden in een drukvaste boiler of in een drukloze elektrische boiler. De lage druk oplossing is meestal achteraf goedkoper en eenvoudiger te installeren, omdat er geen krachtstroom aansluiting nodig is. Voor het gebruik van drukloze elektrische boiler zijn lage druk mengkranen vereist. Je kunt de kranen herkennen aan het symbool met de rode bliksem. De mengkraan beschikt over twee grepen waarmee de temperatuur van het water geregeld kan worden. De kraan beschikt ook over een draaibare uitloop. De draaibare uitloop maakt het mogelijk om een dubbele vaat met water te vullen. De mengkraan is 24 cm lang en 17.9 cm hoog. Tip: Sluit bij de aansluiting van de keukenkraan eerst de hoofdkraan van het waternet af. Om de mengkraan het best schoon te houden adviseren wij om dit te doen met een niet-agressief schoonmaakmiddel: zo behoudt de kraan de chroomkleur het beste. Specificaties Keukenkraan Tweegreepskraan Schutte Lage Druk Chroom: Hoogte: 17.9 cm Materiaal: Messing Kleur: Chroom Meng of Thermostatisch: Mengkraan Uittrekbare slang: Nee Fabrieks Garantie: 3 jaar Kokend water: Nee Bruisend water: Nee Mousseur-sproeier: Nee

  49.99 Euro

  Ga naar Keukenkraan Tweegreepskraan Schutte Lage Druk Chroom


Keukenmengkraan Sapho Rhapsody 1-hendel Recht 31 cm Uitklapbare Uitloop Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8024587004413

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Sapho Rhapsody 1-hendel Recht 31 cm Uitklapbare Uitloop Chroom De Rhapsody keukenmengkraan van het merk Sapho is geschikt voor elke moderne keuken. De keukenkraan is voorzien van een mengfunctie: dat houdt in dat u met de hendel warm en heet water kunt mengen tot de juiste temperatuur. U heeft geen 2 losse knoppen meer waar u mee moet stoeien om de juiste temperatuur te krijgen. De kraan heeft een hoogte van 31 cm. Ook heeft de kraan een keramisch binnenwerk, dit houdt de hendel jarenlang soepel in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. De kraan beschikt over een uitklapbare uitloop, hierdoor kunt u gemakkelijk de wasbak schoonmaken. De kraan heeft een keramisch binnenwerk, dit houdt de hendel jarenlang soepel in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. De praktische kraan is afgewerkt in een chromen kleur. Specificaties Keukenmengkraan 1-hendel Recht 31 cm Uitklapbare Uitloop Chroom Sapho Rhapsody: - Merk: Sapho - Serie: Rhapsody - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom - Kraan hoogte: 31 cm - Hoogte uitloop: 25.5 cm - Diepte uitloop: 19.5 cm - Kraan binnenwerk: Keramisch - Soort kraan: Mengkraan - Maat draadaansluiting (inch): 3/8 - Uitklapbare uitloop: Ja - Kraan montagewijze: Opbouw - Fabrieksgarantie: 6 jaar

  229.00 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Sapho Rhapsody 1-hendel Recht 31 cm Uitklapbare Uitloop Chroom


Keukenmengkraan Sapho Rhapsody 1-hendel Recht 26 cm Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913840739

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Sapho Rhapsody 1-hendel Recht 26 cm Chroom De Rhapsody keukenmengkraan van het merk Sapho is geschikt voor elke moderne keuken. De keukenkraan is voorzien van een mengfunctie: dat houdt in dat u met de hendel warm en heet water kunt mengen tot de juiste temperatuur. U heeft geen 2 losse knoppen meer waar u mee moet stoeien om de juiste temperatuur te krijgen. De kraan heeft een hoogte van 26 cm. Ook heeft de kraan een keramisch binnenwerk, dit houdt de hendel jarenlang soepel in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. De kraan beschikt over een draaibare uitloop, hierdoor kunt u gemakkelijk de wasbak schoonmaken. De kraan heeft een keramisch binnenwerk, dit houdt de hendel jarenlang soepel in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. De praktische kraan is afgewerkt in een chromen kleur. Specificaties Keukenmengkraan 1-hendel Recht 26 cm Chroom Sapho Rhapsody: - Merk: Sapho - Serie: Rhapsody - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom - Kraan hoogte: 26 cm - Hoogte uitloop: 18 cm - Diepte uitloop: 18.5 cm - Kraan binnenwerk: Keramisch - Soort kraan: Mengkraan - Maat draadaansluiting (inch): 3/8 - Draaibare uitloop: Ja - Kraan montagewijze: Opbouw - Fabrieksgarantie: 6 jaar

  219.00 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Sapho Rhapsody 1-hendel Recht 26 cm Chroom


Keukenmengkraan Sapho Dandy 1-hendel Recht 28.5 cm Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913859649

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Sapho Dandy 1-hendel Recht 28.5 cm Chroom De Dandy keukenmengkraan van het merk Sapho is geschikt voor elke moderne keuken. De keukenkraan is voorzien van een mengfunctie: dat houdt in dat u met de hendel warm en heet water kunt mengen tot de juiste temperatuur. U heeft geen 2 losse knoppen meer waar u mee moet stoeien om de juiste temperatuur te krijgen. De kraan heeft een hoogte van 28.5 cm en een diepte van 20.5 cm. Ook heeft de kraan een keramisch binnenwerk, dit houdt de hendel jarenlang soepel in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. De kraan beschikt over een draaibare uitloop, hierdoor kunt u gemakkelijk de wasbak schoonmaken. De kraan heeft een keramisch binnenwerk, dit houdt de hendel jarenlang soepel in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. De praktische kraan is afgewerkt in een chromen kleur. Specificaties Keukenmengkraan 1-hendel Recht 28.5 cm Chroom Sapho Dandy: - Merk: Sapho - Serie: Dandy - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom - Kraan hoogte: 28.5 cm - Kraan diepte: 20.5 cm - Hoogte uitloop: 18.8 cm - Diepte uitloop: 18.5 cm - Kraan binnenwerk: Keramisch - Soort kraan: Mengkraan - Maat draadaansluiting (inch): 3/8 - Draaibare uitloop: Ja - Kraan montagewijze: Opbouw - Fabrieksgarantie: 6 jaar

  259.00 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Sapho Dandy 1-hendel Recht 28.5 cm Chroom


Keukenmengkraan Herzbach Design New 1-Gats Vlakke Uitloop Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Herzbach

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4039139001738

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Herzbach Design New 1-Gats Vlakke Uitloop Chroom Deze keukenkraan is van het merk Herzbach en behoort tot de serie Design New. Het betreft een mengkraan die is uitgerust met een hendel, waarmee u zowel de temperatuur als de kracht van de waterstraal eenvoudig instelt. De keukenkraan is gemaakt van messing en heeft een afwerking in de kleur chroom. Verder wordt de kraan gekenmerkt door de vlakke uitloop. De draaibare uitloop van deze keukenmengkraan heeft een lengte van 22,9 cm, terwijl de hoogte van de uitloop 27,6 cm bedraagt. De kraan heeft een totale hoogte van 40,7 cm. Specificaties Keukenmengkraan Herzbach Design New: - Keukenmengkraan (1-gats) - Merk: Herzbach - Serie: Design New - Materiaal: messing - Kleur: chroom - Vlakke uitloop - Hoogte kraan: 40,7 cm - Hoogte uitloop: 27,6 cm - Lengte uitloop: 22,9 cm - Uitloop is draaibaar

  362.00 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Herzbach Design New 1-Gats Vlakke Uitloop Chroom


Keukenmengkraan Herzbach Design New 1-Gats Uitneembare Uitloop Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Herzbach

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4039139231692

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Herzbach Design New 1-Gats Uitneembare Uitloop Chroom Deze keukenkraan is van het merk Herzbach en behoort tot de serie Design New. Het betreft een mengkraan die is uitgerust met een hendel, waarmee u zowel de temperatuur als de kracht van de waterstraal eenvoudig instelt. De keukenkraan is gemaakt van messing en heeft een afwerking in de kleur chroom. Verder wordt de kraan gekenmerkt door de uitneembare uitloop. De draaibare uitloop van deze keukenmengkraan heeft een lengte van 22 cm, terwijl de hoogte van de uitloop 13,9 cm bedraagt. De kraan heeft een totale hoogte van 49,7 cm. Specificaties Keukenmengkraan Herzbach Design New: - Keukenmengkraan (1-gats) - Merk: Herzbach - Serie: Design New - Materiaal: messing - Kleur: chroom - Uitneembare uitloop - Hoogte kraan: 49,7 cm - Hoogte uitloop: 13,9 cm - Lengte uitloop: 22 cm - Uitloop is draaibaar

  430.00 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Herzbach Design New 1-Gats Uitneembare Uitloop Chroom


Keukenmengkraan Best Design Nancy Uitloop Gebogen 31.7 cm 1-hendel Mat Goud

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Best Design

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Mat Goud

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719323065048

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Best Design Nancy Uitloop Gebogen 31.7 cm 1-hendel Mat Goud De Nancy keukenmengkraan van het merk Best Design is geschikt voor elke moderne keuken. De keukenkraan is voorzien van een mengfunctie: dat houdt in dat u met de hendel warm en heet water kunt mengen tot de juiste temperatuur. U heeft geen 2 losse knoppen meer waar u mee moet stoeien om de juiste temperatuur te krijgen. De kraan heeft een hoogte van 31.7 cm. Ook heeft de kraan een keramisch binnenwerk, dit houdt de hendel jarenlang soepel in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. De kraan beschikt over een draaibare uitloop, hierdoor kunt u gemakkelijk de wasbak schoonmaken. De kraan heeft een keramisch binnenwerk, dit houdt de hendel jarenlang soepel in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. De praktische kraan is afgewerkt in een mat gouden kleur. Specificaties Keukenmengkraan Uitloop Gebogen 31.7 cm 1-hendel Mat Goud Best Design Nancy: - Merk: Best Design - Serie: Nancy - Kleur: Mat goud - Materiaal: Messing - Hoogte: 31.7 cm - Uitloop hoogte: 24 cm - Uitloop lengte: 20.1 cm - Maat draadaansluiting: 3/8' - Soort kraan: Mengkraan - Keramisch binnenwerk: Ja - Draaibare uitloop: Ja - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  111.70 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Best Design Nancy Uitloop Gebogen 31.7 cm 1-hendel Mat Goud


Keukenmengkraan Sapho Minimal 1-hendel Recht 30.2 cm RVS

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : RVS

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913858024

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Sapho Minimal 1-hendel Recht 30.2 cm RVS De Minimal keukenmengkraan van het merk Sapho is geschikt voor elke moderne keuken. De keukenkraan is voorzien van een mengfunctie: dat houdt in dat u met de hendel warm en heet water kunt mengen tot de juiste temperatuur. U heeft geen 2 losse knoppen meer waar u mee moet stoeien om de juiste temperatuur te krijgen. De kraan heeft een hoogte van 30.2 cm. Ook heeft de kraan een keramisch binnenwerk, dit houdt de hendel jarenlang soepel in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. De kraan beschikt over een beweegbare uitloop, hierdoor kunt u gemakkelijk de wasbak schoonmaken. De kraan heeft een keramisch binnenwerk, dit houdt de hendel jarenlang soepel in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. De praktische kraan is afgewerkt in een rvs kleur. Specificaties Keukenmengkraan 1-hendel Recht 30.2 cm RVS Sapho Minimal: - Merk: Sapho - Serie: Minimal - Materiaal: Roestvrij staal - Kleur: RVS - Kraan hoogte: 30.2 cm - Hoogte uitloop: 21.9 cm - Diepte uitloop: 18.5 cm - Kraan binnenwerk: Keramisch - Soort kraan: Mengkraan - Maat draadaansluiting (inch): 3/8 - Beweegbare uitloop: Ja - Kraan montagewijze: Opbouw - Fabrieksgarantie: 6 jaar

  228.00 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Sapho Minimal 1-hendel Recht 30.2 cm RVS


Keukenmengkraan Sapho Jessy 1-hendel 50.5 cm met Uittrekbare Spray Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913820632

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Sapho Jessy 1-hendel 50.5 cm met Uittrekbare Spray Chroom De Jessy keukenmengkraan van het merk Sapho is geschikt voor elke moderne keuken. De keukenkraan is voorzien van een mengfunctie: dat houdt in dat u met de hendel warm en heet water kunt mengen tot de juiste temperatuur. U heeft geen 2 losse knoppen meer waar u mee moet stoeien om de juiste temperatuur te krijgen. De kraan heeft een hoogte van 50.5 cm en een diepte van 27.1 cm. Ook heeft de kraan een keramisch binnenwerk, dit houdt de hendel jarenlang soepel in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. De kraan beschikt over een draaibare uitloop, hierdoor kunt u gemakkelijk de wasbak schoonmaken. Als extra optie heeft de kraan een uittrekbare spray, hierdoor is de kraan extra handig. De praktische kraan is afgewerkt in een chromen kleur. De kraan heeft een keramisch binnenwerk, dit houdt de hendel jarenlang soepel in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. Specificaties Keukenmengkraan 1-hendel 50.5 cm met Uittrekbare Spray Chroom Sapho Jessy: - Merk: Sapho - Serie: Jessy - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom - Kraan hoogte: 50.5 cm - Kraan: diepte: 27.1 cm - Hoogte uitloop: 16.6 cm - Diepte uitloop: 22 cm - Kraan binnenwerk: Keramisch - Soort kraan: Mengkraan - Maat draadaansluiting (inch): 3/8 - Draaibare uitloop: Ja - Kraan montagewijze: Opbouw - Uittrekbare spray: Ja - Schakelen tussen 2 waterstromen (beluchter, spray) - Fabrieksgarantie: 6 jaar

  239.00 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Sapho Jessy 1-hendel 50.5 cm met Uittrekbare Spray Chroom


Keukenmengkraan Sapho Arla 1-hendel 47.5 cm met Uittrekbare Uitloop Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913846731

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Sapho Arla 1-hendel 47.5 cm met Uittrekbare Uitloop Chroom De Arla keukenmengkraan van het merk Sapho is geschikt voor elke moderne keuken. De keukenkraan is voorzien van een mengfunctie: dat houdt in dat u met de hendel warm en heet water kunt mengen tot de juiste temperatuur. U heeft geen 2 losse knoppen meer waar u mee moet stoeien om de juiste temperatuur te krijgen. De kraan heeft een hoogte van 47.5 cm. Ook heeft de kraan een keramisch binnenwerk, dit houdt de hendel jarenlang soepel in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. De kraan beschikt over een draaibare uitloop, hierdoor kunt u gemakkelijk de wasbak schoonmaken. Als extra optie heeft de kraan een uittrekbare uitloop, hierdoor is de kraan extra handig. De praktische kraan is afgewerkt in een chromen kleur. De kraan heeft een keramisch binnenwerk, dit houdt de hendel jarenlang soepel in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. Specificaties Keukenmengkraan 1-hendel 47.5 cm met Uittrekbare Uitloop Chroom Sapho Arla: - Merk: Sapho - Serie: Arla - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom - Kraan hoogte: 47.5 cm - Hoogte uitloop: 24.5 cm - Diepte uitloop: 19.3 cm - Kraan binnenwerk: Keramisch - Soort kraan: Mengkraan - Maat draadaansluiting (inch): 3/8 - Draaibare uitloop: Ja - Kraan montagewijze: Opbouw - Uittrekbare uitloop: Ja - Schakelen tussen 2 waterstromen (beluchter, spray) - Fabrieksgarantie: 6 jaar

  239.00 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Sapho Arla 1-hendel 47.5 cm met Uittrekbare Uitloop Chroom


Keukenmengkraan Sapho Latus 1-hendel Recht 31 cm Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913846663

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Sapho Latus 1-hendel Recht 31 cm Chroom De Latus keukenmengkraan van het merk Sapho is geschikt voor elke moderne keuken. De keukenkraan is voorzien van een mengfunctie: dat houdt in dat u met de hendel warm en heet water kunt mengen tot de juiste temperatuur. U heeft geen 2 losse knoppen meer waar u mee moet stoeien om de juiste temperatuur te krijgen. De kraan heeft een hoogte van 31 cm. Ook heeft de kraan een keramisch binnenwerk, dit houdt de hendel jarenlang soepel in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. De kraan beschikt over een draaibare uitloop, hierdoor kunt u gemakkelijk de wasbak schoonmaken. De kraan heeft een keramisch binnenwerk, dit houdt de hendel jarenlang soepel in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. De praktische kraan is afgewerkt in een chromen kleur. Specificaties Keukenmengkraan 1-hendel Recht 31 cm Chroom Sapho Latus: - Merk: Sapho - Serie: Latus - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom - Kraan hoogte: 31 cm - Hoogte uitloop: 28.5 cm - Diepte uitloop: 22 cm - Kraan binnenwerk: Keramisch - Soort kraan: Mengkraan - Maat draadaansluiting (inch): 3/8 - Draaibare uitloop: Ja - Kraan montagewijze: Opbouw - Fabrieksgarantie: 6 jaar

  279.00 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Sapho Latus 1-hendel Recht 31 cm Chroom


Keukenmengkraan Sapho Dandy 1-hendel Recht 26.5 cm met knikuitloop Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913859656

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Sapho Dandy 1-hendel Recht 26.5 cm met knikuitloop Chroom De Dandy keukenmengkraan van het merk Sapho is geschikt voor elke moderne keuken. De keukenkraan is voorzien van een mengfunctie: dat houdt in dat u met de hendel warm en heet water kunt mengen tot de juiste temperatuur. U heeft geen 2 losse knoppen meer waar u mee moet stoeien om de juiste temperatuur te krijgen. De kraan heeft een hoogte van 26.5 cm. Ook heeft de kraan een keramisch binnenwerk, dit houdt de hendel jarenlang soepel in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. De kraan beschikt over een draaibare uitloop met een knikuitloop, hierdoor kunt u gemakkelijk de wasbak schoonmaken. De kraan heeft een keramisch binnenwerk, dit houdt de hendel jarenlang soepel in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. De praktische kraan is afgewerkt in een chromen kleur. Specificaties Keukenmengkraan 1-hendel Recht 26.5 cm met knikuitloop Chroom Sapho Dandy: - Merk: Sapho - Serie: Dandy - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom - Kraan hoogte: 26.5 cm - Hoogte uitloop: 24.5 cm - Diepte uitloop: 26 cm - Kraan binnenwerk: Keramisch - Soort kraan: Mengkraan - Maat draadaansluiting (inch): 3/8 - Draaibare uitloop: Ja - Kraan montagewijze: Opbouw - Knikuitloop: Ja - Fabrieksgarantie: 6 jaar

  388.00 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Sapho Dandy 1-hendel Recht 26.5 cm met knikuitloop Chroom


Keukenkraan Sanimex RVS

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Sanimex

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : RVS

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304540038

Kranen/Keukenkraan
  Keukenkraan Sanimex RVS Keukenkraan Son is een hoog uitgevoerde kraan met een uitloop die in een boog weg loopt. Eigenschappen keukenkraan RVS: - Eénhendelmengkraan - Draaibaar - Materiaal: Geborsteld RVS - Perlator

  189.95 Euro

  Ga naar Keukenkraan Sanimex RVS


Keukenmengkraan Herzbach Design New 1-Gats Uittrekbare Uitloop Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Herzbach

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4039139258385

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Herzbach Design New 1-Gats Uittrekbare Uitloop Chroom Deze keukenkraan is van het merk Herzbach en behoort tot de serie Design New. Het betreft een mengkraan die is uitgerust met een hendel, waarmee u zowel de temperatuur als de kracht van de waterstraal eenvoudig instelt. De keukenkraan is gemaakt van messing en heeft een afwerking in de kleur chroom. Verder wordt de kraan gekenmerkt door de uittrekbare uitloop. De draaibare uitloop van deze keukenmengkraan heeft een lengte van 22 cm, terwijl de hoogte van de uitloop 15,5 cm bedraagt. De kraan heeft een totale hoogte van 41,5 cm. Specificaties Keukenmengkraan Herzbach Design New: - Keukenmengkraan (1-gats) - Merk: Herzbach - Serie: Design New - Materiaal: messing - Kleur: chroom - Uittrekbare uitloop - Hoogte kraan: 41,5 cm - Hoogte uitloop: 15,5 cm - Lengte uitloop: 22 cm - Uitloop is draaibaar

  502.00 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Herzbach Design New 1-Gats Uittrekbare Uitloop Chroom


Keukenmengkraan Herzbach Design New 1-Gats Verstelbare Uitloop Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Herzbach

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4039139001899

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Herzbach Design New 1-Gats Verstelbare Uitloop Chroom Deze keukenkraan is van het merk Herzbach en behoort tot de serie Design New. Het betreft een mengkraan die is uitgerust met een hendel, waarmee u zowel de temperatuur als de kracht van de waterstraal eenvoudig instelt. De keukenkraan is gemaakt van messing en heeft een afwerking in de kleur chroom. Verder wordt de kraan gekenmerkt door de verstelbare uitloop. De draaibare uitloop van deze keukenmengkraan heeft een lengte van 21,5 cm, terwijl de hoogte van de uitloop 25,5 cm bedraagt. De kraan heeft een totale hoogte van 32 cm. Specificaties Keukenmengkraan Herzbach Design New: - Keukenmengkraan (1-gats) - Merk: Herzbach - Serie: Design New - Materiaal: messing - Kleur: chroom - Verstelbare uitloop - Hoogte kraan: 32 cm - Hoogte uitloop: 25,5 cm - Lengte uitloop: 21,5 cm - Uitloop is draaibaar

  422.00 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Herzbach Design New 1-Gats Verstelbare Uitloop Chroom


Keukenmengkraan Schutte Cornwall Lage Druk En Draaibare Uitloop Met Spiraalveer RVS

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Schütte

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : RVS Look

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4008431791951

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Schutte Cornwall Lage Druk En Draaibare Uitloop Met Spiraalveer RVS De Cornwall keukenkraan van het merk Schutte is gemaakt van roestvrij staal en heeft ook een RVS look. Met een lage druk kraan kunt u warm water krijgen waar alleen koud water beschikbaar is. Dit water kan verwarmd worden in een drukvaste boiler of in een drukloze elektrische boiler. De lage druk oplossing is meestal achteraf goedkoper en eenvoudiger te installeren, omdat er geen krachtstroom aansluiting nodig is. Voor het gebruik van drukloze elektrische boiler zijn lage druk mengkranen vereist. Je kunt de kranen herkennen aan het symbool met de rode bliksem. Met de zijdelingse hendel kunt u de temperatuur van het water regelen. De keukenkraan beschikt over een hoge en draaibare uitloop. De draaibare uitloop maakt het mogelijk om een dubbele vaat met water te vullen. De mengkraan bevat een ook uittrekbare sproeier waarmee u gemakkelijk de kraan in verschillende richtingen kan bewegen. De mengkraan is 27.8 cm lang, 52.5 cm hoog en heeft een diameter van 5.2 cm. Tip: Sluit bij de aansluiting van de keukenkraan eerst de hoofdkraan van het waternet af. Om de mengkraan het best schoon te houden adviseren wij om dit te doen met een niet-agressief schoonmaakmiddel: zo behoudt de kraan de chroomkleur het beste. Specificaties Keukenmengkraan Schutte Cornwall Lage Druk En Draaibare Uitloop Met Spiraalveer RVS: - Hoogte: 52.5 cm - Breedte: 11.9 cm - Materiaal: Roestvrij staal - Kleur: RVS look - Meng of Thermostatisch: Mengkraan - Uittrekbare slang: Ja - Hoogte uitloop: 16.6 cm - Fabrieks Garantie: 5 jaar - Keramische schijven: Ja - Kokend water: Nee - Bruisend water: Nee - Mousseur-sproeier: Ja

  119.99 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Schutte Cornwall Lage Druk En Draaibare Uitloop Met Spiraalveer RVS


Keukenkraan Tweegreepskraan Schutte Peruzzi Lage Druk en Draaibare Uitloop Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Schütte

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4008431373904

Kranen/Keukenkraan
  Keukenkraan Tweegreepskraan Schutte Peruzzi Lage Druk en Draaibare Uitloop Chroom De London keukenkraan van het merk Schutte is gemaakt van messing en heeft een chromen afwerking. Met een lage druk kraan kunt u warm water krijgen waar alleen koud water beschikbaar is. Dit water kan verwarmd worden in een drukvaste boiler of in een drukloze elektrische boiler. De lage druk oplossing is meestal achteraf goedkoper en eenvoudiger te installeren, omdat er geen krachtstroom aansluiting nodig is. Voor het gebruik van drukloze elektrische boiler zijn lage druk mengkranen vereist. Je kunt de kranen herkennen aan het symbool met de rode bliksem. De mengkraan beschikt over twee grepen waarmee de temperatuur van het water geregeld kan worden. De kraan beschikt ook over een draaibare uitloop. De draaibare uitloop maakt het mogelijk om een dubbele vaat met water te vullen. De mengkraan is 15 cm lang, 22.5 cm hoog en heeft een diameter van 4.7 cm. Tip: Sluit bij de aansluiting van de keukenkraan eerst de hoofdkraan van het waternet af. Om de mengkraan het best schoon te houden adviseren wij om dit te doen met een niet-agressief schoonmaakmiddel: zo behoudt de kraan de chroomkleur het beste. Specificaties Keukenkraan Tweegreepskraan Schutte Peruzzi Lage Druk en Draaibare Uitloop Chroom: - Hoogte: 22.5 cm - Breedte: 14.6 cm - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom - Meng of Thermostatisch: Mengkraan - Uittrekbare slang: Nee - Hoogte uitloop: 18.1 cm - Fabrieks Garantie: 5 jaar - Keramische schijven: Ja - Kokend water: Nee - Bruisend water: Nee - Mousseur-sproeier: Nee

  39.99 Euro

  Ga naar Keukenkraan Tweegreepskraan Schutte Peruzzi Lage Druk en Draaibare Uitloop Chroom


Keukenmengkraan Allibert Danover Opbouw Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Allibert

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 5411747136146

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Allibert Danover Opbouw Chroom Bent u op zoek naar een leuke keukenkraan? Kies dan voor de Allibert Danover. Het is een elegante kraan met ronde vormen. De uitloop kan draaien en met de hendel bepaald u de warmte van het water. De leuke keukenmengkraan is voorzien van keramische schijven. Bij een keramisch binnenwerk schuiven twee keramische plaatjes over elkaar. Dat gebeurt zo nauwkeurig dat u nog jarenlang plezier heeft van de kraan. De hendel blijft namelijk soepel om water door te laten en de kraan goed te sluiten. Aan het uiteinde van de uitloop zit een perlator weggewerkt in het model. Een perlator is een kapje met gaatjes die zorgt dat er lucht wordt gemengd met het water. Op die manier verbruikt u minder water en is de straal minder hard. Specificaties: - Kleur: Chroom - Materiaal: Messing - Afmeting: 5x33.8x22cm - Keramische schijf 35 mm - Geleverd met 2 flexibele slangen F 12/17 - Uitloop kan draaien - Mengkraan

  113.97 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Allibert Danover Opbouw Chroom


Keukenmengkraan Best Design Moya Uitloop Gebogen 31.7 cm 1-hendel Gunmetal

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Best Design

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Gunmetal

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719323065062

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Best Design Moya Uitloop Gebogen 31.7 cm 1-hendel Gunmetal De Moya keukenmengkraan van het merk Best Design is geschikt voor elke moderne keuken. De keukenkraan is voorzien van een mengfunctie: dat houdt in dat u met de hendel warm en heet water kunt mengen tot de juiste temperatuur. U heeft geen 2 losse knoppen meer waar u mee moet stoeien om de juiste temperatuur te krijgen. De kraan heeft een hoogte van 31.7 cm. Ook heeft de kraan een keramisch binnenwerk, dit houdt de hendel jarenlang soepel in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. De kraan beschikt over een draaibare uitloop, hierdoor kunt u gemakkelijk de wasbak schoonmaken. De kraan heeft een keramisch binnenwerk, dit houdt de hendel jarenlang soepel in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. De praktische kraan is afgewerkt in een gunmetalen kleur. Specificaties Keukenmengkraan Uitloop Gebogen 31.7 cm 1-hendel Gunmetal Best Design Moya: - Merk: Best Design - Serie: Moya - Kleur: Gunmetal - Materiaal: Messing - Hoogte: 31.7 cm - Uitloop hoogte: 24 cm - Uitloop lengte: 20.1 cm - Maat draadaansluiting: 3/8' - Soort kraan: Mengkraan - Keramisch binnenwerk: Ja - Draaibare uitloop: Ja - Fabrieksgarantie: 2 jaar

  121.05 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Best Design Moya Uitloop Gebogen 31.7 cm 1-hendel Gunmetal


Keukenmengkraan Schutte Diziani Met Uittrekbare Sproeier Lage Druk Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Schütte

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4008431356792

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Schutte Diziani Met Uittrekbare Sproeier Lage Druk Chroom De Diziani keukenkraan van het merk Schutte is gemaakt van messing en heeft een chromen afwerking. Met een lage druk kraan kunt u warm water krijgen waar alleen koud water beschikbaar is. Dit water kan verwarmd worden in een drukvaste boiler of in een drukloze elektrische boiler. De lage druk oplossing is meestal achteraf goedkoper en eenvoudiger te installeren, omdat er geen krachtstroom aansluiting nodig is. Voor het gebruik van drukloze elektrische boiler zijn lage druk mengkranen vereist. Je kunt ze herkennen aan het symbool met de rode bliksem. Met de hendel kunt u de temperatuur van het water regelen. De keukenkraan beschikt over een draaibare uitloop. De draaibare uitloop maakt het mogelijk om een dubbele vaat met water te vullen. De mengkraan bevat een ook uittrekbare sproeier waarmee u gemakkelijk de kraan in verschillende richtingen kan bewegen. De mengkraan is 24.5 cm lang, 17.9 cm hoog en heeft een diameter van 5.2 cm. Tip: Sluit bij de aansluiting van de keukenkraan eerst de hoofdkraan van het waternet af. Om de mengkraan het best schoon te houden adviseren wij om dit te doen met een niet-agressief schoonmaakmiddel: zo behoudt de kraan de chroomkleur het beste. Specificaties Keukenmengkraan Schutte Diziani Met Uittrekbare Sproeier Lage Druk Chroom: - Hoogte: 17.9 cm - Breedte: 5.2 cm - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom - Meng of Thermostatisch: Mengkraan - Uittrekbare slang: Nee - Lengte uitloop: 23 cm - Hoogte uitloop: 12.5cm - Fabrieks Garantie: 5 jaar - Keramische schijven: Ja - Kokend water: Nee - Bruisend water: Nee - Mousseur-sproeier: Nee

  69.99 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Schutte Diziani Met Uittrekbare Sproeier Lage Druk Chroom


Keukenmengkraan Schutte Cornwall Lage Druk En Draaibare Uitloop Met Spiraalveer Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Schütte

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 4008431791906

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Schutte Cornwall Lage Druk En Draaibare Uitloop Met Spiraalveer Chroom De Cornwall keukenkraan van het merk Schutte is gemaakt van messing en heeft een chromen afwerking. Met een lage druk kraan kunt u warm water krijgen waar alleen koud water beschikbaar is. Dit water kan verwarmd worden in een drukvaste boiler of in een drukloze elektrische boiler. De lage druk oplossing is meestal achteraf goedkoper en eenvoudiger te installeren, omdat er geen krachtstroom aansluiting nodig is. Voor het gebruik van drukloze elektrische boiler zijn lage druk mengkranen vereist. Je kunt de kranen herkennen aan het symbool met de rode bliksem. Met de zijdelingse hendel kunt u de temperatuur van het water regelen. De keukenkraan beschikt over een hoge en draaibare uitloop met spiraalveer. De draaibare uitloop maakt het mogelijk om een dubbele vaat met water te vullen. De mengkraan bevat een ook uittrekbare sproeier waarmee u gemakkelijk de kraan in verschillende richtingen kan bewegen. De mengkraan is 27.8 cm lang, 52.5 cm hoog en heeft een diameter van 5.2 cm. Tip: Sluit bij de aansluiting van de keukenkraan eerst de hoofdkraan van het waternet af. Om de mengkraan het best schoon te houden adviseren wij om dit te doen met een niet-agressief schoonmaakmiddel: zo behoudt de kraan de chroomkleur het beste. Specificaties Keukenmengkraan Schutte Cornwall Lage Druk En Draaibare Uitloop Met Spiraalveer Chroom: - Hoogte: 52.5 cm - Breedte: 11.9 cm - Materiaal: Messing - Kleur: Chroom - Meng of Thermostatisch: Mengkraan - Uittrekbare slang: Ja - Hoogte uitloop: 16.6 cm - Lengte uitloop: 26.3 cm - Fabrieks Garantie: 5 jaar - Keramische schijven: Ja - Kokend water: Nee - Bruisend water: Nee - Mousseur-sproeier: Nee

  109.99 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Schutte Cornwall Lage Druk En Draaibare Uitloop Met Spiraalveer Chroom


Keukenkraan Allibert Adio Opbouw Mengkraan Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Allibert

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 5411747136160

Kranen/Keukenkraan
  Keukenkraan Allibert Adio Opbouw Mengkraan Chroom Bent u op zoek naar een bijzondere keukenkraan? Dan is de Allibert Adio een juiste keus! De Adio keukenmengkraan heeft namelijk een bijzondere uitloop. Dat komt omdat hij schuin omhoog loopt in plaats van recht. De vorm van de hendel past daar in alle opzichte perfect bij. Even iets anders dan standaard, maar verder net zo functioneel. De keukenmengkraan is voorzien van een perlator aan het uiteinde van de uitloop. Hier komt het water door heen gecombineerd met lucht. De perlator is een klein kapje met gaatjes dat zorgt voor lucht dat wordt toegevoegd aan het water. Op die manier verbruikt u minder water en is de straal minder hard. Daarnaast heeft de kraan een paar belangrijke schijven. Namelijk de keramische schijven. Bij een keramisch binnenwerk schuiven twee keramische plaatjes over elkaar. Dat gebeurt zo nauwkeurig dat u nog jarenlang plezier heeft van de kraan. De hendel blijft namelijk soepel om water door te laten en de kraan goed te sluiten. Om de kraan aan te sluiten aan de hoofdleidingen worden er flexibele slangen meegeleverd. Specificaties: - Kleur: Chroom - Materiaal: Messing - Afmeting: 5.2x31.1x25.8cm - Keramische schijf 35 mm - Geleverd met 2 flexibele slangen F 12/17 - Opbouw model mengkraan - Voorzien van perlator

  113.97 Euro

  Ga naar Keukenkraan Allibert Adio Opbouw Mengkraan Chroom


Keukenkraan Mengkraan BWS Allie Hoge En Gebogen Uitloop Waterbesparend Koper

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Boss & Wessing

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Koper

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304397557

Kranen/Keukenkraan
  Keukenkraan Mengkraan BWS Allie Hoge En Gebogen Uitloop Waterbesparend Koper De Allie keukenkraan van het merk Boss & Wessing is gemaakt van metaal en is koper van kleur. De kraan beschikt over een zijdelingse hendel waarmee de temperatuur van het water eenvoudig geregeld kan worden. De vorm en kleur van de mengkraan geven het een moderne en unieke uitstraling. De kraan is een echte eyecatcher voor in uw keuken. De keukenkraan bevat een schuimstraalmond waardoor u een vollere waterstraal krijgt, maar ook minder water verbruikt. De kraan wordt inclusief aansluitslangen meegeleverd. Specificaties Keukenkraan Mengkraan BWS Allie Hoge En Gebogen Uitloop Waterbesparend Koper: Hoogte: 35.5 cm Diepte: 19.2 cm Materiaal: Metaal Kleur: Koper Meng- of Thermostatisch: Mengkraan Uit trekbare slang: Nee Hoogte uitloop: 24.5 cm Lengte uitloop: 18.5 cm Fabrieks Garantie: 5 jaar Keramische schijven: Ja Kokend water: Nee Bruisend water: Nee Mousseur-sproeier: Nee

  419.99 Euro

  Ga naar Keukenkraan Mengkraan BWS Allie Hoge En Gebogen Uitloop Waterbesparend Koper


Keukenkraan Mengkraan BWS Allie Hoge Uitloop Waterbesparend Staal

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Boss & Wessing

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Staal

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8719304397649

Kranen/Keukenkraan
  Keukenkraan Mengkraan BWS Allie Hoge Uitloop Waterbesparend Staal De Allie keukenkraan van het merk Boss & Wessing is gemaakt van metaal en is met staal afgewerkt. De keukenkraan beschikt over een hendel boven op de kraan waarmee de temperatuur van het water eenvoudig geregeld kan worden. De vorm en kleur van de mengkraan geven het een moderne uitstraling. De kraan is een echte eyecatcher voor in uw keuken. De keukenkraan bevat een inwendige schuimstraalmond waardoor u een vollere waterstraal krijgt, maar ook minder water verbruikt. De kraan komt inclusief aansluitslangen. Specificaties Keukenkraan Mengkraan BWS Allie Hoge Uitloop Waterbesparend Staal: - Hoogte: 36.6 cm - Diepte: 21 cm - Materiaal: Metaal - Kleur: Staal - Meng- of Thermostatisch: Mengkraan - Uit trekbare slang: Nee - Hoogte uitloop: 24.7 cm - Lengte uitloop: 20 cm - Fabrieks Garantie: 5 jaar - Keramische schijven: Ja - Waterbesparend: Ja - Kokend water: Nee - Bruisend water: Nee - Mousseur-sproeier: Nee

  488.00 Euro

  Ga naar Keukenkraan Mengkraan BWS Allie Hoge Uitloop Waterbesparend Staal


Keukenmengkraan Sapho Prim 1-hendel 41.6 cm Beweegbare Uitloop Chroom

Kranen/Keukenkraan

Keukenkraan

Sapho

Kranen

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Aanvullende informatie met betrekking tot dit product : 8590913825156

Kranen/Keukenkraan
  Keukenmengkraan Sapho Prim 1-hendel 41.6 cm Beweegbare Uitloop Chroom De Prim keukenmengkraan van het merk Sapho is geschikt voor elke moderne keuken. De keukenkraan is voorzien van een mengfunctie: dat houdt in dat u met de hendel warm en heet water kunt mengen tot de juiste temperatuur. U heeft geen 2 losse knoppen meer waar u mee moet stoeien om de juiste temperatuur te krijgen. De kraan heeft een hoogte van 41.6 cm. Ook beschikt de kraan over een beweegbare uitloop, hierdoor kunt u gemakkelijk de wasbak schoonmaken. De kraan heeft een keramisch binnenwerk, dit houdt de hendel jarenlang soepel in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. De praktische kraan is afgewerkt in een chromen kleur. Specificaties Keukenmengkraan 1-hendel 41.6 cm Beweegbare Uitloop Chroom Sapho Prim: - Merk: Sapho - Serie: Prim - Materiaal: Messing - Kleur: Koper - Hoogte: 41.6 cm - Hoogte uitloop: 26.1 cm - Diepte uitloop: 21.5 cm - Kraan binnenwerk: Keramisch - Soort kraan: Mengkraan - Maat draadaansluiting (inch): 3/8 - Beweegbare uitloop: Ja - Kraan montagewijze: Opbouw - Fabrieksgarantie: 6 jaar

  179.00 Euro

  Ga naar Keukenmengkraan Sapho Prim 1-hendel 41.6 cm Beweegbare Uitloop Chroom